Kemal Aslan

ANKA KUŞUNU BİLİRMİSİNİZ

Yazar: Kemal Aslan
Tarih:
Okunma: 2306
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Bu Şehri seviyorum. Renkli, heyecanlı ve samimi bir şehir. Bizim şehrimizde de son günlerde tüm ülke genelinde yaşanan siyasi gelişmeler Şehrimizde de tüm hızıyla devam ediyor. Yeni kurulan siyasi partilerin yapılanması ve sürecin içerisinde ki yol kazaları enteresan ilişkiler ve sekteye uğrayan oluşumlar, kısacası ilmi siyaset şehrimizde etkinliğini tam ve eksiksiz olarak gösteriyor.

Ben Milliyetçi bir aileye mensubum. Öyle yetiştim, öyle o yolda yürüdüm ve yürümeye devam ediyorum. Ömrümün hiçbir döneminde vatanıma, bayrağıma, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yola ihanetle ne yaşadım nede öyle bir oluşumda bulundum. Bugün ülkemizin geldiği nokta ve dünyadaki yaşananlarda gösteriyor ki, Milliyetçilik ve milli duyguları zedelememenin önemi bir kez daha gözler önünde bunu gösteriyor. Geçmişte siyasi söylemleri farklı çizgide olanların, gelinen noktada Milli kelimesi etrafında toplanmaları Ülkemiz ve geleceğimiz için çok güzel bir gelişme.

Gelelim şehrimizde ki siyasi gelişmelere. Demokrasi adına çok güzel bir adım olarak atılan İki liste ile yapılan AKP Kongresi şehrimize örnek bir kongre olmuştur. AKP’nin kendi içerisinde böyle bir demokrat hareket yapması umut verici olarak görüyorum. Umarım gelecekte de milletvekilliği ve Belediye seçimlerinde de aynı hassasiyeti adaylar arasında demokratik yarış halinde yaparlar ve bu yoldan ayrılmazlar.

Kongrenin sonucunun şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Hasan Serdar Baykal ve yönetimine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki tüm ekip olarak ittifakında gereklerini yerine getirerek şehrimize çok güzel hizmetleri yapacaklarına eminim. AK Parti kongresinin sonucunun sokağa yansıması da çok olumlu oldu. İzlenimlerim ve sohbetlerden anladığım bu.

Yazmadan geçemeyeceğim. AKP- MHP İttifakından kazanımların olduğunu bu kongrede hissettik. MHP’nin çizgisi ideolojisi, Milliyetçi olması bazı gerçeklerin görülmesinin ve yanlışlıklardan dönüşmesine AKP ve MHP İttifakının artı yönde etkisi olmuştur. Bu çok güzel bir gelişme. Sayın Cumhurbaşkanının son dönemlerde ki Milliyetçilik vurgusu ile konuşmalarını yapması bunun en büyük örneklerinden.

Bu kongrenin şehrimizde ki en büyük etkisini de birkaç cümleyle özetleyeceğim. Hani Anka Kuşu vardır bilirmisiniz. Genellikle Masallarda, filmlerde konusu işlenir. Anka kuşu bir dönemin tekrar doğuşu, var oluşu, dirilişi olarak sembolize edilir. İşte şehrimizde Anka kuşu gerçekleşmiş oldu. Demem o ki, aslında sabreden, emek veren herkes kendi Anka kuşunu yaratmış oluyor.

Tüm siyasilerden bir ricam olacak bu yazımda. Lütfen dikkate alsınlar. Namus değerlerimizi arsızlardan, Edep ve saygıyı çakallardan, siyasi düşüncelerinizi şerefsizlerden, nereye oturacağınızı koltukçulardan, Kazanç yolunuzu hırsızlardan, duruşunuzu kuklalardan, işinizi hainlerden, ne yapacağınızı soytarılardan, nereye ne zaman gideceğinizi fitnecilerden, sevgiyi yüzsüzlerden, asaleti soysuzlardan, vatanseverliği vatansızlardan, ne yazacağınızı ve nerede konuşacağınızı cahillerden asla ve kat’a öğrenmeyin.

İnancımızın geleneklerinden, aile kavramından, Örf ve adetlerimizden, ataerkin yaşayışımızdan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan, milli değerlerimizden, vicdan ve merhametinizden asla ayrılmayın.

Saygılarımla

 

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.