HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hendekli artık bu provokasyonlara gelmiyor
Son Güncelleme: 18.07.2024 21:45
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1730
Yorum: 1
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Bu bazen trol bir hesap üzerinden, bazen organize edilmiş sokak sohbetlerinde ya da basın yoluyla ilerliyor.  İpe sapa gelmez ve akla izana sığmayan söylemlerle, pireyi deve yapıp, üstün abartma çabalarıyla sanki sürekli yanlış varmış havası yaratmak istiyorlar. Amaç fitneyle karalama.

Karanlık odalarda günlük toplantılar yapılarak, intikam yemini etmişcesine hırsla yürütülen organize çaba var. Bu hırs bildiğin rant ve makam kaybolmasından kaynaklı. Allah sabır versin hepsine.

Plan hiçbir bitmiyor. Baktığınız zaman onlar buna zaman ayırıp uyguladığı için çok zeki, akılcı gelebilir. Ama alakası yok. Fitne hesabı yapan herkes bu ortamı yaratır aslında. Çokta güzel bir kılıf var.

Adı Hendek sevdası, yanlışlara susmayız vs.vs.

Bu  Hendek’te geçmişte neler oldu neler. Sesi çıkmayanlar, dili lal kesinler şimdi olmayan şeyleri abartarak duyurmaya çalışıyor. Abartı yoluyla senaryolar, provokasyonlar, iftiralar inanın bitmiyor. Bunlar kim derseniz. İsimleri hiç önemli değil. Zaten isteyende üstüne alsın. Bir de yürüttükleri her tez geçmişte aslında kendi yaptıklarından ya da düşünce yapısından geliyor. Fikir ve zikir meselesi.

Babaoğlu ne yaparsa yapsın hizmetlerini küçültmek, abuk subuk meselelerle konuyu başka yere çekmek için inanılmaz bir mesai var. Provokasyon kokan hareketlerle Hendek’i çok sevdiğini söyleyenler ıvır zıvır konularla Hendek’in vaktini çalmaya çalışıyor. 

Amaç çok net…Bunlar sürekli gündeme bir şeyler taşırken Babaoğlu bunlara cevap versin, sürekli bir tartışma ortamı olsun. Hesap bu.  Hatta cevabı belli olan şeyleri bile soruyorlar. Haşa Allah var. Utanmasalar akşam güneş batacak mı diye soracaklar.

Hepimiz deyim biliyoruz, atasözü biliyoruz. Öyle süslü sözler falan gerek yok. Hele hele ağza alınmayacak sözleri buradan yazmayız. Çünkü kendimize ve okuyucularımıza saygımız var.

Alt yapısı yapılmadan çatır çatır ruhsat parası alınan Yenimahalle’ye alt yapıyı Babaoğlu yapıyor. Selin vurduğu Bayraktepe’de, Çamlıca, Akova’da ve şehir merkezinde bir çok yerde hatlar yenilendi ve güçlendirildi. Bu büyük bir iş.

Belediyeler pandemiyi bahane ederken Hendek Sakarya’da ilçeler arasında bir numaraya geldi. Bunu ben değil herkes söylüyor.

Belediyenin 8-10 yılda yaptığı kilitli parkeyi 2 yılda yapmış Babaoğlu. İnsanların yolları yapılmış. Bunlara göre boş işmiş bunlar.  6-7 yılda yapılamayan yaya yolları tamamlanmış yenileri yapılıyor.
Şehrin trafiğine neşter vurulup çözüm için şehir yenileniyor. Bu Sakarya’da ilçe belediyesi bir ilk.

Tarihe sahip çıkan, tarıma önem veren, sıfır atık hedefini başlatıp Bakanlıktan tam destek alan Hendek, bir çok projeyi hayata geçirdi.  Türkeş parkını, Seba Spor Kompleksini, 112 Acil İstasyonunu, İstihdam Merkezini yapıyor. Afet Koordinasyon merkezi yapıldı. Yeşilyurt bitti, Zeki Cömert bitti, mezbaha hizmette, Uludere yenilendi, Mahalle konakları başladı, yayla projesi başladı.
Bunların hepsini işleyerek paylaşacağım.

Yanlışlar yok mu evet var, olacakta!  Bence personel yapısında sıkıntılar var. Diğer yandan bir iş bitmeden diğer işe başlanıyor. Başla bitir mantığı uygulanmıyor. Otopark içine yapılan ofis halen açılmadı. Babaoğlu’nun artısı eksisi vardır elbet. Bunlar konuşulur yazılır çizilir.
Ancak art niyetli saldırı başka bir şey, eleştiri başka bir şey.  Yapılan onca işi eleştirmek, her gün bugün Babaoğlu’nu kötülemek için ne yapsam diye düşünmenin çırpınmanın size ne faydası var?

20 yıldır yapılmayanların yapılmasını bir kenara koydum,  20 yıldır çözülmeyenleri şimdi sorun gibi göstermeye çalışmak sizce ne kadar doğru? Bu bakış açısına karşıyız. Doğru neye kime göre, yanlış kime göre? Doğru ve yanlış kişiye göre mi değişiyor?

Dünyanın dengesini bozan pandemiye rağmen Hendek’in çalışmaları uykuları kaçırıyor.
Sakin olun, stres yapmayın.

Peki her şey doğruysa Rasimpaşa Camiine kaçak bölümler ve dükkanlar yapıldığı bu konuda Valiliğe şikayetler olduğu söyleniyor. Cami üzerinden siyaset yapanların bu yaptığına kimse ses çıkarmayacak mı?

Babaoğlu’na buradan çağrı yapıyorum. Vatandaşa aslan kesilirken iyide bu camide kaçak dükkanlar yapılmasına (varsa) neden göz yumuyorsunuz? 

Hendekli şunu artık çok iyi biliyor. Hendek Belediyesinde ne yaparsanız yapın şaibeli iş yok. Dalavere alavere yok. Alavere dalavere  olsaydı fitneciler belediyeyi över, kate külle yönetmeni olurdu.

Ortada fol yok yumurta yok. Maaş ödenmiyor yalanı bile attılar ama kendilerini mutlu ettiler sadece.

Babaoğlu sizi ciddiye almıyor. Bunu hala görmüyorsunuz. Babaoğlu çakala çukala prim verecek biri değildir. 

Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz ya. FETÖ ve pelikan taktiklerini bırakın, gelin er meydanına.
Seçim zamanı hodri meydan. Şu da bir gerçek size cevap verilmedikçe kahramanlık dozajınız artıyor.

Kavga çıkarıp iş yaptırmamaya çalışacak kadar ince düşünmeyin.

Siz gidi sizi.

HAYIRLI BAYRAMLAR
Son olarak yarın Ramazan Bayramı “Bayramlar sevincin, kucaklaşmanın küskünlük ve dargınlıkların unutulduğu güler yüzlerin arttığı bayram olmalıdır. Müslüman Türk Milletinin engin sağduyusu ve hoşgörüsü, yüksek feraseti ve imanı bu olumsuzluklara karşı dik duruşunu sürdüreceği, özlemini çektiğimiz güzel günlerin ve Mübarek Bayramın sevincine hep birlikte ortak olacağımız inancındayım. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Bayramının başta Hemşerilerimiz olmak üzere Türk İslam Alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesinin Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
ali kınay
#4403 ali kınay - 2021-05-14 00:24:20
bizim turgut sloganı kaç bizim acaba

Önerilen Haberler

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında

Hendek Gündemi

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında

Hendek’te Cuma günü Nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Cuma günü Nöbetçi eczane

Silahlı Saldırı Şüphelisi Yakalandı

Hendek Gündemi

Silahlı Saldırı Şüphelisi Yakalandı

Batum Gürcü Derneği buluşmaları devam ediyor

Hendek Gündemi

Batum Gürcü Derneği buluşmaları devam ediyor

HENDEKTE UNUTURSAM HATIRLAT DÜNYA ALZHEİMER GÜNÜ SEMİNERİ YAPILDI

Hendek Gündemi

HENDEKTE UNUTURSAM HATIRLAT DÜNYA ALZHEİMER GÜNÜ SEMİNERİ YAPILDI

Silahlı Saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Silahlı Saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti