Nurullah Akçay

Amaç Ne

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 3133
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Hendek spor sezona Ziraat Türkiye Kupası maçları yüzünden erken başladı. Başlamasına başladı da bir türlü ahenk tutturamadı. Sezon başı olduğu için düzelir zaman var diyorduk ama sezon geldi değişen pek bir şey yok. Kupadan elendik eyvallah. Eee sezona ne parolası ile başlıyoruz. Şampiyon mu olacağız. Kümede kalmaya mı mücadele edeceğiz. Ne hayal kuruyorsak ona göre çıtamızı bilelim. Bir şeyler düzeltilmeye çalışılıyor emek veriliyor. Tamam da her atılan yanlış adımın maddi bir bedeli var. Yapmayın Allah aşkına sezon bütçesini sezona başlamadan bitirirseniz bizde taraftar olarak harcanan para kadar başarı bekleriz. Hendek Spor kimsenin deneme tahtası değil eğer egonuzu tatmin etmek için buradaysanız tarih sizi de hak ettiğiniz yere koyacaktır.

Belediye başkanı Turgut Babaoğlu sporun içinden gelen bir siyasidir eğer geminin su aldığını göremezse ilk ayakları ıslanacak olandır kaldı ki bunun olmasını en son isteyecek kişidir.

Herkesin bir an önce toparlanması lazım otoritede boşluk varsa derhal müdahale edilip kökünden kazınması gerek yoksa eyvah para etmeyecek. Rüyadan erken uyanırız, takımdaki eksikler derhal giderilmeli. Transfer yapılacaksa yapılmalı maddi kaynaklara doğru yere aktarılmalı ve Hendek Spor hak ettiği yere getirilmelidir. Geçen her dakika aleyhimize herkes aklını başına alsın.

Benden demesi.

Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Hendekli spor sever - 2019-09-13 10:49:42
sonunda birileri doğruyu söylemeye başladı