HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Nurullah Akçay

Nurullah Akçay

BİTMESİN BU RÜYA

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 3216
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Bugün alınan Mehmet Ali Honca hocanın görevine son verilmesi kararı düşündürücü bir karardır. Evvela alınan bu karar sportif bir amaç için takımın önünü açmak mı yoksa yönetimde ego tatminimi? İki düşüncenin ilkinden yola çıkalım, madem böyle bir sportif başarı düşünce ile hareket edilecekti neden ilk yarı bittiğinde bu operasyon yapılmadı?

Hocaya transfer yaptır takımın hazırlık döneminde takımın başında tut ikinci yarı 3 maç oynansın takım sadece 1puan geride zirveye ortak ve sen radikal bir kararla hoca değiş. Beyler aldığınız bu risk eğer lehimize bir sonuçla noktalanmazsa bedelini sizler ödersiniz. Acısını hep beraber çekeriz, harcanan para sizin paranız değil bu. Vebal omuzlarınızda attığınız adımlara dikkat edin, bir rüyadan uyanmak üzereyiz ve beni bu rüyadan kim uyandırırsa bu seyirciyi kim hayal kırıklığına uğratırsa bedelini Hendek Spor tarihi boyunca ödemeye devam edecektir. Başarı bir kişi ile gelmez, yönetim, seyirci, sporcu herkes başarıda üzerine düşeni yapmakla mükelleftir. Ben böyle düşünüyorum sen yanlışsın ben haklıyım sen haksızsın didişmeleri ile başarı gelmez. Yönetim kurulu yaptığı bu hamleden önce muhakkak hoca meselesini halletmiştir. Herhalde hocalığı da biz yapacağız demeyecektir.

Mehmet Ali Honca hocaya hakkım varsa hakkımı helal ediyorum. Yolu açık olsun, gönül kapılarımız kendisine sonuna kadar açık olacaktır

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
mohikan
#3330 mohikan - 2019-02-04 18:05:52
abi çok iyi yüklenmişsin,yapılanları herkese duyursunlar kapalı kapılar ardında kararlar alıp,uygulamaya kalkmasınlar,bu takım şampiyon olamazsa sorumlusu bu yönetimdir şampiyon olursa sebebi bu yönetim değildir..