HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Şevki Yılmaz Başkanlık Sistemini Anlatacak
Son Güncelleme: 19.07.2024 13:40
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1855
Yorum: 9
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek İmam Hatipliler Derneği (HİMDER)’in düzenlediği programa konuşmacı olarak Eski Milletvekili Şevki Yılmaz davet edildi.

11 Mart Cumartesi günü saat 19:30’da Ticaret Merkezi konferans salonunda düzenlenecek olan “Yeni Türkiye ve Başkanlık Sistemi” konulu konferansta Şevki Yılmaz konuşmacı olarak katılacak.

 

Konu: Yeni Türkiye ve Başkanlık Sistemi

Yer: Ticaret Merkezi Konferans Salonu

Tarih: 11 Mart 2017

Saat: 19:30

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#1733 Selami - 2017-03-10 12:51:37
Allah'ın adını ve güzel dinimizi siyasi emellerine alet eden birini destekleyen ve ona itibar eden kişilerden ne imam olur, ne de hatip. Bu durum, Müslümanlığın ne hale getirildiğinin en güzel örneğidir.Biri, "Recep Tayyip Erdoğan, Salli ala Muhammed" diyor.Biri, “16 Nisan'ın zaferle çıkacağına dair Hadis-i Şerif var.” diyor.Biri, “Erdoğan, Allah’ın vasıflarına sahip” diyor.Biri, “İkinci Peygamber” diyor.Allah, din, Peygamber, Kur’an hepsini kirli emellerine alet ettiler..!Bunların 2023 yılı hedefleri, besbelli. Hala anlayamadınız mı?
#1732 Dobra Dobra - 2017-03-09 19:30:47
ŞEVKİ Yılmaz çıkmış Akit televizyonuna...Sallamış da sallamış.*Demiş ki:- Kimse boşuna uğraşmasın.- Hadis var.- 16 Nisan’da evet çıkacak.*Eğer hakikaten de hadis varsa...AK Parti...- Niye tantanalı kampanyalara para harcıyor ki?- Niye sekiz koldan mitinglere abanıyor ki?- Niye şaşalı klipler çekiyor ki?(Ahmet Hakan)Ahmet hakan yanılmış.!Bu sefer Tarzan gerçekten çok zorda.Baksanıza;Nobel barış ödülü sahibi (!) Şevki Efendi de kampanyalarının bir parçası olmuş.Vah ki, ne vah...!Ölmüşler de, ağlayanları yok...
#1731 ŞEVKİ - 2017-03-09 19:24:28
Allah'ın adını ve dinimizi siyasetin içine sokan bu kişi Hendek'e mi gelecek.Kimler getiriyor merak ediyorum.Allah'a şirk koşan bu din tacirine kimler şakşakçılık yapacak..?Hepinize "EDEP YA HU...!"
#1730 Nihat - 2017-03-09 19:21:04
"16 Nisan'ın zaferle çıkacağına dair Hadis-i Şerif var"diyen bu din tüccarı, referandum sonucunu gösteren Hadis-i Şerifi de söylesin de birileri sandığa kadar boşuna gitmesin.Allah'ım sen bu akıllara ziyan bu durumun Türkiye Cumhuriyeti'nin kaderi olmasına engel ol.Allah'ım, kafir dedikleri, gavur dedikleri Mars'a giderken, yaşam izleri taşıyan yeni gezegenler keşfederken; ülkemizdeki şu akıl ve bilimden uzak din tüccarlarına 2017 yılında itibar gösterenlere de sen akıl fikir ver.Güzelim ülkemizi asla bu zihniyete teslim etmeyeceğiz.
#1729 Asuman - 2017-03-09 19:10:23
AK Parti, 16 Nisan referandumu için böyle tiplere kalmışsa durum gerçekten vahim demektir.16 Nisan referandumunu hadisler ile aynı kefeye koyan bir düşüncesiz, AK Partiye yarardan ziyade zarar verecektir.Düştükleri şu hale bakın.Kimlerden medet umar hale gelmişler.
#1728 Murat - 2017-03-09 19:01:06
Hendeğimiz, Allah ile dinimizin ulu orta ortaya savrulacağı bir memleket değildir.Dünya işleri ile Allah'ın adını ve hadisleri karıştıran bu art niyetli kişinin Hendek'te yeri yok.Anayasa değişikliğini böyle birisinden dinlemek istemiyoruz.Önce sözlerinden dolayı tövbe etsin.
#1727 Kemaliyeli - 2017-03-09 18:55:31
Allah'ı, mübarek dinimizi, Kur'an-ı Kerim'i ve Hadis-i Şerifleri siyasi çıkarları uğruna kullanmaktan çekinmeyen bu kişinin palavralarına hiç kimse değer vermemeli ve o toplantıya katılmamalıdır.Böyle bir kişiye de Hendek'te toplantı yaptıranlara da yazıklar olsun. Hendek sizin babanızın çiftliği değil.İlçemizde böyle şirk'e bulaşanları görmek istemiyoruz...
#1726 Hayri - 2017-03-09 18:49:28
İsmail Saymaz: Şevki Yılmaz, yarın pekala "oğlumun akp'den vekil olmasına dair hadis var" diyebilir. Din onun ekmek teknesidir..!
#1725 Rıdvan - 2017-03-09 18:47:00
“16 Nisan'ın zaferle çıkacağına dair Hadis-i Şerif var. 'Hayır' diyerek Allah’a verdiğiniz hizmetleri boşa çıkarıyorsunuz. Boşuna uğraşmayın” diyen birisini hangi Müslüman, hangi gerçek iman sahibi dinlemeye gidecek çok merak ediyorum.Üç kuruş çıkarı uğruna, Allah ve Din ile böyle oynanmaz, böyle tezyifat yapılmaz.Hadis-i Şerif ile 16 nisan referandumunu aynı kefeye koyan bu adamı bakalım kimler ağzını açıp dinleyecek..?
Hayatını kaybedenlerin sayısı üçe yükseldi

Hendek Gündemi

Hayatını kaybedenlerin sayısı üçe yükseldi

Patlamada acı büyüyor, 2 işçi 2 dram

Hendek Gündemi

Patlamada acı büyüyor, 2 işçi 2 dram

Hendek MYO'dan İşimiz Gücümüz İstihdam projesi

Hendek Gündemi

Hendek MYO'dan İşimiz Gücümüz İstihdam projesi

Haberhendek’te dolu dolu sezon sizlerle

Hendek Gündemi

Haberhendek’te dolu dolu sezon sizlerle

Tarım ve Hayvancılık Fuarı Hazırlıkları Devam Ediyor

Hendek Gündemi

Tarım ve Hayvancılık Fuarı Hazırlıkları Devam Ediyor

Hendek Kahraman Mahallesi asfalt ile buluştu

Hendek Gündemi

Hendek Kahraman Mahallesi asfalt ile buluştu