HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
MHP’nin Adayları Fırtına Gibi Esiyor
Son Güncelleme: 19.07.2024 11:06
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1480
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

MHP Adayı M. Levent Bülbül Türkiye'nin en az yüzde 80'inin kenetlenmesi lazım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, "Çok şükür milletimiz yalanın ve ihanetin farkında. Türkiye'yi teslim etmeyeceğiz" dedi

MHP Adayı Levent Bülbül, Türkiye'ye karşı saldırıların devam ettiğini ifade etti. 

"15 Temmuz'un rövanşı alınmak isteniyor" diyen Bülbül, "Dikkatli olmak lazım. 15 Temmuz'da topla tüfekle yapamadıklarını bugün farklı yollardan, farklı oyunlarla ve manipülasyonlarla denemeye çalışıyorlar. Üç günde ne oldu da, Dolar bir anda 5 liraya tırmandı? Ekonomi çok iyi değil belki ama bu kadar da değil. Şuyuu vukuundan beterdir. İflastan beteri iflas söylemini yaymaktır. Yapılmak istenen de budur. Bakıyorsunuz hemen peşinden CHP Adayı Muharrem İnce çıkıp 'Doları düşüreceğim' diyor. Hayrola, kim çıkarıyor bu Doları, adresi mi var sende? " şeklinde konuştu.

Adapazarı Tarihi Uzun Çarşı'da esnaf ziyaretinde bulunan Bülbül, burada kuyumcularla Dolar'daki son artışı konuştu. Bülbül, altın ve döviz işi yapan esnafa "Hiç şüphe etmiyor musunuz?" diye sordu.  Esnafın yanıtı da, "Bir oyun olduğu açık. Bu hiç normal değil" şeklinde oldu.

Sakarya Berberler ve Kuaförler Odası ile Sakarya Mimarlar Odası'nı de ziyaret eden MHP'li Bülbül, "Yalan ve ihanet sarmalına kapılan ve Türkiye ile hesaplaşmaya çalışanların adeta maşası haline gelenlere bu ülkeyi teslim edemeyiz" dedi.

"Hani tek adam sistemi geliyordu ve Meclisin hiç bir hükmü kalmıyordu? Hani Türkiye eyaletlere bölünecekti?"şeklinde anımsatma yapan Bülbül, "16 Nisan referandumunda bunları söylemediler mi? Ne oldu, dediklerinin hangisi oldu, hiç biri. Yalan ve iftira ile Türkiye'ye ihanet ediliyor. Oysa bu sistem meclisin işlevini artıracağı gibi Cumhurbaşkanı'nın da hesap verir pozisyonda olmasını sağlayacak. Bundan kim ve niye rahatsız olsun. Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni getirdiğimizde, nalıncı keseri gibi kendimize yontmadığımız da ortada. Dün meclise girmeyi rüyasında görebilecek partiler, bugün ittifakla meclise girebilecek. Mecliste çok partili bir yapı oluşacak" diye konuştu.

MHP'li Bülbül, Güneşler Mahallesi'ne yaptığı ziyarette ise Cumhur İttifakı'nın Türk milletinin kenetlenmesini sağlayacak bir adım olduğunu kaydederek şunları söyledi:

"Türkiye'nin bugün uluslararası ya da terör odaklı saldırılara karşı kenetlenmesi gerekiyor. Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin alacağı oy oranlarıyla sınırlı bir birliktelikten bahsetmiyorum. Türkiye'nin en az yüzde 80'inin kenetlenmesi lazım. Bu birlikteliği sağlayacak yapı da Cumhur İttifakıdır. Teröriste terörist diyemeyen ve Selahattin Demirtaş'a özgürlük isteyenlerle yol yürünmez, bunlara ülke emanet edilmez.

Türkiye'nin başına musallat edilen belaları defetmek için Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi, mecliste de Cumhur İttifakı ile özellikle de MHP'nin güçlü şekilde temsil edilmesi önemli. Zaten milletimizin teveccühü de bu yönde."

MHP Adayı Kaba: Cumhur İttifakı'ndan Türkiye'ye kasteden odaklar rahatsız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Mehmet Emin Kaba, Arifiye ve Serdivan ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Arifiye'de Esnaf ve Sanayiciler Derneği'ni ziyaret eden Kaba, Cumhur İttifakı ile Türkiye'nin tüm tehdit ve tehlikeleri bertaraf etme gücüne kavuşabileceğini kaydetti.

İttifakın toplumda büyük destek ve itibar gördüğünü ifade eden Kaba, "Türkiye'nin her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bunu tesis edebilecek yapı Cumhur İttifakı'dır. 15 Temmuz sonrası oluşan Yenikapı ruhunun devamı niteliğindeki bu ittifaktan, Türkiye'ye kast eden tüm odaklar rahatsız. Ancak milletimiz memnun ve umutlu" dedi.

Kaba, Milliyetçi Hareket Partisi'ne duyulan güvenin özellikle bu seçim döneminde çok güçlü şekilde hissedildiğini belirterek, "MHP ve liderimiz Devlet Bahçeli'nin tavrı ve belirleyici politikalarının toplumda karşılık bulduğu açıkça görülüyor. Bu durumun sandığa olumlu şekilde yansıyacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Seçim çalışmalarına Serdivan ilçesinde devam eden Kaba, pazaryerinde esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

Selahiye Gümüşhaneliler Derneği'ni de ziyaret eden Kaba, "Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Cumhur İttifakı ile de mecliste çoğunluğa talibiz. MHP'nin mecliste güçlü şekilde temsil edilmesi, denge ve denetim görevi açısından önemli. Cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın Erdoğan'a, milletvekili seçiminde ise MHP'ye destek bekliyoruz" dedi.

MHP Adayı Kaba, Serdivan Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret etti.

MHP Adaylarından Arifiye çıkarması

MHP Milletvekili Adayları Hasan Balaban, Ali Doğan Eroğlu ve Şerafettin Kaya, Arifiye'de ziyaretlerde bulundu.

İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla temas kuran MHP'li adaylar, daha sonra çalışmalarını  Hanlı ve Dörtyol Sanayi'de sürdürdü.

Ziyaretleri değerlendiren MHP'li Balaban, "Cumhur İttifakı'nın sonuca ulaşması kaçınılmaz. Halkın teveccühü çok açık. Arifiye'den yansıyacak sonuçların Cumhur İttifakı lehine ve farklı olacağına inanıyorum" dedi.

ERDOĞAN VE MHP TERCİHİ

Cumhur İttifakına ilgi ve desteğin büyük olduğunu ifade eden Balaban, "Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması ve MHP'nin de mecliste güçlü şekilde temsil edilmesi hedefimiz. Vatandaşlarımız yeni sistemin farkında. Yürütme ve yasama farklı. Hükümet meclis içinden oluşmayacak. Bu bilinçte olan ve sayın Erdoğan'a oy vereceğini ifade eden vatandaşlarımızın büyük kısmı milletvekili seçiminde MHP'ye oy atacağını söylüyor. Bundan da memnun kalıyoruz. İnşallah, 24 Haziran'da memleketin yararına olacak çok güzel sonuçlar alınacak" diye konuştu.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Gündemi

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu

Hendek Gündemi

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu