HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hendek’te Bahar Havası
Son Güncelleme: 19.07.2024 04:21
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 808
Yorum: 1
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Yaklaşık 1 yıldır Covid-19 virüsü ile mücadele ettiğimiz bugünlerde Ülke genelinde görmek istediğimiz bir tablodan bahsetmek istiyorum.

Kan stoklarının azalması nedeniyle 8 Ocak Cuma günü Kızılay Hendek Şubesi koordinesinde Kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Böylesi hayati bir konuda Kan stoklarının azaldığı bu süreçte düzenlenen Kan bağışı kampanyası her zaman olduğu gibi Hendek protokolü, Siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri ve Hendekliler seferber oldu.

Hendek Belediyesi önünde kurulan Kızılay Kan Bağışı çadırı önünde Kan bağışı kampanyasına destek vermek için yoğun bir katılım oldu. Hendek’te görev yapan Siyasi partilerin ilçe başkan ve Yöneticileri Kan bağışına destek konusunda eksiksiz katılması ise işte özlenen tablo bu dedirtti. Siyasiden, Kamu görevlilerine, Muhtarlardan, STK Temsilcilerine, Gazetecilerden, Vatandaşlara herkes oradaydı. Hendekliler siyasi çekişmeleri, siyasi polemikleri bir kenara bırakıp Kızılay Kan bağışı kampanyasına koştu. Hendek her zaman ve her branşta örnek ve öncülük ettiği noktada, böyle güzel bir tablo ile bir kez daha örnek ve öncü olduğuna inanıyorum. Kan bağışı kampanyasına katılan siyasilerden, bürokratına, STK Temsilcilerinden tüm Hendek halkına teşekkür ediyorum. Hendekliler bir kez daha söz konusu vatansa birlikteliğini, Hayatsa Kan ver Hayat kurtar duygusunu gösterdi.

Bunu ilk olarak Kurtuluş Savaşı Mücadelesinde Hendekliler iki savaş uçağı alarak göstermişti. Yıllar geçse de Hendekliler bu davranışlarını sürdürdüler. Hendek Kızılay düzenlediği kampanya ile Pakistan'da Hendek Mahallesi kurdu, Somali'de Deprem'de etkin rol oynadı.

Siyasi fikir ayrılıklarına bakılmaksızın, Ülkemizin insanlarının zor günlerinde bir araya gelerek Ülkesi için birlik mesajı veren, öncülük yapan ve tek organizasyonda en çok kan verme güzelliğini yaşatan Güzel ilçem Hendek’teki tüm siyasi parti İlçe Başkanlarına, STK’lara,  protokol üyelerine ve kan bağışına katılan Hendekli hemşehrilerimize şahsım ve Hendek adına teşekkür ederim.  Teşekkürler Hendek.

Hastaneye Sihirli El Dokundu

Hendek Devlet Hastanemizde uzun zamandır görmeyi arzuladığımız tabloyu yeni gelen Başhekimle görmeye başladık.

Peki Başhekim Ünal Küçükyılmaz kim?

Trabzon Beşikdüzü 1974 doğumlu olan Başhekim Ünal Küçükyılmaz Sakarya’da bir Özel Hastanede Başhekimlik görevinin yanı sıra Bakanlıkta üst düzey görevlerde de bulundu.

Küçükyılmaz tecrübelerini Hendek Devlet Hastanesinde göreve başlaması ile birlikte göstermeye başladı.

Daha önceki dönemlerde Hendek Devlet Hastanesine gelen Doktorlar kısa sürede başka yere tayin istemesi ile sürekli Doktor kadrosunda eksiklikleri meydana getirmiştir.

Bu eksikliklerde Hendekli vatandaşların mağdur olmasına sebep oluyor ve Vatandaşların haklı isyanına neden oluyordu.

Bu nedenden dolayı İlçemizde ki tüm siyasilerin Hastanemize Doktor getirmek için gösterdikleri çaba ve uğraşları hep boşa gidiyordu.

İlçemiz halkı tedavi olabilmek için en yakın ilçeye, ile hatta illere gitmek zorunda kalıyorlardı.

Bu sadece zaman kaybı değil, ekonomik açıdan da halkımıza büyük bir külfet getiriyordu. Halkımızın ve ilçemizin makûs talihi yeni Başhekimimiz göreve başlayınca değişti. Tabiri caizse Hastaneye sihirli el dokundu.

Yeni Başhekimimiz yakın ilişkilerini kullanarak Hendek Devlet Hastanesini cazibe merkezi haline getirdi. Arka arkaya gelen Uzman Doktorlar ilçe halkımızın da yüzünü güldürdü.

Mütevaziliği ve efendiliği ile Hendek halkının gönlünde taht kuran Başhekimimizin Hendek Devlet Hastanesine daha çok katkılarının olacağına inanıyoruz.

Yiğidi öldür ama hakkını yeme demiş atalarımız. Maalesef bazı siyasetçilerimiz ilçemize gelen doktorları kendileri getirmiş gibi sosyal medyalarından paylaşım yapıyorlar. Sormazlar mı adama? Başhekimimiz Ünal bey gelene kadar neredeydiniz?

Bırakın Doktor getirmeyi olanları bile bezdirdiğinizi Hendek halkı iyi biliyor. 

Şimdi Siyasilerimize sesleniyorum. Hastane ile ilgili reklam yapmak yerine Başhekimimiz Ünal beye sahip çıkmak yapacağınız en hayırlı iştir.

Sağlıcakla Kalın

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Abdurrahman barutcu
#4287 Abdurrahman barutcu - 2021-01-14 14:51:23
Evet cok dogru hendege gelen kardioloji dr allah omrunu uzun etsin cok degerli bir dr ona sahip cikalim onu kacirmiyalim

Önerilen Haberler

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek Gündemi

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek’te Cumartesi ve Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Cumartesi ve Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Hendek Gündemi

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

Hendek Gündemi

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

Hendek Gündemi

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında

Hendek Gündemi

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında