HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HENDEK KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ GÜZELLEŞİYOR
Son Güncelleme: 20.07.2024 03:50
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 543
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Alt yapısı tamamlanan yerlerde üst yapı yenileme çalışmaları başlarken Sanayi Kooperatif Başkanı Sedat Demirel, çalışmalar nedeniyle Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.


SANAYİ SİTESİ
İlçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına hızla devam eden Hendek Belediyesi ekipleri, yağmur suyu çalışmalarının yapıldığı bölgelerde üst yapı yenileme seferberliğini sürdürüyor. Vatandaşların memnuniyeti ve yaşam kalitesini arttırmayı planlayan yatırımlarını arttıran Hendek Belediyesi, Hendek ekonomisinin can damarı olan Hendek Küçük Sanayi Sitesinde yeni çalışmalara başladı. Ekipler çalışmalarına hızla devam ederken, yapılan yatırımlar sanayi esnafını mutlu etti. Tozdan, su baskını ve çamurdan kurtulacak olan esnaf çalışmalar nedeniyle sevinçli.

ANA VE ARA YOLLAR
Daha önce sanayi sitesinin giriş ve çıkışında yer alan ana ve yan yolda; alt ve üst yapı çalışması, kilitli parke, cep otopark ve çevre düzenleme çalışmaları yapan belediye ekipleri şimdi de sanayinin ana ve ara yollarında yol çalışmasına başladı. Bu kapsamda yağmur suyu alt yapısı ve giderleri yapılan sanayide yaklaşık 6790 metrekarelik kilitli parke yapılmış olacak. Alt yapısı tamamlanan yerlerde başlayan çalışmalar devam ederken, bordürler yapılacağı, ara yolların ise kullanıma uygun şekilde çevre düzenlemelerine kavuşacağı açıklandı.

KOOPERATİF BAŞKANI
Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren S.S. Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sedat Demirel, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu başta olmak üzere sahada görev yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. Demirel, kooperatif Başkanı olduğu andan itibaren Yönetimiyle birlikte sanayi sitesinin sorunlarının çözümü için gösterdikleri çabaların olumlu sonuçlandığını dile getirdi.

SANAYİMİZ GÜZELLİŞİYOR
Demirel, “ Sanayimizin sorunları vardı. Belediye Başkanımızla görüştük. Esnafımızın taleplerini, sıkıntılarımızı aktardık. Geldik istişare ettik, yerinde inceledik ve çalışmalar başladı. Daha önce sorunlu olan yollarımız yapıldı. Yağmur suyu alt yapımız buralarda tamamlandı. Şimdi yollarımız yapılıyor. Ara yollar yapılacak. Uygun yerlere bordürler yapılacak. Sanayi sitemiz burada modern, örnek ve güzel bir görüntüye kavuşuyor” dedi.

BABAOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Sanayi esnafı adına yapılan bu çalışmaların çok önemli olduğuna değinen Demirel, “ Esnafımız daha güzel şartlarda hizmet versin istiyoruz. Bizim esnafımız bunu hak ediyor, Hendek bunu hak ediyor. Sağ olsun bunlarda sırasıyla yavaş yavaş oluyor. Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na esnafımıza verdiği değer, gösterdiği özen ve hassasiyeti için, bu hizmetler için çok çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Hendek Gündemi

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Kaza anı kamerada

Hendek Gündemi

Kaza anı kamerada

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Hendek Gündemi

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Yavuz Aslan Melek Oldu

Hendek Gündemi

Yavuz Aslan Melek Oldu

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı

Hendek Gündemi

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı