Nurullah Akçay

BİZE YAKIŞMAZ

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 3536
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Son günlerde spor kamuoyunu meşgul eden Hendek Sporun hoca değişim meselesi var. Ben tereddütlerimi yazdım. Anlayamayanlar için kısa olarak tekrar ediyorum.

Bu zamandan sonra takıma gelecek olan hoca takımı tanıyıp oyun anlayışını anlatıp sahaya yansıtmaya zamanı olacak mı? Yollanan hoca neden yollandı yeterli açıklama neden yapılmadı, bu yazının içinde kimse başka bir şey aramasın. Hendek Spora en ufak zarar verecek bir düşünce içinde olamam.

Bir çok telefon görüşmesi yaptım, herkes kendi doğrularını anlatıyor ve herkes kendince haklı. Ama doğru tekdir maalesef ben yollanan hoca Mehmet Ali Honca’yı başaralı görüyorum. Ama yönetim böyle bir karar almış. Bu konuda eleştiri yaparım içimdeki endişemi dile getiririm ama lütfen bu sakın yönetim açığı bekleyen akbaba gibi algılanmasın. Ben hür irademle okuyucuma yazan bir köşe yazarıyım, sezon başından beri yönetim aleyhinde hiç bir yazı yazmadım. Gerek görmedim gerek gördüğümde de fevkalade yazdım, sanmıyorum ki bu yazı benim yönetim de bulunan eski takım arkadaşlarımda dahil olmak üzere yönetime karşı bir tavır aldığım algısı oluştursun. Hepimiz aynı gemideyiz su alırsa hep beraber batarız.

Bundan sonraki süreçte doğru olanı yazmaya elbette devam edeceğim. Tabi ki yanlış olanı da eleştireceğim.

Göreve yeni gelen hocamıza sahip çıkmak da bir Hendek Spor taraftarı olarak boynumuzun borcudur. Elbette işi kolay olmayacak burada her Hendek Sporlu hem yönetim hem hoca ve takıma sahip çıkmak zorundadır,. Yönetim eğer bu konuda bir yanlış yaptıysa elbette onunda hesabını önce kendi vicdanlarına sonra tüm Hendek Sporseverlere verecektir. Gün birlik zamanıdır ağzından salya akarak bekleyen hainlere istedikleri ortamı yaratmayalım.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.