HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Öğretmenlerden Kan Bağışı Seferberliği, Hedef 1923 Ünite Kan Vermek
Son Güncelleme: 20.07.2024 06:27
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 466
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Azalan kan stoklarına dikkat çekmek için ve  kan bağışı bilinci oluşması amacıyla Kızılay Sakarya  Şubesi ortaklığıyla Sakarya Demokrasi Meydanında kan bağışı etkinliği düzenledi.

29 Ekim tarihine kadar sürecek olan, “Bilgimiz Zihinlere, Kanımız Bedenlere Hayat Versin" sloganıyla devam eden kan bağışının birinci gününde öğretmenler ve vatandaşlar kan vermek için sırada beklediler.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, AA muhabirine, bugün valiliğimiz himayesinde Kızılay Sakarya şubemizle beraber

Nehrin öğretmenleri olarak Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında 1923 ünite kan bağışıyla bir protokol imzaladık. 

Valiliğimiz himayesinde bugün Sakarya Kızılay şubemiz ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak  Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında nehrin öğretmenleri olarak  kanımız bedenlere  zihnimiz beyinlere  kan versin, can versin  sloganıyla başlattığımız bir kampanya. bu kampanyada amacımız 1923 ünite kanımızı Kızılay şubemize bağışlamak.

Kızılay malumunuz deprem bölgesinde çok net gördük ki  bize hızlı bir şekilde  her zaman yanımızda görmek istediğimiz afetlerde yine hastalıklarda yanımızda görmek istiyoruz, ve gördüğümüz zaman da kendimize güç hissediyoruz. 

Sakarya şubemizle beraber başladığımız protokol kapsamında bugün nehrin öğretmenleri olarak yirmi dokuz Ekim'e kadar Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl dönümüyle ilgili 1923 ünite kan bağışlama hedefliyoruz.

Ben bundan dolayı Kızılay şubesine ve bu bugün kanıyla bedenlere can vermeye çalışan nehrin öğretmenlerine teşekkür ediyorum.

Sakarya Kızılay il Başkanı Cevdet Koç, İl milli eğitim müdürlüğümüzle birlikte onların  ortaya koyduğu bir projeyle bizim de desteklediğimiz gerçekten cumhuriyetimizin yüzüncü yılında da çok özel addettiğimiz bir program gerçekleştiriyoruz

Çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde kan stoklarımızın da eksilme yaşadığımız bir dönemde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte organize ettiğimiz onların ortaya bir proje kapsamında inşallah cumhuriyetimizin yüzüncü yılında 1923 ünite kan hedefiyle bir program tertip ettik.

Çok önemli bir program. Bugün inşallah katılım da onu gösteriyor nehrin öğretmenleri bilgileriyle zihinlere, kanlarıyla da bedenlere hayat vermeye eee yola çıktılar. İnşallah yirmi dokuz Ekim kutlamalarında yüzüncü yılda bu hedefi gerçekleştirerek bu kan stokumuzu artırıp milletimizin hizmetine sunmak istiyoruz.

Bu konuda gerçekten Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz güzel bir organize olmuş. Bugün onu gösteriyor. Ama tabii bu birkaç etapta gerçekleşecek. Bugün hem başlangıcı ve lansmanı olmuş oldu bundan sonraki programlar çerçevesinde yirmi dokuz Ekim'e kadar bu sayıyı tamamlamak için değişik zamanlarda, değişik ilçelerimizde de programlar gerçekleştireceğiz. Bugünkü katılım gösteriyor ki, gerçekten bir heyecan. Yüzüncü yıla yakışır bir heyecanla inşallah icra edeceğiz görünüyor dedi.

 

Sevgi Akıncı Mehmet Akif İlk Okul Müdürü, Sakarya Valiliğimizin himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce Yürütülen cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel 1923 ünite kan bağışı kampanyasında bilgimizle, zihinlere, kanımızla bedenlere dedik. Ve biz de bu 1923 kan üretilen birisi de bizim olsun diyerek geldik, umarım  canlara hayat olur.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiççiolu, cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Sakarya Valiliğimiz himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde 1923 Ünite kan bağışı için buradayız.  Sakaryanın kan bağışında bilinçli davrandığını söyledi.  “Kan bizim en zaruri ihtiyaçlarımızdan biri. Kaynağı da insan olan bir husus. Bizim vermiş olduğumuz kanın işlem gördükten sonra üç hastaya fayda sağlaması bizler için de ayrıca bir sevinç kaynağı oluyor.  İlimiz kan bağışı konusunda gayretli. Kendi kullandığının üzerinde kan veren bir il Sakarya’mız. İnşallah bu şekilde devam eder. İnsanlığın ihtiyacı olan bir hususu karşılamanın mutluluğunu yaşatmak Kızılay’ımız için de ayrı bir gurur meselesi. Bütün tedbirler alınarak yaşanabilecek riskleri de ortadan kaldıracak tahlilleri de yapıp güvenli bir şekilde kan verme ortamını sağlayan Kızılay’ımıza ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müze teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öğretmen Mete Han Yıldız Valimiz himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde cumhuriyetin yüzüncü yılına özel 1923 ünite kan bağışı yapım projesi vardı. Biz de buna dahil olmak istedik Emeği geçenler için teşekkür ederiz. Evet bizi bugün kan vermeye geldik. Verebilecek olanlara da bekliyoruz dedi.

Güngör Yazar öğretmen, Sakarya Valiliği'ni himayelerinde bizler öğretmenleri olarak cumhuriyetimizin yüzüncü yılında 1923 ünite kan bağışı kampanyasına katılacağız, katılıyoruz. Tüm öğretmenlerimizle geldik, destek oluyoruz. Sevinçliyiz, gururluyuz Yani canımız, memleketimize feda olsun dedi.

Öğretmen Fatma Can Çelebi, Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl etkinlikleri kapsamında oluşturulan 1923 ünite kan bağışına katkıda bulunmaktan onur duyuyorum. Hedef 1923 dedi.

 Hedef 1923 Ünite kan Projesi 29 Ekim’e kadar devam edecek.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Hendek Gündemi

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Kaza anı kamerada

Hendek Gündemi

Kaza anı kamerada

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Hendek Gündemi

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Yavuz Aslan Melek Oldu

Hendek Gündemi

Yavuz Aslan Melek Oldu

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı

Hendek Gündemi

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı