HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Genel Kurulu Yapıldı
Son Güncelleme: 19.07.2024 14:54
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2966
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli Atlantis salonu (HGM) de sabah kahvaltısı verdi, Kahvaltıya muhtarlar tam katılım sağladı, sabah kahvaltısı sonrası, muhtarlar derneğinde saat 12,00 de genel kurula geçildi.

Saat 12 Yapılan Genel Kurulda Divan Oluşturuldu Divan Başkanlığına Mustafa Onüç  Başkan Çoşkun Samur ve İbrahim Tosun Divan Üyesi oldu.

Divan Başkanı Mustafa Onüç oturum öncesi yapılan Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması akabinde  Tek liste olması sebebi ile açık ve kapalı usulde oylama yapma talebi açık olması yönünde kabul edilince , bütün üyeler el kaldırarak Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı  İsmet İskefiyeli ve yönetimine  devam kararı verdi.

 Bilindiği Gibi Eski İsmi TC. Muhtarlar Derneği Hendek Şubesi Ankara Merkezli olan Dernek  oradan kapanış yaparak yeni isim ve kendi Tüzüğü ile bağımsız olarak Tüm Hendek Muhtarlar derneği adında genel kurula gitti. Eski Yönetim yeni isim ile devam etmiş oldu.

İskefiyeli’’2018 de aday olmayacağım’’

Dernek Başkanı İskefiyeli Önümüzdeki Dönem Olan 2018 Derneğe kesinlikle aday olmayacağım herkesin başkan adayı olmak hakkı vardır diyerek başkan adayı olmak isteyenlere de şimdiden kapıyı açmış oldu.

İSKEFİYELİDEN MUHTARLARIN SORUNLARINA SAHİP ÇIKMAYAN SİYASİ PARTİ VE BÜYÜK ŞEHİRE  KADAR HERKESE YAYLIM ATEŞİ .

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli Muhtarların sorunlarını dile Getirerek Muhtarların seçimlerde sorunlarınla ilgilenen sözler veren siyasi partilere de  sitem ederek Mhp,nin Chp, nin  Ak Parti Hendek Muhatlar derneği Ziyaretine geldiğinde verdiği sözlerin basına yansıyan dokümanlarını da gösteren İsmet iskefiyeli seçim zamanı verilen tüm sözler unutulmuştur bir daha kimse kapımızı çalmamıştır Hendekte muhtarların bir sıkıntısı varmı veya bizim size yardımcı olabileceğimiz bir konu varmı dememişlerdir, bugüne kadar hiç kimseden bir cevap alamadık, ‘’ Ben İsterdimki Hendek İlçesinde bulunan parti başkanlarının buraya gelerek sorunlarımız ile ilgilenmesini beklerdim. Normal olarak sorunlarımızı normale yaymasını isterdim.

Muhtarların SASKİ Sorunları sürüyor. Hendek Dışında her yere milyonlarca yatırımlar yapılıyor, bunları basından okuyoruz daha dün Erenlerde ve Serdivan’da 100 milyon dolarlık çalışmalar olduğunu görüyoruz. Serdivan’ dan Erenlere 500 km lik yeni su hattı yapılıyor. Bu kadar çalışma Hendek’in genelini yapar Hangi Mahallede Sularımız düzgün akıyor, adeta Çamur Akıyor. Hendek Sakarya’da 16 ilçe içerisinde en mağdur olan ilçe, Çatal köprüye gidiyorum en ücra köşesi bile asfalt, Büyükşehir’e yazı yazdım asfalt için Sadece Dikmen ve Çoban yatak için bakım onarım yazıp gerisini Hendek Belediyesi yapacak diye bize yazı yazmışlar. hiç bir sorunumuzu gündeme almamışlar. Hendek Belediyesi Açıklama yaptı 37 bin ton asfalt yapacağım diye, bu nereye yetecek yama yapmaya bile yetmez. Paşa köye cenazeye gittim yürüyecek yol bile bile yok, Pınarlı öyle, Kızanlık Bakacak söylemeye zaten gerek yok, traktörle bile oraya gidemezsiniz. Yarıca öyle, Hacim bey aynı öyle Bıckıatik Eski Bıçkı öyle muhtarlar beyanat verince elli kişi arayıp niye öyle beyanat veriyorsun diyor olmayan bir şeyi nasıl söyleyeceğim o zaman Bir Muhtarım çıksın da benim sıkıntım yok ben hiç ses etmeyeceğim ,

CUMHURBAŞKANLIĞINA YAZI YAZIP SORUNLARI İLETİCEM.

Toçoğlu’ndan 1 aydır randevu alamadım diyen İsmet İskefiyeli Herhalde Hendek’in Büyükşehirle bir sıkıntısı var, sorunlarımızı Cumhurbaşkanına yazılı olarak iletip cevap bekleyeceğim diyerek 91 muhtarın sorunlarına çözüm arayacağız dedi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#1327 hendekli - 2016-07-14 15:05:40
DİKKAT EDİNDE KENDİ ATEŞİNİZLE KENDİNİZ VURULMAYIN ŞOVA GEREK YOK İŞİNİZİ YAPIN ÇAMUR AT İZİ KALSIN POLİTİKASI BİTTİ
Hendek’te silahla yaralama

Hendek Gündemi

Hendek’te silahla yaralama

Emniyetten motosiklet sürücülerine denetim

Hendek Gündemi

Emniyetten motosiklet sürücülerine denetim

Muhtarlar Bakanlıktan Borçların ertelenmesini talep etti

Hendek Gündemi

Muhtarlar Bakanlıktan Borçların ertelenmesini talep etti

Şehrin Nabzı Programın konuğu Bayraktar

Hendek Gündemi

Şehrin Nabzı Programın konuğu Bayraktar

Sakarya Üniversitesine Bir Ödül Daha

Hendek Gündemi

Sakarya Üniversitesine Bir Ödül Daha

Hendek MYO öğrencilerinden sessiz yürüyüş

Hendek Gündemi

Hendek MYO öğrencilerinden sessiz yürüyüş