YEŞİLVADİ CUMHUR İTTİFAKININ YANINDA
Kategori: Siyaset
Tarih:
Okunma: 1406
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 12:51

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanıvekili Muhammed Levent Bülbül ile Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Yeşilvadi Mahallesi'nde coşkuyla karşılandı. Bülbül, burada yaptığı konuşmada “Hendek'in her alanda hizmete koşan, en önemlisi de kendi başına geliyor, Hendek'in parasını Hendek'te bırakan bu anlayış, desteklenmeyi sonuna kadar hak ediyor” dedi.

Başkan Babaoğlu ile seçime katılan MHP Grup Başkanıvekili Muhammed Levent Bülbül, Yeşilvadi Mahallesinde yaşayanla buluştu.

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adaylarının da yer aldığı ziyarette mahalle sakinlerine hitap eden Bülbül, Hendek'te özlenen belediyecilik anlayışının hakim olduğunu ifade etti.

“BORÇ BATAĞINDAN DÜZLÜĞE ÇIKIŞ”

“Üreten, Hendek'in parasını Hendek'te bırakan Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı anlayışı, desteklenmeyi sonuna kadar hak ediyor” diyen Bülbül şöyle devam etti:

Hendek Belediyesi'nin son 5 yılda ortaya çıkardığı bir tablo var. Üreten, gelenleri hizmete çeviren yönetim anlayışıyla, bugün Hendek'in onun adına değişiklik yapması, görülebilmesi mümkündür. Yeşilvadi'de yapılan kilitli parke yolu çalışmaları buna örnektir. Alt yapıdan üst yapı çok önemli hizmetler yapılmıştır. Bunlar yapılırken, adeta rayından çıkmış Hendek Belediyesi'nin ekonomisini rayına oturtmak gibi bir başarı da söz konusudur. Bakın, 2019'da belediyenin bütçesi 60 milyon lira, buna karşılık borcu ise 117 milyon lira. Bütçenin iki katı fazlası borçla nefes alamaz hale gelen bir belediyeden, bütçesini 300 milyon liraya ayırdı ve borçları da bütçenin sonunda düşen bir belediye haline geldi Hendek. İşte bu başarıdır, Hendek'e çok büyük bir hizmettir.

“TURGUT BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı adayımız Turgut Babaoğlu'nun her zaman yanındayız, Hendek için, Sakarya için üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşımızın teveccühünü, ilgisini ve kayıtlarını görebiliriz. Allah herkesten razı olsun. İnşallah 31 Mart akşamı Hendek meydanında Cumhur İttifakı olarak milletimizin zaferini hep beraber kutlayacağız.

BABAOĞLU'NDAN ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİS MÜJDESİ

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu ise yaptığı konuşmasında Yeşilvadi'ye yönelik sözler verdi.

Çok amaçlı sosyal tesis projelerini ve bunun için en uygun yer olarak Yeşilvadi'yi belirlediklerini anlatan Başkan Babaoğlu, “Kapalı ve açık alanlara sahip düğün ve sosyal aktivite alanlarını içeren çok amaçlı sosyal tesis projemizi burada hayata geçireceğiz İnşallah. Yine de hava koşullarının yayılması için burada sözüm olan 3-4 kilometrelik bir yol çalışmamız gecikti farkındayım ama sözüm söz yayılma”

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

Siyaset

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

CHP Hendek Bayramlaştı

Siyaset

CHP Hendek Bayramlaştı

Murat Kaya; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Siyaset

Murat Kaya; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Çözüm Müdürü Yağmur; Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Siyaset

Çözüm Müdürü Yağmur; Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ateş; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Siyaset

Ateş; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

MHP İlçe Başkanı Namlı; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Siyaset

MHP İlçe Başkanı Namlı; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun