HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Muhtarlar Derneğinden, İş Adamlarına Plaket
Son Güncelleme: 18.07.2024 09:47
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2698
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek Muhtarlar derneğinde gerçekleşen plaket törenine Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Kavakçı,  işadamları; Hendek MHP Belediye Meclis üyesi Baha İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüdaverdi Bahadır, MHP Belediye Meclis Üyesi, Güneyler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güney, MHP Belediye Meclis Üyesi işadamı Vural Tutkun, Doğu Marmara inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiçek katıldı.

Tüm Muhtarlar derneği başkanı İsmet İskefiyeli yaptığı açılış konuşmasında  ‘’Hendek Devlet hastanesinden yeni oluşundan dolayı bazı eksikliklerinin olduğunu düşünüyorduk, muhtar arkadaşlarla yaptığımız ziyaretlerde göz katrak ile ilgili sıkıntı olduğunu, bu cihazında Hendek Devlet Hastanesinde olmadığını, buranın Devletin Hastanesi olduğu, bizde Devletin temsilcileri olduğumuz için, bu Hastaneye katkı sağlayabilmek için, Hendek Muhtarları olarak bir kampanya başlattık, buna da biz öncülük ettik, ama buna çok büyük maddi olarak katkı sağlayan Hendekteki İşadamlarımız, dostlarımız, arkadaşlarımız, müteahhitler en büyük katkıyı yaparak yaklaşık 70 tl tutan bu cihazın 50 bin tl sini karşıladılar. Bu 4 arkadaşımıza biz Hendek Muhtarları olarak derneğimizde Kaymakamımız, Başhekimiz, Belediye başkan vekilimiz huzurunda birer plaket ile ödüllendirip üzerimize düşeni yerine getirmek için, bugün bur da toplanmış bulunuyoruz, Kaymakamımız bizi kırmadı kendisine çok teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

 Konuşmasına devam eden İskefiyeli  bir konuya da dikkat çekti ‘’Bu güne kadar bize her konuda destek olan, kapısının ardına kadar açıp her konuda muhtarlarla beraber bizim işlerimizi görebilmek için, elinden gelen gayreti sarf ettiği için, son zamanlardaki servislerle ilgili sıkıntıları da Milli eğitim İl Müdürlüğü ile  bizzat bizim yanımızda görüşerek katkı sağlayıp bu işi de çözdüğü için, kendisine sizlerin adına Hendek halkı adına  teşekkür ediyorum’’ dedi.

 Kaymakam Akbıyık Muhtarlardan fedakarlık bekliyoruz

Akbıyık yaptığı konuşmada ’’Bende Muhtarlar derneği başkanımıza muhtarlarımıza, işadamlarımıza teşekkür ediyorum, Devletimin imkanları büyük mutlaka, hastanemiz yeni bir hastane, yavaş, yavaş ihtiyaçlar gideriliyor. Sizlerin duyarlılığı hassasiyeti belki maddi olarak çok büyük bir şey değildir ama önemli bir katkı, ben çok teşekkür ediyorum, tabi hastanemiz çok güzel, gönül ister doktor araç gereci ile bölgenin merkez hastanelerinden biri olsun, inşallah bu yolda da ilerleneceğini ümit ediyorum. Birlik beraberlik olduğu sürece de her türlü sorunun düzeleceğini düşünüyorum’’

Taşımalı sorun için hep beraber geldiniz bende sizden bir şey isteyeceğim.

Akbıyık ‘’Taşımalı sorunun çözümü için hep beraber gelmiştiniz bugünde biz buraya geldik, o gün sizin bizden bir isteğiniz vardı, bu günde ben sizden bir istekte bulunayım taşımalı yerler için sorun çözüldü şu an teklifleri alıyorlar, ancak daha önce taşınmayan yerleri veremedi milli eğitim müdürlüğü ihale komisyonumuzca teklif alınıyor, muhtarlardan ricam milli eğitime bu konuda yardımcı olun, bizler sizler için her türlü riski alıyoruz. Gönlümüz istiyor ki bütün çocuklarımız taşınsın, ama fiyat farkından çıkan sorunlar için en azından sizlerde fedakarlık yapılması hususunda ilgili kooperatiftir, veya araç sahiplerince görüşürseniz, bizde bir an önce tam manasıyla taşımaya başlarız çocuklarımız daha iyi eğitim alır, neticede hepimiz bu çocukların eğitimi için uğraşıyoruz. Onların sorunlarını çözmek için uğraşıyoruz, bu önemli, ben tekrar teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun ’’dedi.

Yapılan plaket takdiminde Hendek Kaymakamı  İdris Akbıyık, Mustafa Çiçek ‘e Hendek Belediye Başkan Vekili Ahmet Kavakçı,  Hüdaverdi Bahadır’a, Hastane Başhekimi Celalettin Akyol,  Osman Güney’e ve son olarak İskefiyeli , Vural Tutkun’a verdi.

Muhtarlardaki toplantı çay ve simit ikramından sonra sona erdi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#1413 hendekli - 2016-09-28 11:13:54
KAYMAKAM BEYİN İNSAFİYETİ PİLAKETLER TEDAVİLDEN KALKTI
Hendek’te silahla yaralama

Hendek Gündemi

Hendek’te silahla yaralama

Muhtarlar Bakanlıktan Borçların ertelenmesini talep etti

Hendek Gündemi

Muhtarlar Bakanlıktan Borçların ertelenmesini talep etti

Emniyetten motosiklet sürücülerine denetim

Hendek Gündemi

Emniyetten motosiklet sürücülerine denetim

Şehrin Nabzı Programın konuğu Bayraktar

Hendek Gündemi

Şehrin Nabzı Programın konuğu Bayraktar

Sakarya Üniversitesine Bir Ödül Daha

Hendek Gündemi

Sakarya Üniversitesine Bir Ödül Daha

Hendek MYO öğrencilerinden sessiz yürüyüş

Hendek Gündemi

Hendek MYO öğrencilerinden sessiz yürüyüş