HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Sunman Söylenti ve İddialara Açıklık Getirdi
Son Güncelleme: 18.07.2024 11:59
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 4801
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Bayraktepe Derneği Başkanı ve iş adamı Meşale inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talha Baytun Sunman son günlerde kamuoyunda çıkan Bayraktepe Derneği Başkanlığından istifa etmesi ile ilgili konunun yanı sıra Meşale iş merkezi, Yenimahalle Çevre yolu caddesi üzerinde ki binanın arka cephesinde bulunan arsanın imarda yeşil alan olması ile ilgili iddialara açıklık getirdi.

Dernek Başkanlığından İstifa Yok

Sunman ilk olarak Bayraktepe Derneği Başkanlığından istifa etti iddiasına şu ifadelerle açıklık getirdi. “Şahsım hakkında, Bayraktepe Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden istifa ettiğim yönünde çıkarılan haber ve söylentiler yalandan ibaret olmakla beraber istifama gerekçe gösterilen hususların üzerine konuşma gereği dahi duymuyorum. Bu tarz haber ve söylemlere halkımızın itibar etmemesini, gerekli durumlarda dernek sitemizden ilgili açıklamaların yapılacağını belirtmek isterim. Ayrıca bu tarz kasıtlı çıkarılan haberlerle alakalı her türlü yasal hakkımı kullanacağımdan da kimsenin şüphesi olmasın.

Vergi dairesi karşısında bulunan Meşale iş merkezinin olduğu yerde yol kotunun düşürülmesi ile ilgili Sunman şunları söyledi. “Habere konu olan binamızın önünden geçen 1151. Sokağın yol kotu düşürülmesi gibi bir uygulama olmamıştır. Üzerine bina inşa ettiğimiz arsanın doğal yapısının bir sonucu olarak bodrum katının bir kısmı açıkta kalmıştır. Bu da kanun ve yönetmeliklerin dahilinde olan bir uygulamadır. Kaldı ki bu arsa, projesi hazır, ruhsatı çıkarılmış, kat irtifak tapuları oluşturulmuş bir şekilde satın alındığından şirketimizin tasarımı olan bir proje değildir. Söz konusu sokağın, elektrik ve yağmur suyu hattı döşenmesi ile bozulan kaldırım ve sokak yolunun Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yeniden düzenlenmiş ve halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Arsanın Mülkiyeti Şirkete Aittir

Sunman bir başka iddiaya da şu ifadeler ile yanıt verdi. “Başka bir haberde çevre yolu caddesinde yapmış olduğumuz binamızın arka cephesinde bulunan arsanın imarda yeşil alan olması ile ilgili husustur. Bu arsanın mülkiyeti şirketimizde olup sadece markete değil çevre sakinlerinin de ihtiyacına hizmet etmek üzere otopark olarak kullanımı için verilmiştir. Ve bu alan market müşterisinden daha çok çevre sakinlerinin kullanımına hizmet vermektedir.

Eğitim ve Sosyal Sorumluluk Projelerinde Gönüllü Olarak Çalışıyoruz

Kamu hakkı hususunda hassasiyetimizden ötürü bugüne kadar prensibi olarak şirketimiz kamu ihalelerine hiç girmedi. Bunun yanında bir eğitimci olmam münasebetiyle ülkemizin yarınları olan gençlere ayrı değer vermiş, eğitime ve eğitimciye karşı da her zaman destekçi olmuşumdur ve olmaya da devam edeceğim. Şehrimiz, ülkemiz, milletimiz ve ümmet için dertli nesil yetiştirme arzumuz olduğundan eğitim projeleri ile sosyal yardımlaşma ve sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü çalışmalara devam etmekteyiz.

Hedefimiz Güzel Projelere İmza Atmak

Son olarak Sunman şu ifadelere yer verdi. “ Şunu özellikle belirtmek isterim ki; bu şehirde büyümüş, bu şehirde iş yapan birisi olarak ticaretteki hedefimiz, bölgesel ve ulusal marka olmakla beraber güzel projeler yapmaktır. Kazancımızla da yaşadığımız şehrimize olan borcumuzu hayırlı hizmetlerde bulunarak ödemeye devam etmek olacaktır.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Gündemi

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu

Hendek Gündemi

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu

SU ŞEHRİNDE SUSUZ YAŞAMA

Hendek Gündemi

SU ŞEHRİNDE SUSUZ YAŞAMA