HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
TALEPLERİNİZ MUHATAPLARINA İLETİLECEK
Son Güncelleme: 19.07.2024 12:42
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1749
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Geçtiğimiz günlerde “AKOVA’DA ÇÖP İSTASYONU İSTEMİYORUZ” diyerek eylem yapan Akova Mahallesi ve Büyükdere Mahallesi sakinleri tarafından oluşturulan heyet Hendek Kaymakamı Orhan Burhan ile görüşerek Mahalle sorunları ile ilgili olarak fikir alış verişinde bulundular.

Başvurularınızı ilgili birimlere ileteceğiz

Heyet tarafından bölgeye yapılacak olan tesisler ile ilgili bilgilerin verildiği konuşmalar sonrasında Kaymakam Burhan, yapılan şikâyetlerin değerlendirilerek ilgili makamlara iletileceğini bildirdi.

Zehir soluyoruz

Çöp tesislerinin öncelik olduğu toplantıda konuşan Büyükdere Muhtarı Âdem Demir ve Akova Muhtarı Volkan Yemenici, Büyükdere ve Akova Mahallelerinin birçok ortak sorunu olduğunu, bu sorunların başında Asfalt Şantiyesinde zehir soluduklarını, Hantek Konutları Kavşağı ve D-100 Karayolu üzerinde bulunan yan yolların ışıklandırılması konularında çözüm noktasında Burhan’ın desteklerini beklediklerini sözlerine eklediler.

Konuşmaların sonunda Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, heyet tarafından dile getirilen tüm şikayet ve sorunların ilgili Kurumlara ve birimlere iletileceğini dile getirerek çözüm yolunda bir nebze katkımız olursa bizlerde mutlu olacağız diye konuştu.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#2263 hendekli - 2017-10-03 08:50:57
beyler akovalılar asıl zehiri bakırsan çalışırken soludunuz sesiniz çıkmadı çünkü akovalılar bakırsanda yatarak maaş alıyordu onun için sesleri çıkmıyordu bence çöp atık merkezindede yatarak çalışsalar sesleri çıkmaz çözüm bu
Sıra Makam arabasında

Hendek Gündemi

Sıra Makam arabasında

Bayraktar'dan su zammına tepki

Hendek Gündemi

Bayraktar'dan su zammına tepki

Matruşka Hendek’te

Hendek Gündemi

Matruşka Hendek’te

Tarım İl Müdürü Asım Baş Kazımiye'de.

Hendek Gündemi

Tarım İl Müdürü Asım Baş Kazımiye'de.

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane