Kemal Aslan

Bak helee Kuzuum Kimledensin Sen

Yazar: Kemal Aslan
Tarih:
Okunma: 1738
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

İleri Demokrasilerde ve Tüm Dünyada başlayan katılımcı yönetim anlayışı Ülkemizde de karşılık buldu.

Son seçimlerde halkın teveccühü bu yönde oldu. İlçemizde “BİZİM” sloganı ile başlayan, seçim sürecini başarı ile taçlandıran Turgut Babaoğlu seçim sonrasında yaptığı hamleleri ile katılımcı yönetim anlayışını İlçemize kazandırmak adına tüm gayreti ile devam ediyor.

Bu yöndeki hamlelerinin ilçemiz sosyal yaşamı ve ilçemiz ekonomisine katkı sağlayacağı kanaatindeyim. Tabi ki eksiklikler ve aksaklıklar olmuyor değil. Eleştiriye açık, dinleyen ve dinlediğinden feyz alan yapısı takdire şayan.

Geçen kısa süreçte gözlemlediğim kadarıyla halkın büyük desteğini alan Sayın Başkan tüm gayreti ile beklentileri yerine getirmeye çalışıyor.

Fakat gördüğüm ve gözlemlediğim o ki, halkımız biraz sabırsızca hareket ederek eleştirilerini yapıyor. Uzun yıllar sonra ilçemiz böyle bir Başkan ile yönetilmeye başlandı. Ve teslim aldığı kurumunda geçmişten gelen sıkıntıları var belli ki.

Devraldığı kurumun nesi var nesi yok sıkıntıları neler olduğu konularına ileriki yazılarımızda değineceğiz. Sayın Başkan Belediyede ne yoksa oradan başladı hizmete. Hendek Belediyesinde TC yoktu. Bunu yerine koyarak hem Hendek halkına, hem de bunu kaldıranlara mesajını net olarak verdi.

Uzun ve zorlu hizmet yoluna başlangıçta yaptığı ilk hamleleri ile tavrını da, tarzını da ortaya koyarak yola çıktı. Dileğim ve isteğim odur ki;

Sayın Turgut Başkana ve ekibine o seçim sürecinde ki “BİZİM” ruhu ile verilen desteğin tam ve eksiksiz, hatta daha güçlü olması. Tamda bu noktada eleştirilerin yapıcı ve yaratıcı olmasının ilçemize çok daha faydalı olacağı kanaatindeyim.

Sayın Başkanın katılımcı yönetim anlayışını tabana yaymasını, STK’lar ile sık sık bir araya gelmesi, istişare etmesi Hendek’imizin ticari, siyasi ve sosyal anlamda bilgi ve tecrübe birikimi olan bu kişiler ve kurumlar ile bu süreci perçinlemesini tavsiye ediyorum.

Sayın Başkan Turgut Babaoğlu; attığın her adımda aldığın her kararda şunu asla unutma? Hendek’imizin bir Atasözü var “Bak Hele Kuzum kimlerdensin Sen” diye sorarlar sonra.

Bilmem anlatabildim mi?

Selam ve Saygılar

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.