HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HENDEK DESTEK OLMALIDIR
Son Güncelleme: 18.07.2024 17:35
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2019
Yorum: 2
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Son günlerde en çok konuşulan konu Turgut Babaoğlu’nun yuvasına dönmesi konusudur. Özellikle sosyal medyada insafsızca bir saldırı vardır.

Vay efendim nasıl dönermiş?

Vay efendim büyük birliğe ihanet etmiş!

Vay efendim nasıl niçin ile dolu cümleler…

Hadi oradan diyesi geliyor insanın.

Hadi oradan…

Bir kere bu olayı kimse farklı ve ahlaksız boyutlara taşımasın. Babaoğlu yaklaşık otuz küsur yılını bu davaya adamış bir ülkücüdür. Onu başka partiye iten durumu ve olayı iyi tahlil etmek zorundayız. Hiç kimse durup dururken ve sebepsiz yere evini terk etmez. Bunun Babaoğlu için nasıl zor bir karar olduğunu bilmek lazım. Ömrünün üçte ikisini adadığı davasından kopmasının onda nasıl üzüntülere sebep olduğunu iyi biliyorum. Hatta seçimin kazanıldığı ilk dakikalarda “Bu sevincimiz biraz buruk oldu, keşke bu sevincimizi üç hilalli bayrağın altında yaşayabilseydik” diyecek kadar dava sevdalısıdır. Turgut Babaoğlu dönmemiştir, kıvırmamıştır. Bir süreliğine zorunlu ayrıldığı ocağına davasına koşmuştur. Ülküdaşlarıyla kucaklaşmıştır…

Burada Büyük Birlik partisine ihanet falanda yok. Bu parti 2014 seçimlerinde yaklaşık 178 oy almış bir parti. Yani bu oyla değil belediye başkanı muhtar bile seçilmek zordur. Babaoğlu’nun Hendek’te aldığı oy BBP’nin tüm Sakarya’daki oylarından fazladır. Seçimde alınan 24 bin oy Babaoğlu’nun şahsi oyudur. Kimse BBP’ye oy verme meraklısı değildir. Kimse kendine pay çıkarmasın. Bu partinin il başkanının açıklamaları oldukça vahimdir. Rahmetli Genel başkanlarının sözleri ile Babaoğlu’na saldırması da komiktir. Kendisine 91 seçimleri sonrası rahmetli genel başkanlarının yaptığını hatırlatmak isterim. O özlü sözleri 91 yılında yaşananlar için kullanırsa ne anlamlar çıkar?

Hele Ak parti sevenlerinin sitemlerini anlamak mümkün değil. Bir kere Babaoğlu Cumhur ittifakına gelmiştir. Tepedeki birlikteliği inkâr edercesine yapılan açıklamalar cumhur ittifakı ruhuna ne kadar uyuyor? Tıpkı Akyazı’da olduğu gibi Hendek Belediyesindeki meclis sayısı 25-0 Cumhur ittifakının olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın Devlet Beyle olan uyumunu burada da sürdürmek gerekir. Kötü sözlerden kaçınmak birlikteliğin gücünü göstermek lazımdır.

2020 yılında Babaoğlu’nun eli daha da güçlenmiştir. 25-0 bir meclis, iki ilçe başkanı, iki il başkanı, beş milletvekili, 16 bakan artık Babaoğlu’nun arkasındadır. Sn. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız da cabası. Bu birliktelik Hendek ilçemize büyük katkılar sağlayacaktır. 2020 yılı inşallah ilçemiz için hizmette atağa kalkma yılı olacaktır.

Bu yuvaya dönüşün Hendek için çok büyük anlamı vardır. Babaoğlu Hendek için yeni bir başlangıcın fitilini ateşledi. Vizyonu ve verdiği sözlerin yerine getirilmesinin önü açıldığını düşünüyorum.

Hendek ilçemizin güzel insanlarına düşen destek olmaktır. Eminim ki belediyemizde “gönül seferberliği” başlatarak hizmet atağına geçecektir. Ayrıca Babaoğlu’nun partisinden ziyade Hendek’e neler yapacak neler kazandıracak bunları konuşmak daha gerçekçi olacaktır. Bundan kazananda ilçemiz ve ilçemizin güzel insanları olacaktır.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Hendekli
#3792 Hendekli - 2020-01-17 13:02:24
Turgut Başkana oy vermemiş biri olarak söylüyorum.Seçim öncesi Turgut Abi büyük bir risk alarak BBP'den aday olmuştu. Evet çeşitli açıklamalarda da bulunmuştu ama şunu bilmiyordu bu sistemde hizmet edebilmek için siyasi gücünüzün çok iyi olması gerekiyordu. Eğer kendisi MHP ye dönmemiş olsa şuan onu eleştirenlerin çoğu diyecekti ki (ki diyenler de oldu) seçim öncesi söz verdiği projeleri yapamadı vs vs diyeceklerdi.Yani ister kendi için olsun ister başka bir şey için. Ben Hendek'e yapılan hizmete bakarım Turgut Başkan Sempatik biri içimizden biri. Şahsen şuan sevmeye başladım kendisini. İnşallah yaptığı bu davranışı Hendek'imize yararlı olur. Ben Hendek'imizin kazanacağını düşünüyorum birde Mehmet Kavis abinin tespiti çok önemli başkan 30 yıl bu davaya adamış kendini azcık empati yapalım. Bu arada Belediyenin 2.kattaki girişindeki fotoğraflar harika olmuş tebrik ederim. Kesinlikle bir sonraki seçimde oyum Turgut Başkanındır.
ALI KARAKULLUKCU
#3787 ALI KARAKULLUKCU - 2020-01-14 12:33:35
mehmet kavis kurduğun bu süslü cümlelerle turgut babaoğlu nun mhp ye ve bbp sırtını dönüp KENDİ çıkarları doğrultusunda hareket ettiğı gerçeğini değiştirmez.turgut babaoğlu sebebi herne olursa olsun MHP VE BBP ihanet etmiştir.bunu neden hep haklı sebepler bahanesi ile örtmeye çalışıyorsunuz bunuda anlamış deyilim .çıkın delikanlı gibi TURGUT BABAOĞLU yanlış yapmıştır diyin.ama diyemezsinin

Önerilen Haberler

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Hendek Gündemi

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek Gündemi

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Hendek Gündemi

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

Hendek Gündemi

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

Hendek Gündemi

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı