HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hendek Dikmen Yayla Şenlikleri Coşkulu geçti
Son Güncelleme: 20.07.2024 04:25
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 618
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

113’ncüsü gerçekleşen yayla şenliklerine Karadenizli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hendek Dikmen Yayla şenlikleri 2 gece 3 gün sürdü. Yaylaya çıkan vatandaşlar çalan Karadeniz müzikleri ile gönüllerince eğlendi.

Bu yıl 113’cüsü gerçekleşen Dikmen Yayla şenliklerine 28.Dönem AK Parti Milletvekili Ali İnci Hendek İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Süleyman Sercan Candan, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu, Trabzon Dernekler Federasyonu Başkan Vekili ve Şalpazarı Şalpazarı Eğitim Dernek Başkanı Hasan Keskin, Sakarya Dernekler Federasyon Başkanı Yaşar Saka, Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Haşim İskender, Dikmen Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Nihat Günbatı, Hendek Karadeniz Havalisi Kültür ve yardımlaşma Dernek Başkanı Mehmet Paslı, Hendek Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Kadir Yağlı,  Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş yayla şenliklerine katılarak temiz hava ve Karadeniz müziklerinin tadını çıkardılar.

 

Hendek Dikmen Yayla Şenliklerinde yöresel kıyafetlerini giyen mahalle sakinleri yayla şenliklerinde sahneye çıkan Karadeniz müziğinin sevilen isimleri Onay Şahin, Meryem Akyüz, Hasan Ali Kel, Emre Sarıca, Beratcan Sarı, gibi isimlerin seslendirdiği birbirinden hareketli Karadeniz müzikleri ile Yaylacılar 100’e yakın kişi ile  horon halkası kurarak saatlerce çalan müzik eşliğinde eğlendiler.

 

Hendek Dikmen yayla şenliklerine son gün katılan Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu 113’ncüsü gerçekleşen Dikmen Yayla şenliklerinde bir konuşma gerçekleştirdi.

Sofu “bu güzel organizasyonu gerçekleştiren mahalle muhtarımıza ve Dikmen Dernek Başkanımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik olmuş. Sadece Hendek’in değil Sakarya’mızın yüz akı. Bölgemizin örnek bir şenliği Dikmen sadece yayla şenlikleriyle değil, Hamsi festivali ve daha birçok şenlikleriyle tüm bölgeye örnek. İlçenin reklamı olan ekranlarda seyrettiğimiz organizasyonlara sahip olan bir köyümüz, muhtarımızın ve Derneğimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

113’ncüsü düzenlenen Dikmen köyü Yayla şenliğine katılan vatandaşlar 3 gün çalan Karadeniz müzikleri ile gönüllerince eğlenerek doğal güzelliklerin tadını çıkardı. Şenliğinin Bayram Tatiline denk gelmesi ile birlikte yurt dışından memleketlerine gelen Dikmenli vatandaşlar hasret gidererek stres attı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Hendek Gündemi

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Kaza anı kamerada

Hendek Gündemi

Kaza anı kamerada

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Hendek Gündemi

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Yavuz Aslan Melek Oldu

Hendek Gündemi

Yavuz Aslan Melek Oldu

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı

Hendek Gündemi

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı