Yaşar Aygüneş

BAYRAM OLSUN BAYRAMIMIZ

Yazar: Yaşar Aygüneş
Tarih:
Okunma: 1907
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Mübarek bayram arefesindeyiz…

Kavuşturana hamd olsun…

Ülkemizin ve milletimizin zor günlerden geçtiği bu günlere mübarek Kurban Bayramının denk gelmesi milletimiz adına kanımca iyi olmuştur. Zira bayramlar sevginin, paylaşmanın ve hoşgörünün zirve yaptığı zamanlardır.

Ülkemize ve Milletimize karşı açılan ekonomik savaşa bu vesile ile daha dik durabileceğimiz, kanaatindeyim. Eminim ki siz okurlarımda benimle hem fikirdir.

Atalarını Çanakkale’de kahru-perişan ettiğimiz çapulcular bu necip milleti para ile dize getire bileceğini zannediyor. Türk milletinin üstün vasıflarından biri olan paylaşma duygusundan bi haber olan bu zavallılar, bununda üstesinden geleceğimize şahit olacaklardır. Bu milleti yıkmak, parçalamak ve mağdur etmek dün olduğu gibi bu günde mümkün olmayacaktır.

Bu millet aç ve yoksul yaşaya bilir…

Bu millet parasız pulsuz yaşaya bilir…

Ammaaa;

Bu millet bağımsız ve özgür olmadan yaşayamaz….

Dün Çanakkale’yi yedi düvele mezar eden bu millet bu günde paralarını ve borsalarını başlarına çalabilecek kudret ve kuvvettedir. Yeter ki bu milleti idare eden tüm idareci konumunda ki yöneticilerimiz el ele verip gerekli tasarrufu yaparak bu millete örnek ve önder olsunlar. Emin olsunlar ki bu necip millet gerekeni kat be kat fazlasıyla yapacaktır.

Ne Amerika, ne AB, nede kapitalist zihniyetler bu milleti mağlup edebilir. Tarihin her devrinde altın harflerle adından bahsettiren bu millet yeni bir tarih yazmaya her daim hazırdır.

İşte bu ekonomik savaşın kazanılmasının tek yolu birlik ve beraberlik ruhumuzu zinde tutmaktır. Biz değerlerimize ve birlikteliğimize sahip çıkalım bizi kimse yıkamaz. Hem “birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır”  dememiş mi alemlerin efendisi, peygamber efendimiz.

Gelin bu bayramda ülkemize ve milletimize sahip çıkalım. İç çekişmelerimizi ve siyasi görüşlerimizi erteleyelim. Bir olalım, iri olalım, diri olalım…

Sahip çıkalım vatanımıza, el verelim fakirimize-fukaramıza, sevindirelim yetimlerimizi-öksüzlerimizi. Yarın sabah tebessüm yayalım sevinç dağıtalım etrafımıza. Bayram gibi olsun bayramımız. Rahmetle analım atalarımızı, şehitlerimizi..

Bu duygularla yüce Türk milletinin ve İslam aleminin Kurban bayramını kutluyorum.

Selam ve dua ile sağ kalın sağlıcakla kalın….

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.