HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hendek'e İhanet Ve Saygısızlık
Son Güncelleme: 24.07.2024 23:50
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2877
Yorum: 1
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Biz bu filmi daha önce çok seyrettik. Hafızaları tazeleyin. Hendek Fen Lisesi istediğinde ve büyük mesafe kat edildiğinde bunun yerine cezaevi gelmişti. Bunu kim yaptı? Fen Lisesinin önünü kim kesti?

Bu ara gazetecileri telefon yağmuruna tutup Turgut Babaoğlu’na akla izana gelmeyecek ithamlarda bulunup, gazetecilerin aklını karıştırmaya çalışan Ali İnci ne yapmak istiyor sizce?

Ben yaparsam olur, ben yapınca olur, en iyisini ben bilirim diyen Ali İnci, Hendek’i artık tapulu malı gibi görmekten vazgeçsin.

Kendi hayrına değilse, Hendek’in hayrına olmayacak şeylere kafa takan, günün 5-6 saatini Babaoğlu’na ayıran İnci’yi nedir bu kadar hırslandıran!

İnci’ye tavsiyemdir. Babaoğlu senle ilgili sorulan sorulara cevap verirken, sen tüm gününü takiye için ayırıyorsun. Yalan yanlış beyanlarla Babaoğlu’na iftiralar atıyorsun.

Babaoğlu seni muhattap almıyor. Babaoğlu sana cevap vermiyor. Başkan Babaoğlu senin abudik gubidik işlerine alet olmuyor. “Algı” ve “Sessizliğini bozdu” gibi eski kalıp sözlerle yorma kendini. Hendek’te geçmişte neler yaptığını herkes biliyor. Babaoğlu konuşmaya başlarsa onun susması için dua edecek duruma gelmeden bırak boş işleri.

Hendek’te bu zamana kadar senin yaptığın yollar, alt yapılar yapılıyor. Hendek’in kanayan yaraları bir bir çözülüyor.Kavga bitti, ayrım bitti. Oy verdin vermedin kavgası bitti. Hizmet kapma yarışı başladı. Adalet var, huzur var. Hendek’te ulaşım eylem planı yapılıyor. Hendek’te Afet Koordinasyon Merkezi yapılıyor. Hendek’te Nitelikli İstihdam Merkezi yapılıyor. Hendek’te Süleyman Seba Spor Kompleksi yapılıyor. Daha yapacak çok iş var.

İşte bu seni rahatsız ediyor. 16 yılda yaptığın güreş binası, TOHM binası ve Bayraktepe’den başka anlatacak bir şeyin yok. ABD’ye yaptığın geziler, Osman Baydemir’e yaptığın ziyaretleri konuşmuyoruz artık. Babaoğlu 18 aylık belediye başkanlığı döneminde 7-8 ayı salgınla geçti. Bu süreçte geliri 60-65 milyon lirayı geçmedi. 18 ayda bir yıllık bütçesini bile elde edemedi.

Ama buna rağmen güzel işler yapıyor. Bu seni rahatsız ediyor. Sayın İnci daha çok rahatsız olacaksın gibime geliyor. Rahatsız oldukça ortalığı karıştırmaya, bulandırmaya, sulandırmaya devam edeceksin.

Tamam risk aldın, 18 yaptın, yeşil alana çevirdin sonra sattın para kazandın. Vs.vs.vs. Ticaret merkezi de yaptın. Ama bunlar artık eskide kaldı. Yaptığın her eser için, her hizmet için, taş taş üstüne koyandan Allah bin kere razı olsun.

Hendek daha güzel hizmetlerle buluşmasını tahammül edemiyorsun. Hendek’i birazcık seviyorsan Hendek halkının iradesine saygı duy, boş işlerle yorma kendini. Seninle uğraşan yok, sen kendine iş çıkarma peşindesin.

Hendek’in seçilmiş belediye başkanının projesine uygun bulmadım diyorsun ya, herkes şunu soruyor.

Her hangi bir partiden Hendek Belediye Başkan adayı olduğun andan itibaren bu işlere niçin girmiyorsun?

Her şeyi bilen adamsınız nihayetinde…

Bu arada…

Bugüne baktığımızda Hendek’linin iradesi hiç bu kadar saygısızlık ve ihanet görmemişti.

Sakın bunu unutma

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Hikmet Yılmaz
#4194 Hikmet Yılmaz - 2020-10-15 19:25:30
Allah aşkına bu İnci nöbetçi çavuşu gibi sokak sokak dolaşıyor bak bunu ben yaptım şunu ben yaptım diye. Milletin arsalarını ben gasp edip tekrar kendilerine sattığını söylemiyor.Allah aşkına Hendek sn Babaoğlundan sonfa nefes aldığından haberi yokmuş gibi. Sn. Babaoğlu meydanlara çıktı çok güzel başarılı çalışmalara ve projelere başladı tetikçiler rahatsız olmaya başladı. Eski camlar bardak oldu be sayın inci vatandaş bunun farkında sen nerden vurursan vur çelik yelek kurşun geçirmiyor.

Önerilen Haberler

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek Gündemi

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek’te Cumartesi ve Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Cumartesi ve Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Hendek Gündemi

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

Hendek Gündemi

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

Hendek Gündemi

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında

Hendek Gündemi

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında