HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Müdürün göreve başlamamasina velilerin tepkisi çiğ gibi büyüyor
Son Güncelleme: 21.07.2024 11:20
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1643
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek Ş.A.Gaffar Okkan Ortaokulunda Öğretmenlik yaptığı süre içerisinde gece gündüz Eğitime katkı sağlamak amacı ile çalışan Yener Demirtaş , Müdürlük sınavlarında yüksek puan alarak tercihini Ş.A.Gaffar Okkan Ortaokulu için yaptı.Hendek’te bir çok okul müdürünün atanmasının ardından Ş.A.Gaffar Okkan Ortaokulu Müdürlüğünü tercih eden Yener Demirtaş’ın ataması gerçekleşmedi.Kimi zaman mesai saatleri dışında Okul içerisinden ,bahçesine yapılan bakım,onarım ve çevre düzenlemeleri için inşaat ustası gibi çalışan Yener Demirtaş’ın bu örnek davranışının karşılığında tercih ettiği Okuluna Müdür olarak atamasının gerçekleşmesini isteyen Veliler tepkilerini dile getirdiler.

Müdür atamalarının ardından Ş.A.Gaffar Okkan Ortaokulu Müdürünün ataması gerçekleşmeyince Veliler tepki gösterdi.

Ş.A.Gaffar Okkan Ortaokulu Müdürünün atamasının yapılmasını ve görevine başlamasını isteyen Veliler ,Milli Eğitim Müdürlüğünün biran önce bunu gerçekleştirmesini istediler.

Müdürlerinin göreve başlamasını isteyen Veliler bize gönderdikleri maillerle Okul Müdürünün bir an önce görevine başlamasını istediler.

Veliler yaptıkları açıklamada “ Yıllardır okulumuzda öğretmenlik yapan ve canla başla gece gündüz okulu ve öğrencileri için çaba sarf eden öğretmenimizin müdür atamalarında haksızlığa uğraması biz öğrenci velilerini fazlasıyla üzmüştür.Biz veliler olarak her zaman çalışmalarına şahit olmuş ve takdirimizi kazanmış öğretmenimizin mağduriyetinin en kısa sürede giderilmesini istiyoruz.

Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesinden birincilikle mezun olan ve Yüksek Lisansını yine İlçemizde derece ile bitiren 1998 yılından beri ailesiyle birlikte hendekli olmuş bir öğretmenimizdir.

Hendeği tanıyan bilen ve birçok eğitimle alakalı projelere imza atmış başarılı bir öğretmenimizin dedikodularla, yıpratma politikalarıyla karalanması ve hele ki okuluna öğrencilerine bağlı birine rakip görülüp, paralelci damgasıyla saf dışı bırakılmaya çalışılması kabul edilebilir bir durum değildir.

Günümüzde çamur at izi kalsın mantığının Hendekte Şehidimizin adını taşıyan bir okulu dedikodu, çekememezliklerle müdürsüz bırakanlar ! Acaba son 2 ayda okulumuzda nelerin değiştiğini ne gibi yatırımlar yapıldığını görmüyorlar mı?

İlçe esnafından, muhtarlara, organize sanayi bölgesinin fabrikalarına kadar kapı kapı dolaşan bu insana iftira atmadan önce okulun son halini gördüler mi acaba doğrusu merak ediyoruz.

Velisinden öğrencisine kadar Gaffar Okkan Ortaokulu Ailesi çatısı altında daima birlikte çalışarak destek olduğumuz öğretmenimize bundan sonrada yine destek olmaya devam edeceğiz ve okulumuzu sorunsuz bir şekilde başarıdan başarıyı koşturmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Hendek Gündemi

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Kaza anı kamerada

Hendek Gündemi

Kaza anı kamerada

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Hendek Gündemi

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Yavuz Aslan Melek Oldu

Hendek Gündemi

Yavuz Aslan Melek Oldu

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı

Hendek Gündemi

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı

Hendek’te araç şarampole yuvarlandı

Hendek Gündemi

Hendek’te araç şarampole yuvarlandı