Kemal Aslan

Bizim Turgut İle Hendek’e Gelen Değişim

Yazar: Kemal Aslan
Tarih:
Okunma: 1571
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Hendek’imizi her zaman sevdim. Yıllarca işim gereği çok ülke ve şehir gezdim, gördüm. Dünyanın neresine gittimse her zaman şehrimizin farkını hissettim. Ve Hiçbir toprak Hendek’imizin toprağı kadar kutsal olmadı bana. Benim kutsal toprağım Hendek’imizin her karış toprağıdır.

Son yıllarda şehrimizin hanımları bakıyorum da her alanda varlar. Ve başarılılar. Guru duyuyorum hanım kardeşlerimizin bu güzel şehrimize katkılarını gördükçe. Bir tek örnek vereceğim. Hanımlar ile ilgili. Hemen hemen hepsi araç kullanıyor. Çokta dikkatliler. Şehrin caddelerinde araçların çoğunu hanım kardeşlerimizin kullanması aynı zamanda değişimin de bir ifadesidir diye düşünüyorum.

MİLLİYETÇİ RUH

Değişim deyince son zamanlarda Sayın Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun da çabaları ve gayreti ile tabi yol arkadaşları ve mesai arkadaşlarının da desteği ile şehrimizde yitirilmekte olan değerlerimizde yaşanmaya başladı.

Belediyemize Babaoğlu birlikte kaldırılan TC geri getirilerek hizmete başladı. Milli bayramlarımız o eski ruh ve coşku ile kutlanmaya, Bayrak ve fener alayı şölenleri ile tekrar layık olduğu önemle kutlanmaya kavuştu.

Sayın Başkanımıza Çocuklarımıza spor, eğitim ve sosyal alanda Vatan, Bayrak ve Atatürk ilkelerine bağlı Vatanperver olmanın Milli duygular ile hareket etmenin faydaları ve yaşamda ki öneminin farkındalığını sağlayan faaliyetler ön plana çıkarıldı.

Yıllardır ruhsat sorunu yaşayan esnafımızın önü açıldı. Ve yine yıllardır ötekileştirilen Halkımız Turgut Babaoğlu, Başkanlığı ve Belediyesi ile tekrar kucaklaşarak ötekileştirilmeyi ortadan kaldırdı.

Bu örnekleri çoğaltabilirim. Fakat en önemli olanları dile getirdim. Şehrimize hizmet diye yıllarca Milli duygularımızı yok sayanlar, Belediyeciliği yandaşlık olarak yapanlar, Kendi zenginlerini yaratanlar, TC’ye Bayrağımıza, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e karşı yaptıkları hamleler ile Beldemizi getirdikleri noktadan teslim alan Milli şuur, milli bilinç ve Milliyetçi ruh ile hareket eden Sayın Turgut Babaoğlu’na, çalışma arkadaşlarına, Milliyetçi fikirler ile hayatını idame ettiren bir Hendek’li olarak teşekkür ediyorum.

Ve bir kez daha Sayın Başkanı eleştiriyorum. Bazı hamleleri geç yapıyorsun. Sayın Turgut Babaoğlu şehrimizi yönetirken Namaz kılar gibi yönet. Günde Beş vakit farzını yerine getir ve namazın sonunda selamını ver. Sağına ve soluna iyi bak.

Saygılar

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.