HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Yenihaber Gazetesi Hendeklilerle Buluştu
Son Güncelleme: 19.07.2024 07:19
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1055
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Yenihaber Gazetesi’nin durağı Hendek oldu. İmtiyaz Sahibi Turan Kalfa, Genel Yayın Müdürü Sezai Matur, Haber Müdürü İ. Şener Sak, Köşe Yazarları Şerif Sarı, Kenan Çatalbaş, Hendek Temsilcisi Mehmet Kavis, ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu, protokol ziyaretlerinde bulundu. Yenihaber ekibinin ilk durağı şehir merkezinde bulunan Büyük Cami cemaati ve taksi durağı esnafı oldu. Gerçekleştirilen ziyarette, Yenihaber Gazetesi’nin son zamanlarda okurlarına yönelik yaptığı değişiklikler hakkında bilgi verildi.

ESNAF ZİYARETLERİ

Ziyaretlerde istek ve önerilerini dinleyen Yenihaber ekibine, ilçe hakkında bilgi veren  esnafları, yaşadıkları sorunları ve sıkıntıları da aktardılar. Yaşanan ekonomik sıkıntıların küçük esnafı çok etkilediğini belirten esnaflar, ilçenin tarımda fındık ve mısır ağırlıklı olduğunu, bunun yanında her hangi bir sıcak para girişinin olmadığını ifade ettiler. Gazetemiz hakkında da görüşlerini aktaran vatandaşlar, son zamanlarda gazetemizde yaşanan değişimin dikkatleri çektiği, yazılı basına bir katkı sağladığını ifade ettiler

OSB VE ESNAF

Esnaflar ilçelere biraz daha ağırlık verilmesi gerektiğini vurgularken, ilçelerinde faaliyet gösteren 2.OSB’nin, Hendek esnafından kopuk ve esnafın ticari hayatına katkılarının çok az olduğunu ifade ettiler. OSB’de bulunan işletmelerin, en azından belli kalemlerde ilçe esnafından faydalanmaları gerektiğini söyleyen esnaflar, OSB’deki işletmelerin bunu dikkate aldığında, ilçe ekonomisinde ciddi canlılık yaşanacağını belirttiler. Esnaflar ayrıca OSB’de faaliyet gösteren fabrikalarda bölgeden istihdamın yeterince yapılmadığından da şikayetçi oldular.

YENİHABER İVME KAZANDI

Yenihaber ekibi, protokol ziyaretleri kapsamında Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile bir araya geldi. Babaoğlu’nun makamında gerçekleştirilen ziyarette, yerel basının önemi ve katkıları üzerine duruldu. Turgut Babaoğlu, yerel basının her zaman yanında olduğunu belirtirken, Yenihaber Gazetesi Genel Yayın Müdürü Sezai Matur ve ekibinin, ilimiz basının değerli üyelerinden olduğunu vurguladı. Yerel basının kamuoyunun bilgilendirilmesi açısından önemli olduğunu belirten Başkan Babaoğlu, Yenihaber’in son günlerle yaptığı değişimlerle ivme kazandığını ifade etti.

ELİMİZ KUVVETLENDİ

Yenihaber Gazetesi’nde son aylar bulmaca, sağlık, haftalık mizah sayfası ve renkli sayfa sayısını artırarak, daha fazla kesime hitap etmeye başladığını belirten Babaoğlu, “Bu değişim, ilimiz diğer yazılı basın kuruluşlarına da örnek oldu” dedi. MHP’ye geri dönüşü ile ilgili de kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Babaoğlu, “Olumlu bir değişim oldu, tepkilerde oldu. Ama söz konusu Hendek olunca, yerinde bir hamle olduğu herkes tarafından kabul edildi. Söz konusu olan hizmet noktasında ilçe halkına karşı elimiz kuvvetlendi” dedi.

TURİZM POTANSİYELİ

Turgut Babaoğlu, yapılan ziyaretin devamında ilçenin turizm açısından önemli bir potansiyeli olduğunu vurguladı. Bu kapsamda bir çalışma programı belirlediklerini ifade eden Babaoğlu, “Bayraktepemiz, son yıllarda gözde mesire alanlarından biri oldu. Bu tesislerini halkımızın ve misafirlerimizi daha iyi hizmet alması adına, bir çalışma başlatacağız. Daha konforlu bir hale getireceğiz. Böylelikle, Düzce başta olmak üzere, Kocaali, Adapazarı ve kendi halkımıza gönül rahatlığı ile yorgunluk atacakları bir mekana kavuşturacağız” diyerek yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.

GÜÇLÜ YAZAR KADROSU

Sakarya Yenihaber Gazetesi’nin diğer bir durağı ise Hendek Ziraat Odası oldu. Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran, Yenihaber ekibini makamında ağırladı. Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Sezai Matur’u yakından takip ettiğini belirten Duran, yazar kadrosunun da kuvvetli olduğunu, her görüşten okura hitap ettiklerini ifade etti. Duran, ziyaretin ardından kısa bir süre önce hizmete açtıkları hizmet binasını gezdirerek bilgilendirmede bulundu. Duran, Yenihaber Gazetesi’ne ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Yenihaber Gazetesinin güçlü kadrosu ile fark oluşturduğunu ifade etti.

Yenihaber Gazetesi heyetini konuk eden ve misafirperverlik örneği gösteren Vanillia Restoran işletmecisi İlyas Demirci, gazetemize başarılar diledi

Hendek esnafları OSB’nin ilçe ekonomisine katkı sağlaması amacıyla alış verişlerini ilçe esnafından yapması gerektiğini vurguladı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Hendek Gündemi

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek Gündemi

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Hendek Gündemi

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

Hendek Gündemi

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

Hendek Gündemi

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı