HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Seba Kompleksi ve Babaoğlu
Son Güncelleme: 19.07.2024 04:25
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1138
Yorum: 1
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Lakin çoğu futbol sever onu Beşiktaş’taki efsane başkanlığından tanır. Fair play dedikleri centilmenlik onun en önemli vasıflarındandır. Rakip takım başkanlarından tutunda seyircisine kadar herkes ona saygı duyardı. Seba hiç bir rakibi rencide etmek şöyle dursun incitmezdi bile. Onun özelliklerini yazmaya sayfalar yetmez.

“Beşiktaş’ımı üzmesinler” sözü her rakip takım taraftarının ikinci takımı Beşiktaş olmasına sebep olmuştur.

Hendek belediye başkanı Sn. Turgut Babaoğlu’da Hendek’imizin Türkiye’ye mal olmuş bu değerinin adını yaşatmak amacıyla bir proje geliştirdi. Spor bakanlığının oluru ile eski spor salonu yerinde harekete geçti. Lakin böyle güzel bir projeyi ve belediye başkanımızın başarısını hazmedemeyen eski başkan Ankara’da ki siyasi gücünü kullanarak projeyi iptal ettirdi. Hem Seba’yı hem de bizi üzmeye kalktı. Amma halk arasında meşhur bir laf vardır. “deveden büyük fil vardır” İşte tam bu söze uygun olarak MHP ilçe başkanı Burhan Namlı devreye girdi. Olay MHP Grup Başkan Vekili Muhammet Levent Bülbül vekilimize taşındı. Sn. Vekilimizin uzun uğraşlar sonucunda Süleyman Seba Spor Kompleksi spor Bakanımız tarafından imzalanarak tekrar hayata geçirildi.

Böylece güzel ilçemiz Hendek hem rahmetli Seba’ya sahip çıktı hem de güzel bir spor kompleksine kavuştu. Emeği geçen herkese halkımız adına çok teşekkür ediyorum.

Gelelim diğer konuya

Mesleğim gereği günün her anı, her dakikası Hendek’in sokaklarındayım. Kurumları arşınlar, dükkan dükkan, pazarda sokakta ne var ne yok biliriz. Zaten vatandaş en büyük gözümüz kulağımız.  Son zamanlarda rahatsızlık duyduğum beni şaşırtan bir konuyu kaleme almak istiyorum.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu benim çok sevdiğim değerli bir abim ve büyüğümdür. Hendek Belediye Başkanı olmasının Hendek için çok büyük avantaj ve değerli olduğunu düşünüyorum. Potansiyeli, vizyonu ve hayata karşı bakış açısıyla, insani yönleri ve hakkaniyet duygusu güven veriyor.

Babaoğlu’nu çok kızgın göremezsiniz. Öfkelenmez, bağışlayıcıdır, güler yüzlüdür. Kin gütmez. Bunlarda ne var diyebilirsiniz, sabah akşam çukur kazma peşinde olanlara bile kızmayan birinden bahsediyoruz.

Hendek asık suratlardan, terslemelerden ve intikam nedeniyle çok çekti. Oy vermeyen mahalle hizmet görmedi. Muhtarlar, vatandaşlar bir şey istediğine yeri geldiğinde bin pişman edildi. Personeller her gün korkuyla çalışıyordu.

Neredeyse 2 yıl oldu diyelim. Babaoğlu personellerine insan onuruna yakışır şekilde davranıyor. Muhtarlar, vatandaşlar mutlu. Hendek’in yüzü güldü, gerginliği bitti.

Niye bunları anlattım biliyor musunuz?

Babaoğlu’nun bu güzel yüzü, iyi niyeti artık aşırı derece suistimal ediliyor. Gördüğüm kadarıyla Babaoğlu yakın çevresinden gelen sitemleri refüze ederken, suistimal edenler sinirleri geriyor

Hemen anlatayım.

Mesela bazı Muhtarlar. Muhtarlarımıza sonsuz saygım var. Ama bazı Muhtarların geçmişte teşebbüs bile edemediklerini şimdilerde çok kolay yapabilmesi, yıkıcı olması garibime gidiyor. Beyler sormazlar mı adama! Eskiden neredeydiniz! Eleştirirken Babaoğlu’nu eleştirip işi yaptırdığınızda görevli memura teşekkür ediliyor.

Görevli müdüre, memura teşekkür etmekte neyin nesi! Hangi Belediyede görevli müdür ve memur öne çıkar. Eskiden olsa işten atılır zaten yazdığında başkan görecek diye korkarlardı. Şimdilerde birileri sosyal medyadan birbirine methiyeler düzüyor. Sizin işiniz sosyal medyadan methiyeler düzüp, kendinizi poh pohlattırmak mı, belediye başkanının emrinde ilçe hizmet etmek mi?

Bir sözüm de bazı muhtarlara… Bakın beyler Belediye Başkanına racon kesmekle hiçbir yere varılmaz. Haaa hep racon kesmişinizdir o zaman eyvallah.

Sağlıcakla Kalın

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Drbgzl
#4283 Drbgzl - 2021-01-07 14:01:17
Yaşa kardeş, eğri otur doğru konuş yeterli.

Önerilen Haberler

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek Gündemi

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek’te Cumartesi ve Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Cumartesi ve Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Hendek Gündemi

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

Hendek Gündemi

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

Hendek Gündemi

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında

Hendek Gündemi

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında