HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Ülkü Ocakları'nda başkan Kadir Şentürk oldu
Son Güncelleme: 18.07.2024 23:33
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 869
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Karasu İlçesinde emlakçılık yapan ve geçtiğimiz dönem Karasu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı yapan Kadir Şentürk, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine getirildi.

Şentürk, mevcut Başkan Soyhan Sofuoğlu’ndan görevi devralırken yeni görevini ise sosyal medya hesabından yaptığı; “Türk Gençliğinin yol başcısı, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ takdirleri ile Ülkü Ocakları Sakarya il Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bu kutlu sancağı devralmanın heyecanı ve onuru içerisindeyim. Sancağı devraldığım Sayın Soyhan Sofuoğlu Başkanımıza bu zamana kadar yapmış oldukları kıymetli görevlerinden dolayı teşekkür ederim. Kendisinden aldığım bu kutlu sancağı daha da yukarı taşımanın gayreti içerisinde bulunacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun İnşallah” paylaşımla duyurdu.

Başkanlığı devreden Soyhan Sofuoğlu ise sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda “Son nefesime kadar Şeref Nişanesi olarak taşıyacağım 5 yıldır yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı görevimi, Türk Gençliğinin Yolbaşçısı, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yildirim  'ın olurları ile Kardeşim Kadir Şentürk  Başkanıma eğilmeden, bükülmeden, Teşkilatımızın üzerinde hiçbir güç tanımadan, kirletmeden, lekelemeden teslim etmenin gururunu mutluluğunu yaşıyorum. Görev süremizce almış olduğumuz kutlu sancağı daha ileriye taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak mücadele verdik. Bundan sonraki süreçte görevi teslim alan kıymetli Başkanım Kadir Şentürk dahada ileriye taşıyacaktır. Görev süremiz boyunca yapılan bir hata var ise şahsımın, yapılan her olumlu çalışmalar Teşkilatımızın başarısıdır. 5 yıl boyunca Gecesini gündüzüne katarak ben değil biz anlayışıyla mücadele veren kıymetli İl Yöneticilerimize, İlçe Ocak Başkanlarımıza, Üniversite ve Ortaöğretim teşkilatlarımızın Yiğit Bozkurtlarına, Her birisi iffet abidesi olan Asenalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Varlığı ile bizlerin başını her daim dik tutan Türk Dünyası’nın Bilge Lideri,Türkmen Beyimiz, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'ye, Ardımızda Dağ gibi duran emrinde çalışmaktan ömrümün sonuna kadar şeref duyacağım Yolbaşçımız, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi'ye, Genel Merkezimizin Kıymetli Yöneticilerine, Her sıkıntımızda yanımızda olan desteklerini hiç esirgemeyen MHP TBMM Grup Başkanvekilimiz, MHP Sakarya Milletvekilimiz Sayın Muhammed Levent Bülbül Beyefendi'ye, herzaman yanımızda olan kıymetli MHP Sakarya İl Başkanımız Sayın Ahmet Ziya Akar  Beyefendi'ye ve Teşkilatımızın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ederim. Soyhan Sofuoğlu dün bu kutlu teşkilatın emrindeydi, bugün emrinde yarın ve son nefesine kadar kutlu davamızın emrinde olacaktır. Ömrümün sonuna kadar Allah'ın bahşettiği nefes bu tenden çıkana kadar Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin emrinde, Yolbaşçımız Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi'nin önderliğinde Satanlardan, Kaçanlardan, Cayanlardan olmadan, kutlu Davamızda milim sapma göstermeden son nefesime kadar çalışacağım” ifadeleri yer aldı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Karayolları Personeli oturma eylemi yaptı

Hendek Gündemi

Karayolları Personeli oturma eylemi yaptı

Yarıca'da Kullanılmayan Okul ve Çocuk Parkı Bakım Bekliyor

Hendek Gündemi

Yarıca'da Kullanılmayan Okul ve Çocuk Parkı Bakım Bekliyor

Düğünde rastgele ateş etti, kendini ve 3 kişiyi yaraladı

Hendek Gündemi

Düğünde rastgele ateş etti, kendini ve 3 kişiyi yaraladı

UNUTURSAM HATIRLAT SEMİNERİNE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Hendek Gündemi

UNUTURSAM HATIRLAT SEMİNERİNE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı