HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Sürü Halinde Başı Boş Gezen Köpekler Tehlike Saçıyor
Son Güncelleme: 18.07.2024 11:59
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2277
Yorum: 7
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek’te vatandaşlar ve bize ulaşan okurlar ilçe merkezinin her yerinde grup halinde dolaşan sokak köpeklerinin tehlike saçtığına dikkat çekerek Yetkililerin biran önce buna çözüm bulmalarını istediler.

Bir okurumuz bize ulaşarak sokaklarda gezen başı boş köpeklerin tehlike oluşturduğuna dikkat çekerek “Belediyemizin sokak köpeklerini toplama faaliyetini gerçekleştiren ekipler uzun bir tatile çıkmış olmalı. Belediyenin 5-10 metre ilerisinde bulunan otopark ve çevresinde bulunan başı boş gezen sokak köpeklerinden Hendek Halkı git gide daha da rahatsız olmaya başladılar. Bahçeli evlerde gördüğümüz sevimli türden köpekler gibi de değil ki görmezden gelelim.

26 Ekim Cuma günü Hendek Otoparkında bir gence köpekler saldırdı. Sonucunun illa ki ölümle yada yaralanma ile mi bitmesi gerekiyor?  Eğer öyle ise bu da olmadı değil” diyerek yetkililere seslendi.

Diğer bir okurumuzun ifadeleri ise şu şekilde “Elektrikli motoru ile okula yolunda seyir halinde olan Öğrenciye sokak köpeklerinin saldırması sonucu kaza yapmış. Olaya bir de şu şekilde bakalım; Tenha hücre bir köşe değil bildiğiniz çarşının orta yerinde dolanıyor bu başı boş köpekler, Ufak bir çocuğa saldırması sonucunda en iyi ihtimal bile çok büyük sorunsal açıyor.

Hayatı boyunca bir travma yaşayıp konuşma bozukluğu (kekemelik) çeken bir çok kişi ve kişiler var bu tür olaylar yüzünden ki en iyi ihtimal budur. Herhangi bir yaralanma ve kayıp olayı yaşanmadan bunun önüne geçilmesini istiyor, belediyemizin bu sorunu en yakın zamanda halledeceğini Hendek Halkı olarak temenni ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#2318 Tugi Beg - 2017-11-04 15:21:18
Melih bey,Hayvanların yaşam hakkını kısıtlayan bir yazı değil sokaklarda başı boş şekilde her an saldırmaya hazır köpekler bunlar.Size saldırmamış olabilir.Sizin bir yakınınıza saldırmamış olabilir.Çevrenizden duymamış olabilirsiniz ama bizzat ben yaşayıp bunun sonucunda kaza yapmış bir kişi olarak konuşuyorum..
#2315 Ziyafettin - 2017-11-02 19:54:01
Burada olumsuz konuşan bayan arkadaşlar ve kişiler hayatında hiç aç kalmışlar mı açlık nedir Kimse Bilmez Onlarda can taşıyor bir köpek bir günde neredeyse bir insanın yarısı kadar yemek yiyor düşünün buradan belediyeye sesleniyorum bunlara bir barınak yapmak ve bir tane personel tutmak o kadar maliyetli bir şey değil Lütfen Belediye Başkanım bu konuya cevap verin
#2314 Gamze celik - 2017-11-01 21:50:52
Cok dogru aksam çocuklar la birlikte akraba ziyarine giderken bi anda havlamaya basladilar ve cocuklar cok korktu.ayrica mahallemizin okulunun bahcesi de ayni .cocuklarin elinde birsey gordukleri zaman cocuklarin ustune atliyorlar
#2313 Melih Çimen - 2017-11-01 20:16:11
Tuğba hanım şimdi bahane ariyacak olduktan sonra çok buluruz,çözümünü hiç kendi yollarınızdan halletmeye çalıştınızmı? Ben dahil olmak üzere hangimiz bir hayvan barınağında 1 paket maması var ? Hangimiz kapısının önune su veya mama vs koydu ? Saldırıyorlarmı alın elinize 1 mama uzatın emin olun hic bir zarari olmayacaktır. Velhasıl kelam şikayet yerine çözüm arayalım :)
#2312 Tugba Yıldız - 2017-11-01 13:09:52
Melih bey kimseye saldırdığını görmedim diyorsunuz ama illa ki görmeniz şart mı? Ayrıca sokak köpeklerinden rahatsız olmayanların arabası olduğuna eminim ben :) Ben üniversitenin oradan bavulumla geçerken tekerlek sesine hırlayan her an saldırmaya hazır köpeklerle cebelleşmek zorunda mıyım ? Tekerleğe alerjisi var köpeklerin bilmem biliyor musunuz? bebek arabasına bile saldıran köpek gördüm meydanda. Yeterse yeter artık.
#2309 Ziyafettin - 2017-10-31 19:39:26
Birçok fabrikada yemek artıkları oluyor belediye bu hayvanlara bir barınak yapıp fabrikadaki artan yemekler verilebilir Sonuçta onlar da bir can taşıyor yurtdışında onlarla ilgili bir çok çalışma var Araba ile yemek artıkları toplanıp bu hayvanları ulaştırılıyor
#2308 Melih Çimen - 2017-10-31 19:12:12
Canınızın sıkıntısında ne yapacağınızı şaşırmışsınız. Hayvanlarda canlidir abilerim ablalarımm kardeşlerim,her gün meydandan geçiyoruz evet belki fazla olabilirler ben bir kere birisine saldırdığını görmedim şikayet şikayet siz kışkırtıcaksınız size tepki vermelerimi vermemelerimi abest olur ? Yok şirinmiş değilmiş sirinliğine göre mi özgürlükleri belirleniyor bu kadar cahil olmayın sizin varsa onlarında yaşam hakkı var herkez kendi işine baksın..
Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Gündemi

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu

Hendek Gündemi

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu

SU ŞEHRİNDE SUSUZ YAŞAMA

Hendek Gündemi

SU ŞEHRİNDE SUSUZ YAŞAMA