HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
NE ANALİZMİŞ ARKADAŞ
Son Güncelleme: 18.07.2024 18:52
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2270
Yorum: 4
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendeklilerin günlerdir cevap beklediği “İçme suyu hattına ne karıştı?” sorusu hala cevabını bulmadı. Ne SASKİ’den ne de Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama yok.
Bilinen tek şey, analiz sonuçlarının beklendiği!..
Ne analizmiş arkadaş, ay oldu.
Yoksa vahim bir durum var da halktan mı gizleniyor?
Ya da soruşturmanın selameti veya gizliliğinden mi bu sessizlik?
Olayın yaşandığı gün sosyal medya hesabından sabotaj imasında bulunan iktidar partisi ilçe başkanı sayın Baykal’da ilginçtir derin bir sessizliğe büründü.
Hendek’te vatandaşlar suya kimyasal madde karıştığını düşünüyor. Bir an önce Hendeklilere bu sorunun cevabı verilmesini bekliyoruz. İnsanların aklı ile oynanmasın.
Diğer yandan Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu’nun içme suyundan iki ay fatura alınmaması yönünde yaptığı teklife de Büyükşehir’den ya da SASKİ’den cevap gelmedi.
Rahmetli Zeki Cömert’in bin bir zahmetle getirdiği suyu sıfır maliyetle devralan Büyükşehir belediyesi yirmi yıldır bu hat için bir yatırım yapmadı. Mevcut boruların kanserojen madde içerdiği ve değişmesi gerektiği söylentisi de cabası…
*********
LİYAKAT MESELESİ
Hendek Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Sedat Martin için “Akyazılı” diyerek eleştirenler Hendek'te 4 dönem seçimleri kazanıp Belediye Başkanlığı yapan Ali İnci döneminde Belediye kadrosuna dahil edilen Başkan Yardımcıları ve Müdürleri, memleketleri noktasında hiç eleştirmediler…
Mesela geçtiğimiz haftalarda Şehit yakını deyip yaygara koparılan Müdür Raşit Şişman’ın nereli olduğu sorgulanmadı, eski Basın Müdürünün Adanalı olması, Ordu'dan gelen ve Kentsel dönüşüm de beceriksizliğini gösteren Nihat Şen hiç sorgulanmadı. Örnekler saymakla bitmez. Hatta her defasında Hendek sevdalılığı ve Hendeklilik vurgusu yapanlara soruyorum. BİM, A101, Migros, Carfoure, Şok, Hakmar, Ekomini marketler zincirleri Hendeklinin de bizim mi haberimiz yok. Hendeklilik vurgusu yapan Hendek sevdalıları bu marketlerden hiç alışveriş yapmıyor sanırım. Daha mı örnek verelim. Yaz aylarında fındığı kime toplatıyorsunuz?
Bir Nurkan Kayacık meselesi de var tabi ona da Hendekli değil diye salladılar. Adam on tane milli sporcu çıkardı ilçemizden yüzlerce şampiyon yetiştirdi. Şu anda milli takımın değişmez hocası. Ülkenin her yerinde HENDEK adını duyurdu.
Yani mesele liyakat meselesidir. Bekleyelim görelim şayet Martin başarısız olursa o zaman eleştirelim.
Saygılar...

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
zafer Konuk
#3972 zafer Konuk - 2020-05-21 12:20:48
Eger kanunlarda yer varsa.Parasını Hendek beledıyesı olarak ödedigimiz suyumuzu bıze gerı versınler.Hiç hakları yok.Bu fiyatlarla bize satmaya Hakları yok ..Kirllilik meselasıne gelınce.Hendek halkının bu hayati meselesınde . ilcede yaşayanların hakkınnıda Birileri savunmalı ve suç duyurusunda bulunmalı Bunu Hendek beledıyesıde yapabılir. bu olay hayati ve cok önemli bir mesele O suyun getırılmesinde bende meclis üyesi idim.
Hikmet Yılmaz
#3971 Hikmet Yılmaz - 2020-05-21 10:51:11
Allah rahmet eylesin Zeki Cömert Başkan şöyle demişti canınızın istediği gibi kullanmazsanız o suyu helal etmem.Ne yazıkki şuan Sakarya Büyük Şehir Bel.sinin en büyük gelir kaynağı. Birkaç ay önce Saski genel müd. Bir kökü sebebiyle bir araba gelmiştik bir yanlıştır düzeltilmesini istediğimde biz 5 yıl bir kuruş harcayacak durumda değiliz cevabını verdi.Şaşarım bugün Hendekte kaç abone var bilmem ama en garibana bile 70 -80 tl aylık fatura ödüyor.Anlaşıyor Hendeğin Altın tepside sunmuş olduğu Su kurası .BüSaky.Şeh.Bel. sine yaramamışVay yanarım ağlanacak halimize
CEMIL BABAOGLU
#3970 CEMIL BABAOGLU - 2020-05-21 09:33:03
TABIII KI HER SEYDE OLDUGU GIBI. BAZI YALAKALAR SIRF BIRILERINE YARANMAK ICIN YAGDANLIK MESLEKLERINE GÖREVLERINE GERI DÖNDÜLER. ZATEN HEP ORADA IDILER AMMA ISTE.NE DEMIS ATALARIMIZ "MEYVE VEREN AGAC TASLANIRMIS." .OLSUN ONLAR ISTEDIKLERI KADAR TAS,IFTIRA ATSINLAR O AGAC ATTIKLARI IFTIRA ,TAS KADAR DAHADA BÜYÜYÜP GÜRLESIP MEYVELERINI VERMEYE HIZMAT ETMEGE DEVAM EDECEK ALLAHIN IZNI ILE...
Sadi yılmaz
#3968 Sadi yılmaz - 2020-05-21 01:27:17
Merhum zeki cömert suyu getirtigi zaman şu sözü söyledi eğer bahçesini sulamayana olursa ceza keserim dedi şimdi türkiyenin ve dünyanın şu ihtiyacını karşılayan hendek hazır suya para verip içiyor ve hendek li ismi önemli değil önde gelen kişilerin sesi çıkmıyor

Önerilen Haberler

Hendek’te Pazartesi günü Nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Pazartesi günü Nöbetçi eczane

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Hendek Gündemi

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek Gündemi

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Hendek Gündemi

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

Hendek Gündemi

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

Hendek Gündemi

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı