Nurullah Akçay

BİZDEKİ VİRÜS

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 2534
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Sakarya voleybol Isparta da finallerde namağlup olarak birçok iddialı ve köklü kulübü geride bırakarak şampiyon olarak 1. Lige çıktı. Evvela Baş Antrenör İdris Demir hocamı ve teknik ekibini yürekten kutluyorum. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum. İnşallah daha büyük başarılara imza atacaklar ve bizler de bununla gurur duymaya devam edeceğiz. Emeğinize, yüreğinize sağlık.

Bu sezon BAL liginde Sakarya’nın en başarılı takımı olmamıza rağmen, bir önceki sezonda yaşanan ve beklentileri en üst düzeyde tutmamıza vesile olan bir başarı daha vardı. Haklı olarak kazandığımız tecrübe ve yabancısı olmadığımız BAL liginde şampiyonluk bekledik. Tabi ki hepimiz bunun böyle olmasını isterdik ama futbol bu maalesef bir tane şampiyon çıkıyor ve ikincilik başarı olmuyor.

Bu sezon futbolu çok fazla konuşamadık. Genelde işimiz ya yönetimle oldu ya hocayla. Elbette bu işin içindeyseniz ve en az on bin seyircinin öyle yada böyle takip ettiği bir takımı yönetiyorsanız izlendiğinizi de bilmeniz lazım. Gönül isterdi ki yönetimi yada hocayı eleştirirken yapılan transfer yanlışlarını yapılan taktik teknik hataları konuşalım. Ama dedim ya maalesef bunlar hariç neredeyse her şeyi eleştirdik. Siyasilere çağrı yapıp kellemi istenmedi, efenim hocaya don gömlek mi biçilmedi vs vs.

Sonuç takım BAL liginde en az bir yıl daha kaldı. Bu bir başarımıdır. Madalyona iki tarafından bakmak gerekirse evet başarıdır. Nihayetinde sayın Belediye Başkanı önümüzde ki yıl için şampiyon bir takım kurulması için ne gerekiyorsa yapılacak dediğini kulağımla duydum. Peki içimizdeki virüsler onlar ne olacak, el yıkmakla geçecek gibi değiller. Dikkat etmemiz gereken rakiplerimiz değil uygun ortam bulduğu gibi her yere bulaşan Hendek virüsleri

Hepimiz bu takımı bu ilçeyi en iyi yerlere taşımak için mücadele etmeliyiz. Görevde kim olursa olsun şahsi egolarımızı bir kenara koyup sonuna kadar sahip çıkmalıyız. Bu hoca olur, başkan olur yönetim olur hiç fark etmez takdir buyurursunuz ki hepimiz aynı gemideyiz.

Bildiğim kadarıyla yönetim kurulu önümüzdeki sezonun çalışmalarına başladı. İyi bir transfer komitesi kurarak ve Hendekli olup bu işi yapanlar dan bilgi ve destek de alarak hem oluşabilecek virüs paniğini ortadan kaldırmış olur hem de birliği oluşturmuş olur. Yine diyorum ya bir oluruz büyürüz, yada bölünür yok oluruz.

Kalın sağlıcakla

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.