HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Kınıyoruz
Son Güncelleme: 19.07.2024 12:49
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 9737
Yorum: 16
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek’te dün Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleşen Cezaevi ile ilgili toplantı sonrası Eski Milletvekili ile bir Basın mensubu arasında yaşanan gerginlik sonrası Hendek’li gazeteciler olarak açıklama yapma gereği duyduk.

Hendek’li Gazeteciler olarak yaptığımız ortak açıklamayı Kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Demokrasinin gereği gazeteciler yazacaktır, eleştirecektir. Gazeteciler Hendek’in eksikliklerini halka anlatmak zorundadır. Usulsüzlükler, Yolsuzluklar ve haksızlıklarla ilgili haber ve yorum yapmak biz gazetecilerin görevidir. Gazetecinin görev yapmasına engel olmak isteyen demokrasiye engel olur. Gazetecinin Yazdığından rahatsız olanlar gider hakkını hukukta arar. Adalet mekanizması bir yanlış görürse cezalandırır. Kimse kendini hukuktan Üstün görmemelidir. Eski milletvekili Ali İnci'nin Hendek Gerçek Haber Sitesi Editörü Orhan Topçu’ya Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan cezaevi ile ilgili toplantı sonrası yapmış olduğu sözlü ve fiziki saldırıyı tasvip etmiyor ve kınıyoruz. Geçmiş günlerden bir arkadaşımız da buna benzer bir saldırıyla karşılaştı. O zaman gösterdiğimiz tepkimiz de birlikte hareket ettik. Yarın herhangi birimizin de başına gelebilir düşüncesi ile bugün de birlikteyiz yarın da birlikte olacağız. Kamuoyuna saygılarımızla”

