HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Kent Park'ta MHP Rüzgârı
Son Güncelleme: 28.06.2024 19:42
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1823
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Yoğun ilgi, Binler Bu İftarda Buluştu

MHP'liler, Sakarya İl Teşkilatı'nın düzenlediği 'İftar ve Aday Tanıtım' programı için Kent Park'a akın etti. Mehter ve semazen gösterileri sonrası oruçlarını açan partililer, adaylar kürsüye çıktığında ise büyük coşku yaşadı.

MHP'nin Sakarya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, Kent Park'ta düzenlenen iftar ile birlikte gerçekleşti. Milletvekili adayları Muhammed Levent Bülbül, Mehmet Emin Kaba, Hasan Balaban, Ali Doğan Eroğlu, Tolgahan Öksüz, Şerafettin Kaya ve Melikşah Budak, toplantıya aileleriyle birlikte katıldı. MHP Hendek İlçe teşkilatı her zaman olduğu gibi Aday tanıtım ve iftar programına İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ile birlikte tam kadro katılım gösterdi.

GERÇEK VEKİLLER

Toplantıya ev sahipliği yapan MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, milletvekili adaylarından "Sakarya'nın makus talihini değiştirecek, gerçek vekiller " diye söz etti.

Akar, "24 Haziran seçimlerinde halkımızın teveccühü ile TBMM'de yer alacak milletvekillerimiz, Sakarya'nın gerçek temenni ve taleplerini Ankara'ya taşıyıp, takipçisi olacaklardır. Milletvekili adaylarımız, saha çalışmalarında ortak bir şikayeti dinlediler. Bu Sakarya'nın sahipsizliğiydi. Sakarya halkı, meclise yolladıkları vekillerin bir daha yanlarına gelmediklerinden ve dertlerine  çare bulamamaktan şikayet ediyor. Allahın izniyle MHP Milletvekili aday listesinde bir birinden güzide, liyakat ve feraset sahibi adaylarımız bu şikayetlere bir son verecekler" dedi.

FİNALİ BÜLBÜL YAPTI

Milletvekili adayları da birer konuşma yaparak, kendilerini tanıttılar. Final konuşmasını ise MHP 1. Sıra Adayı Levent Bülbül yaptı.

24 Haziran seçim sabahına kadar zafere ulaşmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade eden Bülbül, şöyle konuştu:

"Bu seçimi, diğer seçimlerden farklı kılan en önemli şeylerden biri de, Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Cumhur İttifakı mensupları olarak seçime girmesidir. MHP, üç hilalin altında yer alacak milletvekili adayları ile halkımızın teveccühüne taliptir ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemektedir. Gönül isterdi ki, Türkiye'de muhalefet ya da Cumhur İttifakı dışında kalan partiler de milletin sıkıntıların vakıf ve milli politikalarda kenetlenmiş, Türkiye'de evet terörle mücadele yarım kalmamalı, FETÖ ile mücadele sonuna kadar sürdürülmeli, dış politikada milli duruş sonuna kadar devam ettirilmeli ve bunlardan da asla taviz verilmemeli diyebilseler. Bunu özellikle adına millet ittifakı dedikleri ama milletle alakalı her hangi bir kaygı duymadıkları her halinden belli olan yapının temsilcilerinden duyamıyoruz.

YIKMAK İSTEDİKLERİ ERDOĞAN DEĞİL, DEVLETİN İRADESİ

Türkiye bela ve musibetlerle mücadele ederken, birileri kalkmış Selahattin Demirtaş'ın, HDP'li, PKK ve Abdullah Öcalan sevicinin cezaevinden serbest kalmasının mücadelesini verir hale gelmişler. Bu nasıl bir sefalettir, olaydır. Üç cumhurbaşkanı adayı çıkmış, Temel Karamollaoğlu, Meral Akşener, Muharrem İnce, diyorlar ki; Selahattin Demirtaş özgür kalmalı. Derdiniz ne? 35 ilin yakıp yıkıldığı Kobani olaylarında bu memleket ve millet için zırnık merhamet göstermemiş olanların cezaevinden çıkması için bu gayret ve mücadele niye? 'Abdullah Öcalan serbest kaldığında ve partimizin başına geçtiğinde işimiz o zaman tamam olacak' diye meydanlarda haykıran Selahattin Demirtaş değil miydi? 150 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan, tutukluluğu devam eden Demirtaş'ın serbest kalmasından murat edilen şey, hep birlikte sarsalım, bir taraftan HDP, bir taraftan FETÖ ile Tayyip Erdoğan'ı yıkalım diyorlar ama yıkmak istedikleri asıl şey, şuan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yıkılmaz ve kırılmaz olan iradesidir. Allahın izniyle bu iradenin yıkılmasına, yok olmasına, Türk milletinin Türk ordusunun verdiği bu mücadelenin kesintiye uğramasına asla ve asla müsaade etmeyeceğiz.

TESLİM ETMEYECEĞİZ

Ülkücü hareket Türkiye'nin içinde bulunduğu şartların idrakindedir. Bugün verdiğimiz destek, ortaya koyduğumuz siyasi tavır 15 Temmuz gecesi neyse, bugün de aynısıdır. Dün tankla topla bu memleketi teslim almaya çalışanlar 15 Temmuz gecesi ihanet girişimiyle Türkiye'yi yok etmek isteyenler ile kaos ve kriz çıkarmak isteyenlere, bu memleketi, bugün de dolar manipülasyonlarına, ekonomik ve siyasi oyunlarına teslim etmeyeceğiz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sefer bizden zafer Allahtan."

AİLELERİYLE KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Konuşmaların ardından 7 aday, aileleriyle birlikte kürsüye davet edildi. Program sonunda, partililer, adaylarla adeta fotoğraf çektirme yarışına girdi.

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı iftar yemeği ve aday tanıtım toplantısında polis çevrede güvenlik önlemi alırken, alanda çok sayıda ülkücü gençte görev aldı.

MHP İl Başkanı Akar, davete katılanlara teşekkür etti.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#2627 Sibel cakir - 2018-06-04 00:11:19
Çok harika bir iftar düzenlenmiş.Emegi geçenlere tessekurler
Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Gündemi

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu

Hendek Gündemi

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu