HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
ŞEHİT MAHMUTBEY'DE YAZAR İLE SÖYLEŞİ
Son Güncelleme: 18.07.2024 11:05
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2046
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

“Madam Bravo, Çok Kullanılmış Kalpler Dükkânı ve Şu Saatte Orada Mıydın” adlı romanların yazarı Bilal Sami Gökdemir, 9 Mayıs Salı günü Şehit Mahmutbey Ortaokulu öğrencileri ile oldukça keyifli ve interaktif bir söyleşi gerçekleştirdi. Televizyonun zararlarından bahseden Yazar Gökdemir, “Bir saatlik televizyon izlemenin beyine verdiği zararı ancak yedi saat bulmaca çözerek giderebiliriz.” dedi. Bilim adamlarının televizyonun zararlarını gidermek için üç şey önerdiğini ve bunların bulmaca çözmek, kitap okumak ve matematik ile meşgul olmak olduğunu dile getiren Gökdemir, televizyonun insanları yönlendirdiğini, insanlar yerine karar verdiğini ve beynin sol lobunu atıl bıraktığını vurguladı.

 

Söyleşinin ardından öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandıran Yazar Gökdemir, öğrenciler için kitaplarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilere okuma alışkanlığı ve sevgisi kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte emeği geçen öğretmenlere teşekkür eden Okul Müdürü Recep YAZICI, ayrıca Yazar Bilal Sami Gökdemir’e teşekkür belgesi ile çiçek takdim etti.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Umre'de kazada hayatını kaybeden Dağköy'ün cenazesi Türk makamlarına teslim edildi

Hendek Gündemi

Umre'de kazada hayatını kaybeden Dağköy'ün cenazesi Türk makamlarına teslim edildi

O okullar yarın tatil edildi

Hendek Gündemi

O okullar yarın tatil edildi

Kar tatiline iki okul ve tüm taşımalı eğitim dahil edildi

Hendek Gündemi

Kar tatiline iki okul ve tüm taşımalı eğitim dahil edildi

Hendek’te Kar Yağışı Yüksek kesimlerde Etkisini Sürdürüyor

Hendek Gündemi

Hendek’te Kar Yağışı Yüksek kesimlerde Etkisini Sürdürüyor

SASKİ sayaç ve su tesisatlarının donma riskine karşı alınacak tedbirleri açıkladı

Hendek Gündemi

SASKİ sayaç ve su tesisatlarının donma riskine karşı alınacak tedbirleri açıkladı

Gazeteci Ömer Sarıca 18 gün arayla iki acı yaşadı

Hendek Gündemi

Gazeteci Ömer Sarıca 18 gün arayla iki acı yaşadı