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#2208 Sürmeneli - 2017-09-13 21:08:26
Eski m.v olmasaydı hendekte yapılan birçok yeniliği göremezdiniz seviyeyi düşüren seviyesizlik yapmış olur .
#2207 bd - 2017-09-13 17:18:07
eski milletvekili değil kendisi milletvekili olamamış bir kişidir...
#2206 BURHAN SARI - 2017-09-13 11:41:33
Sayın yusuf koca Olayda kişinin gazeteci olup olmadığını ne kadar çok sorgulamışsın.Bence bundan ziyade yaşanan olayı sorgulasan nasıl olur hareketin doğruluğunu yanlış olup olmadığını başkanlık ve vekillik yapmış birinin halka nasıl davranacağını edep ve usulu sorgulasan çok daha iyi olmazmıydı güzel kardeşim OZAMAN SENİN DE YALAKA OLMADIĞIN BELLİ OLURDU.
#2205 ERDEM - 2017-09-12 23:21:26
KLAVUZLARI KARGA DEĞİLMİ, TEPEDEN TIRNAĞA BUNLARIN HEPSİ BÖYLE BENCİL UKALA
#2204 Mustafa - 2017-09-12 22:50:48
bu mal varlıklarıni nasıl kazanmışlar anlayan varsa anlatsın....elini değen partiye köşeyi döndü ...simdide hendeğin huzurunu bozacaklar
#2203 D.k. - 2017-09-12 22:20:31
Ali inci den incelmesini beklemeyin arkadaslar adamin tarzi bu .. bu gücü de sizlerden aldi zamaninda sizler getirdiniz onu bu duruma. Ben benim koyume gelip insanlarin ona karsi tutumunu cok gordum yillar once yani onu siz bu kivama getirdiniz ..
#2202 muammer mete - 2017-09-12 17:58:10
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı,Eski çekilsin köşesine emekliliğini yaşasın artık DİĞERLERİ GİBİ
#2199 Ali candal - 2017-09-12 16:26:37
Hende ğin her sorununu cözdüler tek eksik cezaevimi kalmış.Ne getirisi olacak hendeğe. Onuda bir anlatsinlar
#2198 Topçu Ayhan - 2017-09-12 16:19:15
Yusuf Kocar gel hepsini gösterelim.Ayrıca bu söylem eskidi bu soru ile nereden yönlendirildiğinde belli oluyor. Her şey yasaldır. Kaldı ki olmasa ne olacak bu yaşanan olayı aklayacak mı?
#2197 yusuf koca - 2017-09-12 15:36:26
herkes reklam meklam sizde yayınlayın burdan herkese belgesi olan kalsın ötekilere itibar etmeyelim yalnız sizle çalışan gaztecilere ve çalışanlarınızda olsun sonuç olarak sigortasız çalıştırmak suç ve bilelimki hendek haber yada haberhendek yada safak hendek neyse nekadar yazarı ve çalışanı editörü insan kaynakları reklam müdür görek hani muhtarlar cenazeye gidiyo onun yanındaydık bunun burasındaydık sizde sitenizden acizane isteyim at izi itizine karışmasın birsayfa haberde yazıcılanınızı editörünüzü butun kim varsa sizle çalışan bilelim yavvv editör: güzel kardeşim çalışanım yok ben yıllardır bu ilçede basın mensubu olarak görev yapıyorum. herkesin çalıştıgı alan kendi sorumluluğundadır. ben benim işimden sorumluyum. bizler sorumluluğumuzu yerine getirdik. Bağkur veya sigortayı sormussun. yardımcı olacaksan ben Bağkurluyum. saygılar sunar iyi günler dilerim
#2196 yusuf koca - 2017-09-12 15:30:52
tabi ben yalakayım arkadaşda o editörün ogazetenin basın yayın danışmanı ne basını kardeşim ali incinin yoksa sahte basın yayıncınında işi yok yalaka değilim derimki doğruyu kovsunlar yalancıyı nerde sen diyorsunki doğrucuyu kovalım eyvallah devam edin haksızlıklara haksızlığı savunacaksan haksızlık yapmayacaksın eyvalllah senin dediğin olsun ben yalakayım hiç olmazsa yalakayım dediğin gib onların o toplantuıda ne işleri var
#2195 hendekli - 2017-09-12 14:41:40
BEYLER YAZIK ADAM HENDEKTE MEMUR YAPMADIK KİŞİ BIRAKMADI.ADAMIN HERKESE FAYDASI OLDU AKSUDAN 3 MEMUR ERZURUMDAN 1 MEMUR HENDEKTEN 2 MEMUR ADANADAN 1 MEMUR HAKKINI YEMEYİN SAYIN VEKİLİMİZİN ALLAH HESAP SORAR SINAVSIZ MEMUR YAPANLARA BENİM ÇOCUĞUMDA KPS DEN YERLEŞEMİYOR ÇOK ADALETLİ İŞ YAPIYORLAR
#2193 Süreyya Süner - 2017-09-12 13:27:16
Ali İnci denen zatın milletvekili olması demek o saldırgan ve egoist yapısının değişeceği anlamına gelmiyor.Bizlerde kentsel dönüşüm mağdurları olarak üslubumuzu ve tavrımızı değiştirmeyi düşünüyoruz.2018 ocak ayında bizim sorunlarımız kat'i çözüme ulaşmazsa bizde kendileriyle her alanda teşviki mesaimizi arttıracağız.Üslubumuzu hukukun müsaade ettiği sınırlarda değiştirip tavrımızı koyacağız.Bizi ballı sözlerle kandırıp yerimize çökmenin bizleri 4 yıldır kiralarda süründürmesinin bir bedeli olmayacağınımı sanıyor Sayın Ali İnci.Belediye meclis toplantılarında muhalefetin bu kensel dönüşüm fiyaskosunu neden gündeme getirmediğinide anlamış değiliz.Bunların hepsinin Mahkemeler tarafından sorulacağı günler yaklaşıyor.Saygılarımla.
#2192 etik - 2017-09-12 13:21:59
"eski milletvekili"nin bu kurumdaki, toplantıdaki görevi nedir? anlayamadım doğrusu. sorumun cevabı gelirse olayla ilgili bilahare yorum yazacağım. Editör: Eski milletvekili ve Kent Konseyi Başkanı olarak.
#2191 Recep ŞEKER - 2017-09-12 13:17:33
Yorumcu arkadaş kısaca diyor ki ben yalakayım. Hep AKP nin hem İncinin yalakası.
#2189 yusuf koca - 2017-09-12 12:47:25
basın mensubu basım kartınız varmı hangi basın yayın biriminde bi ilişkinizvar vede kaldıkı basın mensublarının bağlı olduğu birim yada kuruluşun bir vergilendirme dediğimiz bir sicil kaydı basın yayın kartı ve daha önemlisi rütük denetim kuruluna bağlı olması lazımdır ( benimki sadece hatırlatma ) Editör: Evet Yusuf bey arzu ederseniz gelirsiniz. size vergi kaydımızın olup olmadıgını rahatlıkla gösterebiliriz. saygılar
Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Gündemi

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

SU ŞEHRİNDE SUSUZ YAŞAMA

Hendek Gündemi

SU ŞEHRİNDE SUSUZ YAŞAMA

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu

Hendek Gündemi

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu

Hendek MYO'dan İşimiz Gücümüz İstihdam projesi

Hendek Gündemi

Hendek MYO'dan İşimiz Gücümüz İstihdam projesi

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane