HENDEK MECLİSİ 8 MADDEYİ KARARA BAĞLADI
Kategori: Siyaset
Tarih:
Okunma: 1019
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 20.05.2024 02:12

Hendek Belediyesi Şubat ayı olağan Meclis toplantısı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlığında Hendek Belediyesi Ana Hizmet Binasında bulunan Meclis Salonunda yapıldı.

 

6 ŞUBAT ASRİN FELAKETİNİ UNUTMADIK

7 gündem 1 ek gündemim maddesinin görüşlerek karara bağlandığı Hendek Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı Hendek Belediyesi Ana Hizmet Binasında bulunan Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti. Toplantı öncesi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu 6 Şubatta meydana gelen ve Türkiye'deki yasa boğan asrın felaketinin üzerinden bir yıl geçtiğine işaret ederek depremlerde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığıyla ilgili iletti. Tedbirli olmakta faydanın gösterildiğini vurgulayan Başkan Babaoğlu, “Hendek Belediyesi olarak ilk adımlarımızı attık. Zemin etütleriyle ve jeolojik fay çizgileriyle ilgili olarak özellikler sonlandırılır. Bundan sonraki süreçte de devam ettireceğiz. Allah bizde bir daha böyle acıları yaşatmasın” dedi.

 

BAŞKAN BABAOĞLU: MALİ HİZMETLER BİRİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRDİK

Gündem özellikleri geçilmeden önce 5393 sayılı belediye kanununun 49. maddesinin gereğince meclisi bilgilendiren Başkan Babaoğlu, “ Mali Hizmetler Müdürlüğüne Abdullah Çakmak atanmıştır. Daha önce TC Hazine ve Maliye Bakanlığında müfettiş olarak görev yapan arkadaşımız Hendeklidir. Kurum değişikliği ile Mali Hizmetler Birimimizi daha da güçlendirdik. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

GÜNDEM MADDELERİ

Konuşmaların ve yoklamanın ardından gündem Üyelerne geçildi. Gündemin 1,2,3,4,5,6,7 ve 8. ek maddesi olan “İlçemiz Göksu Mahallesi'ne ait kırsal yerleşim alan sınırının belirlenmesi ile ilgili olarak uygulanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi, İlçemiz Kırktepe'ne ait kırsal yerleşim alan sınırının belirlenmesi ile ilgili olarak İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi, İlçemiz Yukarıçalıca Mahallesi'ne ait kırsal yerleşim alan sınırının belirlenmesi ile ilgili olarak İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi, İlçemiz Eskibıçkı Mahallesi'ne ait kırsal yerleşim alan bolluğunun belirlenmesi ile ilgili olarak yapılması İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporunun görüşülmesi, İlçemiz Necatipaşa Mahallesi'nde iptal edilen gidiş projesi güzergahındaki alana da 1/1000 değişiklik uygulama imar planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi, İlçemiz Karaçökek Mahallesi 2061 ada 19 parsel ile ilgili Kamu Yararı Kararının görüşülmesi, İlçemiz Çobanyatak, Hallaç ve Sukenarı Mahalleleri'nde 3402 Sayılı Kadastro Kanunun 22. Maddenin bir bendi hükmünce yapılacak şekilde kadastro güncellenir görev yapmak bilirkişi seçimi ve Ek Gündem olan birimi İlçemiz Yeni Mahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi No:88 bulunduğu yerde sosyal tesis ve kafeteryanın tekrardan 5 (beş) yıl boyunca sürekli işletme gücümüz Belediyemize bağlı Türkay Hendek Yatırım Planlama ve Hizmet AŞ.'ye devrinin uzatılmasının görüşülmesi” ülkelerinin hepsi oy birliğiyle kabul edildi.

 Meclis sonunda Başkan Babaoğlu alınan tüm kararların hayırlı olması diledi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

AK Parti Hendek’ten 100. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına Davet

Siyaset

AK Parti Hendek’ten 100. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına Davet

Ulaşımda öğrenci indirimi mecliste karara bağlanacak

Siyaset

Ulaşımda öğrenci indirimi mecliste karara bağlanacak

Zehra Küçük’ün Ameliyatı Başarıyla Gerçekleşti

Siyaset

Zehra Küçük’ün Ameliyatı Başarıyla Gerçekleşti

Namlı; 3 Mayıs ruhunu kaybetmeyeceğiz

Siyaset

Namlı; 3 Mayıs ruhunu kaybetmeyeceğiz

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

Siyaset

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

CHP Hendek Bayramlaştı

Siyaset

CHP Hendek Bayramlaştı