HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HENDEKTE UNUTURSAM HATIRLAT DÜNYA ALZHEİMER GÜNÜ SEMİNERİ YAPILDI
Son Güncelleme: 26.09.2024 17:16
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 202
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla 25 Eylül 2024 tarihinde  Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda “Unutursam Hatırlat” temalı bir seminer düzenlendi.
Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü ,Hendek Belediyesi  ve Türkiye Alzheimer Derneği işbirliğinde gerçekleşen seminere  Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Fulya Aktan Kibar , Hendek  Belediye Başkan Yardımcısı   Hasan Altuntaş ,Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün eşi Dilek Püsküllü, Hendek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Kemal Atala, Hendek Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Cumali Çetin, Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Uzmanı  Özlem Totuk, Türkiye Alzheimer Derneği Kurumsal İletişim Koordinatörü  Arzu Kartum ,Türkiye Alzheimer Derneği Eğitim ve Sağlık  Koordinatörü Ümmügül Geyik, Türkiye Alzheimer Derneği genç  gönüllüleri, Özel Şahin  Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve  öğrencileri , İş İnsanı Gündüz Kadir Gençcan ve eşi Tülay Gençcan, Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim ve Proje Biriminden Hasan Kodaman, Sağlık personeli ve Hendekli vatandaşlar katılım sağladılar. 
Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim, Proje ve basın Sorumlusu Deniz Çifçi’nin moderatörlüğünde gerçekleşen  “Unutursam Hatırlat “ Semineri ilk olarak İstiklal Marşi ve Saygı Duruşu ile başladı.
Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uzm.Dr Fulya Aktan Kibar açılış konuşmasında Türkiye Alzheimer Derneğine ilçemizde gerçekleşen  bu etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür etti.
Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Uzmanı  Özlem Totuk Alzheimer Hastalığının klinik bulguları hakkında bilgiler vererek, dünyada ve ülkemizde artış gösteren çağın hastalığında özellikle  hasta bakımında danışmanlık almanın önemine değindi.
Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde program arası kostümleriyle katılım sağlayan  Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Alzheimer konusunda kendi yazdıkları şiirlerini  seslendirdiler.
İkinci konuşmacı Türkiye Alzheimer Derneği Kurumsal İletişim Koordinatörü Arzu Kartum, derneğin kuruluşundan itibaren gerçekleştirdikleri çalışma ve projeleri anlatarak gönüllü katılımları beklediklerini ifade etti.
Üçüncü sunumu gerçekleştiren  Türkiye Alzheimer Derneği Eğitim ve Sağlık  Koordinatörü Ümmügül Geyik sunumunda İstanbulda hizmet sunan   Alzheimer Gündüz Yaşamevi  ile ilgili bilgiler vererek, hasta bakımında danışmanlık almanın önemini vurguladı.
Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü ,Hendek Belediyesi  ve Türkiye Alzheimer Derneği işbirliğinde gerçekleşen “Unutursam Hatırlat”  Semineri konuşmacılara plaket   ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle tamamlandı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Batum Gürcü Derneği buluşmaları devam ediyor

Hendek Gündemi

Batum Gürcü Derneği buluşmaları devam ediyor

Hendek’te Perşembe günü Nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Perşembe günü Nöbetçi eczane

HENDEKTE UNUTURSAM HATIRLAT DÜNYA ALZHEİMER GÜNÜ SEMİNERİ YAPILDI

Hendek Gündemi

HENDEKTE UNUTURSAM HATIRLAT DÜNYA ALZHEİMER GÜNÜ SEMİNERİ YAPILDI

Silahlı Saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Silahlı Saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti

Hendek’te silahlı saldırı

Hendek Gündemi

Hendek’te silahlı saldırı

Karayolları Personeli oturma eylemi yaptı

Hendek Gündemi

Karayolları Personeli oturma eylemi yaptı