HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
SİYASİ NEZAKETSİZLİK
Son Güncelleme: 18.07.2024 14:41
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2614
Yorum: 3
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Özellikle Ak Parti’de ki hareketlilik dikkat çekiyor. Bu güne kadar üç tane aday adayı başvurusu yapıldı. Buraya kadar her şey normal. Peki siyasi nezaketsizlik nerede diyeceksiniz. Anlatayım.

İlk aday adaylığı başvurusunu Av. Hasan Serdar Baykal yapıyor. Başvuru formunu ilçe başkan yardımcısı alıyor. Aday olmayı düşünen ilçe başkanı ortada yok.

İkinci aday adayı başvurusunu Mehmet Selçuk Tunalı yapıyor. Tesadüf ya ilçe başkanı gene yok formu yardımcısı alıyor.

Ve üçüncü olarak dün de Şenay Sakal aday adaylığı için müracaat ediyor. Müracaat formunu kim mi alıyor? Tabi ki gene ilçe başkan yardımcısı. İlçe başkanı yine ortada yok.

Şimdi sen Onbeş yıl teşkilatına ilçe başkanı olarak hizmet et, sonra meclis üyesi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak hizmete devam et. Amma hizmet noktasına aday olmaya kalkınca yok sayıl, hatta koltuğu devrettiğin adam tarafından yok sayıl.

Evet bu tam olarak ilçe başkanı tarafından müracaat eden aday adayları yok sayma taktiğidir. Şimdi bizde senin yok saydıklarını nasıl kabul edelim dersem aday adayı olanlara saygısızlık yapmış olurum. Biz demesekte sayın ilçe başkanımız böyle işaret ediyor.

İnsan ister istemez kötü düşünüyor. Acaba sayın ilçe başkanı da adaylık için zemin mi kolluyor. Velev ki kendisi de aday olsun teşkilat birlikteliği adına müracaat eden adayların formlarını ilçe başkanının alması gerekirdi. Siyasi nezakette bunu gerektirir. Daha teşkilatında birlik beraberliği sağlayamayan insandan Hendek’te birlik beraberliği sağlamasını beklemek en iyi niyetle ahmaklık olmaz mı? Kendi teşkilat mensupları ile kavgalı olan yarın seçilirse halkımızı nasıl karşılar. Onbeş yıl teşkilat başkanlığı yapan adam en önemli gününde sizi bulamıyorsa yarın halkımız küçücük sorunlarında size nasıl ulaşacak.

Olmadı sayın başkan. Bu hareketiniz ne size nede siyasete yakışmadı. Şayet siyaset halka hizmet sanatı ise siz sanatkar değilsiniz.

Nacizane ben olsam tüm aday adaylarını ayakta karşılar kendim adaylık başvurusunu yaparken de tüm aday adaylarını davet eder el ele birliktelik havası yaratırdım. Amma dediğim gibi ben olsam….

İster istemez insanın aklına geliyor, MHP adayı Sayın Turgut Babaoğlu’na neden “BİZİM TURGUT” denildiği.

Sizler bu sığ düşüncelerinizlemi Turgut Babaoğlu’na rakip olacaksınız, hadi canım….

AK Parti İlçe Teşkilatından gelen cevap...

Değerli Basın mensubu

İlçemizde internet haberciliği yapan güzide bir gazetemizin editörünün yazmış olduğu  “Siyasi Nezaketsizlik” başlıklı yazısı nedeniyle aşağıdaki yazıyı yazma hakkımız doğdu.

Adaylık Süreci başladığında İlçe Başkanımız Ali Kemal Sofu’nun her zaman olduğu gibi programları haftalık, aylık olarak öncesinden yapılmaktadır.

Av. Sayın Hasan Serdar Baykal’ın Adaylık başvurusunda bulunduğu zaman, İlçe Başkanımızın Ankara ziyaret programı vardı. Bu program diğer ilçe başkanları ile yapıldığı için bekleme erteleme olanağı yoktu.

Sayın Mehmet Selçuk Tunalı‘nın adaylık başvurusunu ise İlçe Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimizle Adapazarı’nda Tarihi Uzun Çarşı Restorasyonu açılış programındayken öğrendiler. Bu nedenle bu başvuruya da doğal olarak Başkan yardımcılarımız iştirak ettiler.

Meclis üyemiz Şenay Sakal başvurusu Pazar günü yapıldı. İlçe Başkanımız kurucu üyeleri ziyaret ederken, Sayın Şenay Sakal Başkanımızı da ziyaret ettiği sırada, Şenay Başkanımız Pazar günü adaylık başvurusu yapacağını söyledi. İlçe Başkanımız Sofu Pazar günü önceden programının olduğunu 10 Kasım Cumartesi ve 12 Kasım Pazartesi günleri müsait olabileceğini Sayın Sakal Başkanımıza belirtti. Sayın Sakal programının Pazar günü olduğunu dostlarına ve sevenlerine söylediği için programı değiştiremedi. Doğal Olarak İlçe Başkanımızda, Pazar günü olan programını da iptal edemezdi.

Sayın editör, ilçe başkanımızı aramadan, ilçe Başkanımızın bu başvurulara katılamama sebeplerini öğrenmeden,  böyle bir yazıyı yazmanız yayınlamanız ne kadar etiktir? Hadi yayınladınız peki bu yazıyı başka bir siyasi parti adayına ranta çevirmeniz nezaketsizlik değil midir?

 Editörden Not: Yazdığımız bu yazıyla ilgili Polemiğe girmek istemiyoruz. Hendek halkının takdirine bırakıyoruz..

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#2796 veysel ateş - 2018-11-16 01:29:02
acın bakın hasan serdar baykal dosyasını teslim ederken ali kemal zogo karşısındaki atatürk parkında olta atıyordu acın o saatki kameraları bakın, yalanclığın bukadarı, sen bide utanmadan yanıt veriyorsun, başkan yardımcıların aday adayı nasıl karşılanır bilmeden aday karşılıyorlar nezaketsizliğiniz diz boyu birde utanmadan yanıt veriyorsunuz yazıktır 15 yılını partiye vermiş bir eski ilçe başkanı başkanlık odasında 5 dk oturtulup ikram bile yapılmadan öylemi yapsak böylemi yapsak münakaşası yapıyorsunuz, hiçmi misafir ağırlamadınız, nezaketsiz düşüncesiz herifler...
#2795 Tayfun tayfun - 2018-11-14 00:04:45
Bu teşkilata gönül vermiş insanlardan utanmayarak yalan söylüyorsun sofu
#2794 kadir Devrim - 2018-11-13 10:07:30
minareyi çalan tabiki kılıfımıda hazırlar..
Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Hendek Gündemi

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

SUBÜ 13 akademik personel alacak

Hendek Gündemi

SUBÜ 13 akademik personel alacak

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

Hendek Gündemi

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti