HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Yaşar Aygüneş

Yaşar Aygüneş

BABAOĞLU VE YANINDAKİLER

Yazar: Yaşar Aygüneş
Tarih:
Okunma: 5034
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Yerel seçim yaklaştıkça aday olan isimler hakkında tutarlı tutarsız sallamalar başladı. Kalp kıran sözler mi istersin rencide edici iftiralar mı? Hepsi gırla gidiyor. Kişileri tanımadan yapılan yorumlar, dedikodu, fitne ne ararsan var. Ayıp oluyor beyler, ayıp oluyor bayanlar. Kul hakkı yiyorsunuz. Günah işliyorsunuz. Yapıcı olup ilçemizin menfaatine uygun bir öneriniz bir düşünceniz varsa beyan edin. Ulaştıramıyorsanız bize yazın buradan yayınlayalım. Yoksa susun. Söz gümüşse sukut altındır.

Son günlerde sokakta en çok duyduğumuz söz Turgut BABAOĞLU iyi de yanındakiler sıkıntı. Bu sözü duyduğum herkese yanındakiler kim diye sorduğum da cevap yok. İsim yok. Sadece YANINDAKİLER.

Bu dedikodu günlerdir beni meşgul ediyor. Her yere genelde yalnız gittiğini bildiğim sn. Babaoğlu’nun yanındakilere daha dikkatli baktım. Kimdi yada kimlerdi bu yanındakiler. Toplum nezdinde ne fenalıkları vardı. Yada kimi hangi ölçüde mağdur etmişlerdi.  İnceledim ve sn. Babaoğlu’nun yanındaki insanların en kötüsü benim sonucuna vardım. Kahvede sohbet ettiğim Ahmet amcaya bu soruyu sordum. O da “Benim” cevabını verdi. Markette karşılaştığım Ayşe teyzeye sordum kim bu Babaoğlu’nun yanındakiler diye onunda cevabı aynı oldu: “Benim” dedi.

Hatta sokakta durdurup sorduğum genç bir kardeşim bana bu ne biçim soru dedi. De hele dediğimde kaşlarını çatarak şu cevabı verdi: “Abi biz boşuna BİZİM TURGUT demiyoruz. Onun  yanındaki benim, babamdır, annemdir, vel hasıl tüm Hendek’tir” cevabını verdi. En az sorduğum onlarca kişiden bu genç kardeşimizin verdiği cevabı aldım. Güzel insanımızın bu sahiplenişi gözlerimi yaşarttı. Gurur duydum, onur duydum.

Sonra düşündüm ki bu karalama kampayasının karşılığı yok. Derin bir nefes aldım. Zira BİZİM TURGUT’lar kolay yetişmiyor. Hamdolsun Hendek’li kardeşlerimiz bu değeri dedikoduculara fitnecilere yem etmeyecektir.

Son birkaç kelamda bu söylentiyi çıkaranlara etmek istiyorum. Yapmayın ağalar. Komik duruma düşüyorsunuz. “Güneş balçıkla sıvanmaz”  misali bu çırpınışlarınız beyhudedir. Siz ne derseniz deyin Hendek seçmeni kararını vermiş. Varsa desteklediğiniz adayların bir projesi onu anlatın. Hendek için varsa bir icraatınız onu dillendirin.

“Yel kayadan toz alır” misali bu dedikodularınızla sn. Babaoğlu’nun halkımızın gözünde ve gönlündeki yeri daha da kuvvetli hale getiriyorsunuz.

Çıkın sokaklara bakın herkesin dilinde aynı laf “BİZİM TURGUT”.

Herkes yanlışta da üç beş fitneci siz mi doğrusunuz. Hadi ordan.

Bu kutlu yürüyüşe destek vermek istemiyorsanız siz bilirsiniz. Amma çığ koptu geliyor 31 Martta sandıkları “BİZİM TURGUT” patlatacak bilesiniz.

Demedi demeyin…

Sağ kalın sağlıcakla kalın…

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
inoğlu
#3253 inoğlu - 2019-01-14 23:47:05
kalemine sağlık ... hele bi deyin henden halkı kim yanındakiler sen ben o yani bizleriz kime ne yapmışız kimin hakkına kimin ekmeğne kimin namusuna kimin ırzına biz hendekliyiz biz uzanan kol bizden olsun diyoruz biz nasılki hendeğimizden bir grup başkan vekili bir parti sözcüsü bir ümir dikbayırı meclise göndermişsek bırakın kavgayı iktidar hırsını bu çocuk kimsenin acı gününden kimsenin mutlu gününden kimsenin derdinden uzak olmadı bir şansı haketmiyormu ?? ben kendi adıma maddi manevi yanındayım kardeşim sonuna kadar git bu millet adam görsün sonuna kadar git bu millet yürek görsün sonuna kadar git bu millet evlat sevsin başarılar diliyorum ..
Şükrü Birinci
#3121 Şükrü Birinci - 2018-12-17 12:06:57
piyasada dönen bir algı daha var akp mhp ittifakı akp ye kızıp mhp ye oy vermeyeceğim diyen çok kişi var ha akp ye vermişim ha mhp ye vermişim. Bunların bir farkı yok düşünesi var aman dikkat
Enes Karabulut
#3120 Enes Karabulut - 2018-12-17 11:23:08
kıymetli abim, gazetecilikle köşe yazarlığının farkını bilemeyenlerin yaptığı yorumlar canını sıkmasın. biz tüm yazılarını beğeni ve takdirle takip ediyoruz. kurtköyünden selamlar.
Mücahit adak
#3116 Mücahit adak - 2018-12-16 12:37:45
Cumhur ittifakı altında ilçelere kadar inen ittifak aday listesine Hendekte girerse Hendek AKP'den devam edip MHP yi devre dışı bırakırlar. AKP'li başkan olur mhpliden yardımcı.Az daha bekleyin yakında kesin adaylar açıklanır. Şimdiden birbirinize girip kimseyi kırmayın
Kenan Boz
#3115 Kenan Boz - 2018-12-16 01:53:09
Efenim siz gazetecilikten öte destekçilik moduna geçmişsiniz. Ha diyebilirsiniz ben destekliyorum kardeşim diye. O zaman gazeteci değil yanında bulunan reklamdan sorumlu kişi olacaksınız. Zaman bazen neyin ne göstereceğini belli etmez. Sonrası yanıltıcı olabilir. İnşAllah seçim sonucu rant siyaseti değilde sadece Hendek kazanır.
fikri bilir
#3113 fikri bilir - 2018-12-15 19:31:18
Hayal görüyorsunuz, 2014 deki sonuç bir daha olmaz, yaklaşamazsınız bile.. iyi parti MHP yi böldü, chp nin oyunu da alamayacaksınız, iyi parti ve CHP birlikte seçime giriyor, alacağınız oy 8000 maksimum, durumu okuyamadığınız için hep hayal kırıklığı yaşıyorsunuz
Murat Çelikkalp
#3112 Murat Çelikkalp - 2018-12-15 19:04:42
Derlerrrr yapsada yaptı derlerrrr. Kim ne derse desin senin yolun açık alnın pak olsun.BİZİM TURGUT
Murat Bulun
#3111 Murat Bulun - 2018-12-15 18:58:13
Geçmişte olduğu gibi bugünde aynı fitne fesat çamur siyaseti almış başını yürüyor.BABAOĞLU ve yanındakiler sorusuna sokaktaki vatandaş gerekli cevabı vermiş ve 24 Mart günü sandıktada gereken cevabı tastikliyeceklerdir. Turgut Babaoğlu ilçesini ülkesini seven genç bir Milliyetçi davasına sahip çıkaçak Hendeğe faydalı olacak. BÖRTEÇİNE’dir Allah yolunu açık etsin bu yolda yakındır. VESSELAM
Enes Karabulut
#3110 Enes Karabulut - 2018-12-15 18:26:31
YANINDAKİ BENİM
Turgay güney
#3109 Turgay güney - 2018-12-15 17:34:28
Rabbime şükürler olsun ki bunlar son çırpınışlardır. Elde edemiyorsan mundar et projesi hız kesmeden devam etmektedir. BİZİM TURGUT dediysek bir bireye o bizimdir sonuna kadar arkasında değil yanındayız elhamdülillah..