HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hendek’te ‘Bizim Turgut’ Dönemi
Son Güncelleme: 18.07.2024 15:41
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2649
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’nden aday olarak Hendek Belediye Başkanı seçilen Turgut Babaoğlu, Başkanlık koltuğunu devraldı. Cuma Namazı öncesi Başkan Babaoğlu ve meclis üyeleri Selman Dede Mesire Alanı’nda kurban kesip Selman Dede Türbesi’nde dua etti.

Hendek’liler tarih yazdı

 

Hendek Belediyesi önünde Başkanlık devir teslim töreni düzenlendi.

Hendek Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Nedim Alkan ve eski Belediye Meclis Üyesi Sevda Salihoğlu, Başkan Babaoğlu’na çiçek vererek yeni görevinde başarılar diledi. Hendek eski Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’nün yurtdışında olması nedeniyle Başkan Babaoğlu’na görevi, Başkan Vekili Mahmut Nedim Alkan devretti.

 

Babaoğlu gönüllere girmiştir

Alkan, Babaoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek “ Bu güne kadar Hendek’te görev yapmış olan ve Rahmana ulaşan Belediye Başkanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Hendek’in yeni başkanı seçilen Turgut Babaoğlu, Hendek halkının teveccühleri ve insanların gönüllerine girerek seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyor başarılar diliyorum “ diyerek, eski Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ‘nün selamlarını iletip, Başkan Babaoğlu’na çiçek vererek başarılar diledi.

Hendek’te dostluk ve kardeşlik kazandı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, balkon konuşmasında, eski Belediye Başkanına, çalışanlara ve Hendek halkına teşekkür ederek “ Biz sizlere söz verdik, yukarıdan bakmayacağız diye, balkon konuşmamız da son yukarıdan bakışımızdır. Mübarek bir günde dualarla göreve başlıyoruz. 31 Mart seçimlerinde siz değerli Hendek halkının teveccühleri ile Belediye Başkanı seçildik. Öncelikle seçimlerin, ülkemize Devletimize, Sakarya’mıza ve en önemlisi Hendek’imize hayırlı olsun. Seçim süreci boyunca uyum içerisinde çalışıldı. Dargınlıklar, küskünlükler olabilir. Biz bunları 31 Mart akşamı geride bıraktık. Hendek’te kardeşlik dostluk, arkadaşlık kazanacak dedik. Bu belediye Turgut Babaoğlu’na emanet edilmiştir ve emanetinize sonuna kadar sahip çıkacağız. Meclis ve Belediye Başkanlığı ayrı ayrı seçiliyor. Siz değerli halkımız Başkan bu belediye sana emanet diyerek, diğer meclis üyeleri ile birlikte Hendek’i hakkaniyetli bir şekilde yönetme mesajını verdi. Buradan ilan ediyorum tüm siyasi parti temsilcisi meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte onların temsil edilip fikirlerinin alındığı bir yönetim göreceksiniz. Hendek halkına en güzel hizmeti etmenin sözünü veriyorum. Hendek’in Yönetiminde olan tüm siyasi parti temsilcilerimiz de aynı şekilde yaklaşacaktır. En iyi hizmeti alacağından kimsenin şüphesi olmasın, siyasi parti, bölgesel ayrım yapılmadan sizlere hep birlikte hizmet edeceğiz “ diyerek, teşekkür etti. Belediye Başkanlığı devir teslim törenine BBP İl yönetimi, ilçe başkanları, Turgut Babaoğlu’nun ailesi, arkadaşları, sevenleri, belediye meclis üyeleri, partililer dahil olmak üzere yüzlerce kişi katıldı. Başkan Babaoğlu, daha sonra tebrikleri kabul etti.

 

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Hendek Gündemi

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

Hendek Gündemi

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

SUBÜ 13 akademik personel alacak

Hendek Gündemi

SUBÜ 13 akademik personel alacak

Hendek Vakfından anlamlı hizmet

Hendek Gündemi

Hendek Vakfından anlamlı hizmet