HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Sakal’dan Miting Gibi Başvuru
Son Güncelleme: 18.07.2024 14:40
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2729
Yorum: 2
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

AK Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adaylık Başvurusu yapacak olan Şenay Sakal Öğle namazının ardından Büyük Cami bahçesinde toplanan kalabalığı tek tek gezerek tokalaşmasının ardından hep birlikte AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı binasına geçildi.

Başvuru programına Sakarya’dan gelen Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı,  STK Temsilcilerinin yanı sıra Hendek’te STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Sakal AK Parti İlçe Başkanlığı binasının balkonundan aday adaylık başvurusunda kendisini yalnız bırakmayan kalabalığa hitap etti.

AK Partiden Hendek Belediye Başkan Aday Adaylık Başvurusu yapacak olan Şenay Sakal “Şehadet haberleri aldık. Allah bu birlikteliği, bu beraberliği bozma adına bir sürü fitne sahipleri halen içimizden canlarımıza kıyıyor. Geçmişten bugüne bu topraklar için şehadet mertebesine ulaşan bütün insanları rahmet ve minnetle anarken, 10 Kasım sebebiyle de kurucu liderimiz Kemal Atatürk’ü de rahmetle anıyorum. 2001 yılında kurulan AK Partide kurucu ilçe başkanı olarak görev yapmak nasip oldu. Geçen 17 yıllık süre içerisinde ben Hendek’li ile Köylülerimiz ile, Mahallelerimiz ile, dostlarımız ile çalışırken kendimize bir şeyi şiar edindik. Onların ize ihtiyacı olduğunda biz onların yanında olmak zorundayız. Çünkü AK Partiyi kuran şuandaki Başkanı, Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan parti kurulduğu gibi teşkilatlara bir emir verdi. Asla telefonlarınız kapanmayacak. Çünkü siz demek bu ülke demek, siz demek bu parti demek, siz demek şuanda dostluğunuzda beni o kadar mutlu ediyor ki gerisini düşünemiyorum. Burada olanlar bizim gönül dostlarımız. Buda her sıfatın üstündedir. Bir insanın gönlüne girebiliyorsan gerisi teferruattır. Mevzu vatansa gerisi teferruat. Her şey feda olsun bu vatana diyoruz. Bu partiye benden önce ve sonra adaylık başvurusu yapacak olanlar olacaktır. Bu yola çıkanların hepsini ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Adaylık başvurusu yapmaya geldiğimde kendi adıma bir makama gelmek istediğim için değil, Genel merkez bir talimat verdi ve gidin teşkilatlara başvurun. Bize düşen Türkiye’nin içerisinde ki vatanımız Hendek. Hendek’te başvurmayı eğer teşkilatım bana layık görürse, şerefle zaman mefhumu tanımadan bu insanlarla birlikte sonuna kadar bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Ben olmam başkası olursa hiç problem değil. Kim aday olursa olsun. Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün seçilmişlerimin peşinde olduysam, bundan sonrada kim seçilir ve banada ne görev verilirse bu ilçede yapmaya her zaman hazırım. Dostlarımda hazırdır diye düşünüyorum. Burada olmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Sakal konuşmasının ardından Aday Adaylık Başvuru formunu AK Parti Başkan Vekili Fatih Tazim’e teslim etti.

Başvuru formunu teslim eden Sakal kravatını çıkarttı ve vatandaşlara atmasının sevenlerinin yanına inerek herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#2792 Kenan - 2018-11-11 19:57:09
Ak partinin eski zihniyetli geri kalmış adaylarını artık görmek istemiyoruz. Vizyon sahibi geleceği gören genç adaylar bekliyoruz. Artık yeter hedefimiz güçlü genç Turkiye olsun.
#2791 Enes BAYRAM - 2018-11-11 16:38:40
Hıc anlamıyorum bu hendek halkı hıçmı gormuyor bunca olan bıtenıde dahada bu kısılerı desteklemek ıstıyor.. gercekten yazık.
Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Hendek Gündemi

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

SUBÜ 13 akademik personel alacak

Hendek Gündemi

SUBÜ 13 akademik personel alacak

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

Hendek Gündemi

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti