HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
NEDİR BU HENDEKSPOR DÜŞMANLIĞI?
Son Güncelleme: 19.07.2024 03:06
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1194
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

İşleri boş konuşmak… İşi iş yapanı eleştirmek.  Adam zaman harcamaz konuşur, para harcamaz konuşur onlara sorsan her şeyi kendileri biliyor. Zaten hiçbir işe yaramayıp boş konuşanlardan çektik hep. Yerimizde saydık, milleti küstürdüler. Üzdüler, fitne yaparak huzuru bozdular. Varlık sebebi konuşmak olanlar, gevezeliklerinin faturasını çalışanlara ödettiler.
Bu sözlerim benim Hendekspor içindir.
Boş konuşanlara ve zerre faydası olmayanlara bakın; Zaman harcayan, para harcayan görevdeki Başkan ve Yöneticileri hiçbir şey bilmiyor. Hazırlık maçı olur (Hazırlık maçları lig maçları ile kıyaslanmaz) ne hoca kalır ne futbolcu. Hendekspor ilk maçına çıktı 3 puanı hanesine yazdırdı. Daha Bismillah dedikodular başladı. Hani dayanamıyorum. Yav siz hayırdır? Bi durun da…!  Gelin bu takıma sahip çıkın, destek verin. Sezon sonu istediğinizi söyleyin, ama kılıç kuşanmış sefere çıkmış orduyu misali Hendeksporu yıpratmak size ne yarar sağlar?
Hendekspor Başkanı Adil Karabulut ve Yönetimi geçtiğimiz yıl biraz acemilik yaşasa da zamanlarını ve paralarını harcadılar. Geçen sene olmadı.  Bu sezon ise Pandemi nedeniyle ertelenen Lig nedeniyle önlerinde uzun bir zaman oldu. Bu zaman içerisinde çok ince eleyip sık dokudular. Geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda önce Hendekli ve Hendek’in evladı olan Talip Toprak’ı takımın başına hoca olarak getirdiler. Transferler oldu ve birçok hazırlık maçı oynandı.
Şimdi bu takım 3.lig için mücadele ediyor. Her şeyi bilenler, Hendeksporu eleştirince bir yerlere sözüm ona zarar verdiğini sananlar. Yapmayın beyler. Çekin ellerinizi…Bari Hendeksporu rahat bırakın.
Hendekspor için birlik olma zamanıdır. Kenetlenme zamanıdır. Hendeklilik bunu gerektirir.Bu takıma en büyük desteği Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu veriyor. Bu Hendek için büyük bir şanstır. Hendeksporun şartları diğer ilçeleri kıskandırıyor. Sakaryaspor için Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ne ifade ediyorsa Hendekspor içinde Turgut Babaoğlu odur.
Turgut Başkana Hendekspor’a verdiği destek nedeniyle sadece teşekkür edilir. Zaman harcayan, para harcayan yönetime teşekkür edilir. Sezon sonu başarısızlık olursa elbette takıma değişime gidilir. Bu Hendek'te değil Dünyada böyledir. Kahin olmaya gerek yok.
Şuan sadece Hendekspor'u destekleyelim. Bu takımın morala ve Hendek’in gücüne ihtiyacı var. Bugün eleştirenler, takıma sırtını dönenler Hendekspor üzerinden provokasyon yapanlar Hendek’e en büyük ihaneti eder. Felaket tellallığını bırakın. Hendek yönetimi eleştirilmez değil, ben kenetlenmeden bahsediyorum. Takımı daha bir kere bile izlemeyen adam algı peşinde koşuyor.
Turgut Babaoğlu destek veriyor, Babaoğlu kötü duruma düşsün diye Hendeksporun kaybetmesi için dua edenler var. Bunlara sorsanız Hendek sevdalısı hepsi.
Hendekspora köstek olanlar şöyle bir köşeye çekilsin, az bir susmayı öğrensin. Bırakın bir hesabı olmayan Hendekspor sevdalıları takımını desteklesin. Son olarak bugüne kadar Hendekspor başarılı olsun diye emek ve para harcayan tüm Kulüp Başkanı ve Yönetimlerini verdikleri emek için tebrik ediyorum.
Haydi Hendek, şimdi, tam zamanı!

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında

Hendek Gündemi

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında

Hendek’te Cuma günü Nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Cuma günü Nöbetçi eczane

Silahlı Saldırı Şüphelisi Yakalandı

Hendek Gündemi

Silahlı Saldırı Şüphelisi Yakalandı

Batum Gürcü Derneği buluşmaları devam ediyor

Hendek Gündemi

Batum Gürcü Derneği buluşmaları devam ediyor

HENDEKTE UNUTURSAM HATIRLAT DÜNYA ALZHEİMER GÜNÜ SEMİNERİ YAPILDI

Hendek Gündemi

HENDEKTE UNUTURSAM HATIRLAT DÜNYA ALZHEİMER GÜNÜ SEMİNERİ YAPILDI

Silahlı Saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Silahlı Saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti