HENDEK İSTİKRARIN VE HİZMETİN YANINDA
Kategori: Siyaset
Tarih:
Okunma: 1564
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 28.04.2024 02:56

HENDEK İSTİKRARIN VE HİZMETİN YANINDA

Seçim süreci boyunca Hendek halkının büyük ilgi ve desteğiyle karşılaşan Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nun ‘Büyük Hendek İftarı’ da binlerce vatandaşın katılımıyla adeta miting havasında geçti.  Burada konuşan Babaoğlu, “Pazar günü gümbür gümbür sandıklara gidiyoruz. Bu demokrasi bayramından da Cumhur İttifakı olarak, hep birlikte zaferle çıkacağız” dedi.

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, belediye otopark alanında ‘Büyük Hendek İftarı’ verdi. Programa, Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nden katılım üst düzeyde olurken, vatandaşlarda alanı hınca hınç doldurdu.

Adeta miting havasında geçen iftar programına, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti Milletvekili Ertuğrul Kocacık, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Atilla Balcıoğlu da katıldı.

“ÇOK GÜÇLÜ BİR DESTEK VAR”

Burada vatandaşlara hitap eden Başkan Babaoğlu, Hendek halkının teveccühüne ve desteğine teşekkür ederek, “Barış, kardeşlik ve huzur ortamında geçirdiğimiz bir seçim sürecinin artık sonuna geldik. Algıya, iftiraya ve yalana itibar etmeyen hemşehrilerimizin bu süreçte yakın ilgisini, çok güçlü şekilde desteğini yanımızda hissettik. Hendek halkı, yaptığımız hizmetleri görüyor ve çok şükür, istikrarın, hizmetin yanında duruyor. Allah herkesten razı olsun” dedi.

“77 PROJE HAYATA GEÇİRDİK”

“Mevla’m Hendek’e hizmet için bizlere beş yıl daha nasip etsin” diyen Başkan Babaoğlu şunları söyledi: Hendek olarak, Türkiye olarak zor günler geçirdiğimiz bir dönem yaşadık. Pandemi, havai fişek patlaması ve afetlerle neredeyse 2,5 yıl etkilendik. Buna rağmen, Fen Lisesi’nden kütüphaneye, altyapıdan, sosyal yaşam alanlarına kadar 77 projeyi hayata geçirdik. Buradan İstanbul’a ulaşacak mesafe kadar asfaltlamayı ilçemizde yaptık. Kilitli parke üretiminde, yollara serilmesinde de rekor kırdık. Hala Turgut Babaoğlu ne yaptı diyenler var ama Hendek halkı yeni dönemde yapacağımı hizmetler için de bizlere inanıyor, güveniyor.

“SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”

Cumhurbaşkanımız Sakarya mitinginde de söylediği gibi 31 Mart Pazar günü gümbür gümbür sandıklara gidiyoruz ve Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatıyoruz. İnşallah Cumhur İttifakı olarak, milletimizle beraber zaferimizi ilan edeceğiz.

MHP’Lİ BÜLBÜL: “CUMHUR İTTİFAKI DİYECEĞİZ”

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’de “Turgut Babaoğlu’nun arkasında, kesin, kararlı, kaya gibi bir irade mevcuttur. Bu irade Hendek’e mutluluk, refah ve hizmet olarak dönecektir. 15 Temmuz’dan bu yana Türkiye’nin başına bela olan bir dünya sıkıntıyı def ede ede, bir dünya oyunu boza boza bu günlere gelindi. Bugünde de, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Genel Başkanımızın başlarını eğdirmeyeceğiz. Cumhur İttifakı diyeceğiz. Hendek kararını vermiş, Hendek doludizgin Cumhur İttifakının zaferine koşuyor” dedi.

 

“TURGUT BAŞKAN GÖNÜLLERİ FETHETMİŞ”

Milletvekili Kocacık ise konuşmasında, “Bu akşam burada görülüyor ki; Turgut Başkanımız gönülleri fethetmiş. 31 Mart Milli İrade Bayramımızı milletimizin desteğiyle kutlayacağız. Dünya 5’ten büyüktür diyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Lider Devlet Bahçeli ile beraber Turgut Babaoğlu’nun yanındayız” ifadelerini kullandı.

AK PARTLİ TEVER: “HİÇBİR ENDİŞEMİZ YOK”

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ‘de “Turgut Babaoğlu’nun sözü bizim sözümüzdür. Adayımız Turgut Babaoğlu’nun projelerinin hepsi Hendek’e değer katacak projelerdir. Rabbim İnşallah bizlerin bu çalışmalarını, seferlerini kabul eder ve 31 Mart akşamı bizleri zaferle taçlandırır. Bundan yana en ufak bir endişemiz yok” diye konuştu.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

Siyaset

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

CHP Hendek Bayramlaştı

Siyaset

CHP Hendek Bayramlaştı

Murat Kaya; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Siyaset

Murat Kaya; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Çözüm Müdürü Yağmur; Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Siyaset

Çözüm Müdürü Yağmur; Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ateş; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Siyaset

Ateş; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

MHP İlçe Başkanı Namlı; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Siyaset

MHP İlçe Başkanı Namlı; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun