HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HENDEK'E DEV YATIRIM
Son Güncelleme: 19.07.2024 14:38
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 5881
Yorum: 4
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Büyükşehir belediyesinin ilçemize yapmış olduğu en önemli yatırımlardan biri olma özelliğine sahip olan Sultan Abdülhamit Han Caddesi, hem acil durumlarda hastaların daha hızlı taşınması konusunda kolaylık sağlayacak olması,  hem de ilçe trafiğini taşıyacak ana arterlerin başında gelecek olması nedeni ile  ilçemiz açısından çok önemli bir yatırım olmaktadır.

            Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Hendek İlçe Başkan'ı Ali Kemal SOFU"  Sadece Yeni Mahalle için değil aynı zamanda ilçemiz için de önemi büyük olan caddemiz hem hastane ulaşımımızı kolaylaştırmış, hem de ilçemize otobandan natif yeni bir giriş imkanı sağlamıştır. Bu yeni bulvarımızı planlayan ve alt yapısını tamamlayan ilçe belediye başkanımıza, banket ve asfaltlama işlemini tamamlayan büyükşehir belediye başkanımıza ilçemiz ve teşkilatımız adına teşekkür ediyoruz.

             İlçemize değer katan tüm yatırımların ve hizmetlerin takipçisi olacağımızı belirtmiştik. Bu projelerin bir çoğunun hayata geçtiğini görmek bizleri memnun etmektedir. Çamlıca yolu ve Puna köprülerinin inşaatları da bitme noktasına gelmiştir. Tüm projelerde ilçe ve Büyükşehir belediyemiz uyum içerisinde çalışarak halkımıza daha güzel hizmetler yapma gayretindedirler.

            Son zamanlarda bazı yerel basın mensuplarının ve dernek yöneticilerinin maksatlarını aşarak Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyemiz ve bağlı kurumlarının çalışmadıkları algısını oluşturmaya çalıştıklarını görmekteyiz.Birilerinin, kendilerini muhalefet veya iktidar temsilcileri gibi görüp ilgili ilgisiz açıklamalar yapmaları anlam verilebilecek bir durum değildir. Tüm kurum ve kuruluşlarımız belediyelerimiz görevlerini belirli bir plan ve sistem içerisinde  yapmaktadırlar. Öncelikle yapılan hizmetlere teşekkür etmeden yapılan bu çıkışları hakkaniyetli ve iyi niyetli bulmuyoruz.

             Yapımı tamamlanan, yapımı devam eden ve yapılacak olan yeni  projeler için Büyükşehir belediye başkanımız sayın Zeki TOÇOĞLU ve ekibine teşekkür ediyoruz. " diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#1401 Atsız - 2016-09-17 13:50:21
Caddeye verilen "Abdülhamit Han" ismi biz Hendek'liler için yok hükmündedir. Hendek halkının rızası alınmadan bir oldu bitti ile konulan bu ismi kabul etmiyoruz. Bayraktepe'de isimleri yan yana yazılmış onlarca terör şehidimiz varken Abdülhamit Han ismi abesle iştigal ve ciddiyetsizliktir.
#1398 Filiz Çim - 2016-09-12 22:58:54
Hendek Belediyenin sınırları içerisinde yapılan yeni yollar,kavşaklar,açılan yeni cadde ve sokaklar başarılı,şehircilik çalışmalarında,bir vatandaş olarak,Hendekli olarak gurur duyuyorum.Ancak Hendek'imize emeği geçen,değerli insanların bu yeni yapıtlara isimleri verilerek onurlandırıldığını da biliyoruz.Doğru ve güzel bir anlayış,saygı da duyuyorum.Dikkatlerden kaçtığını umduğum,çok belirgin bir isim var Hendekliler için.Memleketimizin yetiştirdiği,önemli yararları olmuş Üniversitemizin Hendek kanpüsünü ilçemizde olmasında büyük emeği olan,memleketimizde Devlet Bakanı olabilmiş Sayın Nevzat Ercan Beyin adının anılması kıymetli insanlarımızın haklarıdır diye düşünüyorum.Siz Hendek basını olarak konuyu düşünerek değerlendirerek gündeminize alabilirseniz ,inanıyorum ki ilgi çekecektir.Sizler le paylaşmak istedim.Saygılar,BAŞARILAR dilerim.
#1391 Dobra Dobra - 2016-09-07 12:51:42
Hadi Hendek halkının düşüncelerine değer vermediniz. Hadi düşünemediniz. Hiç olmazsa günün anlam ve önemine uygun olarak bu caddenin adını; alçak namussuz FETÖ'cülere ve bölücülere karşı "Şehitler Caddesi", "15 Temmuz Caddesi" veya "Demokrasi Caddesi" olarak koymayı düşünebilseydiniz. Bu isimle kimi memnun ettiniz? Halkı memnun etmediğiniz kesin. Eğer düzeltme yapmazsanız o caddenin ismi bizim için "Yeni Hastane Caddesi" olacaktır. Halk bir yere tercih ettiği bir isim takarsa, o isim ilelebet değişmez.bunun farkına varın ve yaptığınız yanlıştan dönün.
#1390 Dobra Dobra - 2016-09-07 11:01:38
İsmini neden Sultan Abdülhamit Han koydunuz? Bu konuda Hendek halkının görüşünü aldınız mı? Herhangi bir anket yaptınız mı? Aynı kafa ve aynı zihniyet devam ediyor. Ben de size neden o bulvarın ismini "Atatürk Bulvarı" olarak koymadınız derim. Oldu bittiye getirerek bazı şeyleri geçiştirmekte üzerinize yok. Eğer gelişme, çağdaşlık söz konusu ise yakışan isim ""Abdülhamit değildir. Siyasi konjönktüre göre hareket ediyorsunuz. Tıpkı sivilleştirilen Askeri hastanele Abdülahmit isminin verilmesi gibi. Bu gibi eserlerde toplumun da görüşleri alınarak bir mutabakat sağlanır ve o zaman da herkes benim ilçemin eseri diye sahiplenir. Be Sizin bu emrivakiliğinizi ben şahsen kabul etmiyorum ve bu ismin yakışmadığını söylüyorum.Yılların belediyecisi olmanıza rağmen hala bazı şeyleri "ben yaptım oldu" düşüncesiyle yapmaya devam ediyorsunuz. Siz böyle yapmaya devam ettiğiniz sürece de 15 temmuz ruhunu da bitirirsiniz. FETÖ'cü ve bölücüleri sevindirmeyin. Aklınızı başınıza alın.
Hendek’te silahla yaralama

Hendek Gündemi

Hendek’te silahla yaralama

Emniyetten motosiklet sürücülerine denetim

Hendek Gündemi

Emniyetten motosiklet sürücülerine denetim

Muhtarlar Bakanlıktan Borçların ertelenmesini talep etti

Hendek Gündemi

Muhtarlar Bakanlıktan Borçların ertelenmesini talep etti

Şehrin Nabzı Programın konuğu Bayraktar

Hendek Gündemi

Şehrin Nabzı Programın konuğu Bayraktar

Sakarya Üniversitesine Bir Ödül Daha

Hendek Gündemi

Sakarya Üniversitesine Bir Ödül Daha

Hendek MYO öğrencilerinden sessiz yürüyüş

Hendek Gündemi

Hendek MYO öğrencilerinden sessiz yürüyüş