HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
MHP'li Alkaş iddialara yanıt verdi; Yapılan yorumlar MHP’ye ve Sayın Cumhurbaşkanın iradesine saygısızlıktır
Son Güncelleme: 27.07.2024 00:07
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 3732
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yönetiminin, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal'ı, seçime katılmadığı için genel merkeze şikayette bulunuldu ve istifasını talep eden iddialara yanıt veren MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş açıklamalarda bulundu. Alkaş, “Yapılan yorumlar MHP'ye ve Sayın Cumhurbaşkanının iradesine saygısızlıktır” dedi.

“SÖZ KONUSU DEĞİL”

İddialara yanıt veren MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, “Sakarya ve Hendekte faaliyeti gösteren bazı basın yayın organları ve gazeteciler tarafından ortaya atılan ve partimizi, teşkilatımızı ve Sayın Grup başkanımızı hedef alan “Ak parti Hendek ilçe başkanı MHP'nin talebiyle görevinden alındı” şeklinde ortaya atılan iddialar tamamen uydurma ve asılsızdır. Bu haberler ve ortaya atılan iddialar Türk siyasetinin iki saygın partisi olan MHP ve AK Parti'ye, aynı zamanda Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesine ve Ak Parti Teşkilatlarına saygısızlıktır. AK Parti gerekli gördüğü takdirde kendi değerlendirmesini yapmak bir tasarrufta bulunur ve bunda bizim herhangi bir verimiz söz konusu dahi olamaz” şeklinde konuştu.

“AHLAKİ OLMAYAN YAPI DEĞİLİZ”

Alkaş, “Merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş'in ortaya koyduğu 9 ışık doktrininin en önemli umdelerinden biri “Ahlakçılık”tır.Bizler Milliyetçi hareketçiler olarak hayatımızın hiçbir dönemi olmayan hiçbir siyasi kazancın ve başarının talibi olmadık bundan sonradaz. 55 yıllık şanlı bir maziye sahip olan Türk siyasetinin ulu çınarı olan partimizin siyasi seçimleri hiçbir zaman tevessül edilmeyecek ve olmayacak, siyasi üslup ve teşkilat ahlakımızla taban tabana özgür olmak bu iddialar en hafif tabiri ile MHP'yi tanımamaktır. Milliyetçi hareket parti siyasi partilerin hiçbir dönem harici bir siyasi partinin iç işlerine müdahalede bulunmayı, iç işlerle ilgili yorum dahi yapımı büyük bir nezaketsizlik olarak görülen bir anlayışa sahiptir”.

“MANİPÜLE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Alkaş, “Kaldı ki iddialarda adı geçen parti 15 Temmuz Hain darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan konjonktürde Türk ve Türkiye düşmanlarına karşı oluşturmuş durumda Türkiye'nin en hasbi siyasi birlikteliği olan Cumhur ittifakı ortağımız Ak Partidir. Bu asılsız iddiaları ortaya atarak Sayın Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesini tartışmaya açmaya çabalayan, Hendek kamuoyunda ve Ak Parti'nin gönül veren kardeşlerimizi “MHP bizim içişlerimize katılıyor” iddiası ile manipüle ve ajite etmek amacıyla. Cumhurumuzun ittifakına karşı güvenli tutan yapıların değirmenine su taşımaya yönelik bu “sinsi ve “önceden planlandığı aşikâr” olanın korunmasının bilincindeyiz ve bütün bu planlara karşı da son derece oranları ve tedbirliyiz” şeklinde konuştu.

 “FİTNELERE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Alkaş, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya il teşkilatı olarak Ak Parti Sakarya il teşkilatı ile Hendek ve diğer tüm ilçe teşkilatları ile Sayın Büyükşehir belediye başkanımız ve cumhur ittifakımızın diğer tüm adayları ile son derece uyumlu bereketli hasbi ve kalbi bir birliktelik ile yola devam ediyoruz. Kimsenin zerre şüphesi olmasın Hendek'te Ak partili seçmen yetiştiricilerimizle aramıza fitne tohumu ekmek isteyenlere ayrılırız. 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde Hendekte ve Sakarya'nın tamamında Cumhur ittifakımızın ve Milliyetçi Hareket Partisinin kesin ve tartışmasız zaferine hiçbir güç engel olamayacaktır” ifadeleri kullanıldı.

kaynak: haberlisin.com (NAZİLE AKARSU'NUN ÖZEL HABERİ)

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Hendek Gündemi

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Kaza anı kamerada

Hendek Gündemi

Kaza anı kamerada

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Hendek Gündemi

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Yavuz Aslan Melek Oldu

Hendek Gündemi

Yavuz Aslan Melek Oldu

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı

Hendek Gündemi

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı