HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
MÜSİAD’dan Hendek’te ki Yemeğe açıklama geldi
Son Güncelleme: 18.07.2024 19:16
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 6028
Yorum: 4
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

MORAL YEMEĞİ

Hendek ilçesinde bulunan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun’a ait Havai Fişek Fabrikası'nda dün meydana gelen patlamada 4 işçi hayatını kaybetti, 108 işçi yaralandı ve 3 işçiyi de arama çalışmalarına ise sabaha kadar ara verildi. Can pazarının yaşandığı facia sonrası düzenlenen 'moral yemeği' sosyal medyada tepki ve eleştirilerin odağı oldu. MÜSİAD Bursa'nın Twitter hesabından yapılan paylaşım ise tepkilerin ardından kaldırıldı.

KINIYORUZ

Sosyal medyada büyük tepki toplayan paylaşımlar ardından MÜSİAD basın açıklaması yaptı. MÜSİAD’tan yapılan basın açıklamasında gerçekler bilinmeden karalama ve iftira hareketinin hedefi oldukları belirterek yapılan iftira kampanyalarını kınadıklarını ve yapılanları insanların vicdanına teslim ettiklerini ifade ettiler.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

MÜSİAD’dan yapılan açıklama şu şekilde; “MÜSİAD sadece bir sermaye örgütü değil, yaklaşık 2 milyon kişiye istihdam sağlayan; üyeleri ve üyelerinin çalışanları ile büyük bir yuvadır. Bizler, tek amacı para kazanmak olmayan, kazancın paylaştıkça arttığını, acının da paylaştıkça azaldığını bilen bu şuurla insani değerleri 30 yıldır kendine düstur edinmiş bir yapıyız. Bizler, o elim patlama sonunda hemen o gün, yöneticilerimiz ve yakın çevredeki illerden gelen diğer üyelerimiz ile bir araya gelmiş ve işçi kardeşlerimiz için yapacağımız tüm faaliyetlerin ve yardımların planlamasını yaparken; anlamadan, gerçeği bilmeden ve insani etikle bağdaşmayan bir karalama ve iftira hareketinin hedefi olduk.

Bizler, uzun ve elim bir günün sonunda, insanlarımız için işçi kardeşlerimiz için neler yapabileceğimizi konuşurken, fabrika sahibinin kendisinin de orada olmadığı bir ortamda sanki akşam yemeğinde keyif yaparmışız gibi başlatılan bu iftira kampanyasını kınıyor ve bunları yapanları bir kez daha tarihin ve ülkemiz insanının vicdanına teslim ediyoruz. Böylesi saldırılar ile ilk kez karşılaşmıyoruz ve art niyet baki kaldığı sürece belli ki bu son da olmayacak. Ancak bizler, inancımızın gereği olarak bu haksız iftiraları bile hoşgörü ile karşılıyor; yine de meselesi memleketi olan tüm iyi niyetli kardeşlerimizle beraber yürümeye devam edeceğimizi buradan kamuoyuna bildiriyoruz. Çünkü MÜSİAD’ın büyüklüğüne yakışan budur

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Okan Kartal
#4061 Okan Kartal - 2020-07-06 17:45:34
Yalandan adını da Müslüman iş adamları yapmissiniz. İslami kullanıp para peşinde koşmaktan başka bir şey yaptığnız yok. İş adamı insan ya iş yeri yandı patladi. Gidin ölülerin ailelerine yaralilara bişey yapın da muslumanliginiza inanalım. Yoksa yaptığınız bu açıklama laf kalabaligindan başka bişey değil.
metin elliki
#4056 metin elliki - 2020-07-06 10:14:28
yorumsuz
Remzi akdeniz
#4055 Remzi akdeniz - 2020-07-05 19:26:14
Evet bunuda yemek yerken hallettiniz yani? Benim anlayışım öyle bir durum toplantı salonunda yapılır yemek masasında değil..
Gülsemin yemenici
#4053 Gülsemin yemenici - 2020-07-05 00:43:49
Neyin moral yemeği cebinize giricek olan paraların gittiğinemi üzüldünüz bence öyledir. Orda yaşanan faciaya üzüldüğünüzü düşünmüyorum eğer üzülseydiniz boğazınızdan o lokmalar geçmezdi. Vebal diye birşey var bütün hendek halkının vebali üzerinize olsun

Önerilen Haberler

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Hendek Gündemi

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek Gündemi

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Hendek Gündemi

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

Hendek Gündemi

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

Hendek Gündemi

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında

Hendek Gündemi

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında