HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hendek Atatürk Parkı Açılıyor
Son Güncelleme: 25.07.2024 19:52
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 3831
Yorum: 20
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Atatürk Parkı’nda tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Toçoğlu’nun beraberinde AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan yer alırken Başkan Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’den ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Toçoğlu, Hendek Atatürk Parkı’nın açılış ve iftar programına tüm Hendek halkını davet etti.

 

18 milyonluk yatırım

Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Hendek’e yeni bir yaşam merkezi sözünü vermiştik. Çok şükür ki bugün Hendek Atatürk Park’ta çalışmalarımızı tamamlamış olmanın mutluluğu yaşıyoruz. 20 dönümlük alan üzerine kurduğumuz yaklaşık 18 milyonluk merkezimiz, Hendek’in yaşam standartlarını yükseltecek. İnşallah ilçemizin her türlü ihtiyacına cevap verecek bu güzel tesisi 18 Mayıs Cuma günü hizmete sunacağız. Hayırlı olsun” diye belirtti.

 

Açılışa davet

Toçoğlu, “Tesisimizde bulunan konferans salonumuz aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanılabilecek. Bin metrekarelik bir kafeteryamız kullanıma hazır. 580 metrekarelik bir süs havuzumuz, 100 araçlık bir otoparkımız ve çocukları için inşa etiğimiz 22 tip oyun grubumuz açılışa hazır.  18 Mayıs Cuma günü düzenleyeceğimiz açılışın ardından ilçe iftarıyla Hendeklilerle bir araya geleceğiz. Hendek Atatürk Parkı’nın açılışına tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#2592 İlknur - 2018-05-20 14:16:32
Sultan54, bu gün Ziraat bankasının arkasındaki büyük Zogo Market’e git ve bakliyat reyonuna bir bak bakalım kaç tane yerli bakliyat var? Ben söyleyeyim.Nohut: Menşei ülke… Hindistan Sarı mercimek: Menşei ülke… KanadaYeşil mercimek: Menşei ülke… Kanada Barbunya fasulye: Menşei ülke… Kırgızistan Şeker fasulye: Menşei ülke… Arjantin Tarımı bitirdiler, ziraatı bitirdiler. Dünya’da kendi kendine yeten yedi ülkeden biriydik. Tohumu İsrail’den, 2012 yılından beri saman ithal ediyoruz. “RTE gelmeseydi başımıza ülke Afrika gibi dış ülkenin esiri olurduk” demişsin. İyi bak bakliyatların karşısında meşeileri yazıyor. Oralar, bizim 81 ilimizden bazıları.!!Dış ülkelere esir olmanın zirvesindesin de, senin haberin yok.
#2590 Ayşen - 2018-05-19 21:35:54
Yüreklerinize sağlık. Bu gün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı.Ulusal Bayramlarımızı itibarsızlaştıranlara, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Atatürk ve İsmet İnönü'ye iki ayyaş diyenlere, 24 Haziranda güneş tıpkı 19 Mayıs 1919 tarihinde doğduğu gibi doğacaktır.
#2589 Fatih - 2018-05-19 21:27:50
Selim, hay sizin ellerinize ve ağzınıza sağlık. Türkiyeyi getirdikleri bu durum, ancak bu kadar anlatılırdı. 15 yıl boyunca hep AK Partiye oy verdim. Ülke ekonomik krizden cayır cayır yanıyor. Yarınımızı göremez bir haldeyiz, esnaf, çiftçi, işçi, hayvancılıkla uğraşan, emekli, öğretmen, öğrenciler çok mutsuz ve huzursuz. Mutlu olanlar ise sadece iktidardakiler ve onlardan çıkar sağlayanlar. Yeter artık ülkemiz bir refaha ersin, millet mutlu ve huzurlu olsun, Birileri hayal aleminde yaşamaya ve Allah ve din ile kandırılmaya devam etsin. Biz 24 haziranda Allah ile aramıza kimseyi sokmadan, namuslu, ahlaklı, dürüst, eğitimli, görgülü ve liyakatlı kişilerle geleceğimize dair kararı vereceğiz.
#2588 Selim - 2018-05-19 18:15:20
Sultan54, ben boş değil, rakamlarla dolu dolu konuşuyorum. Ya siz..? 12 yıl önce Ülkemiz “yontma taş devri” ni yaşamıyordu herhalde. Dünya siyaset tarihinde başarısız olan yönetimler hiçbir zaman kalıcı olmamıştır. Bunlar da olmayacak ve Allah’ın izniyle de 24 Haziranda Millet iradesiyle gidecekler. Bu yüce irade, hiç bir zaman fani olan birisine, sizin gibi “Allah’ın vasıflarına sahip” demeyecek ve “Peygamber benzetmesi” de yapmayacaktır. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine; Allah, böyle bir iktidarı ve böylesine kötü yöneticileri, Yüce Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin başına bir daha nasip etmesin. 16 yıldır sürdürdükleri bu devr-i saadetlerine son; sizin gibi okumadan, araştırmadan ve sorgulamadan birilerine körü körüne biat edip her şeyi toz pembe görenlere de doğru ve gerçek penceresinden Dünya’ya bakmalarını nasip etsin…
#2587 Selim - 2018-05-19 18:01:48
Bak Sultan 54, devlet hepimizin devleti. Ben devletimi değil, devletimizi yönetemeyenleri eleştiriyorum. Ülkeyi kötü yönetenlerin sürekli olarak iltifata tabi tutulması da sadece size mahsus bir şey. Madem okumuyorsun, sadece şunu bil yeter. AKP'nin izlediği iktisat politikası, Osmanlı'nın, sözde halkı fazla sıkmadan “yabancıya imtiyaz verme ve dış borç alarak” kalkınma modelidir. Üretime bağlı bir ekonomi uygulayamayan, sadece yol ve betona dayalı bir ekonomi modeli uygulayan bir iktidar, elbette ki ülke ekonomisini içinden çıkılamaz hale getirir ve aşırı borç batağına sokar. Paraya ihtiyacı olduğu için de, elde avuçta ne varsa satar. Sizin bu körü körüne Erdoğan tutkunuz devam ederken ne oldu biliyor musunuz? Hükümet 15 Mayıs 2018 tarihinde bir torba yasa çıkardı. Bu torba yasada, kamu binalarının satışına onay veren bir madde bulunuyor. Dedim ya deniz bitti. Ekonomi berbat ve dibe vurmuş durumda.
#2586 Selim - 2018-05-19 17:58:36
Bilgisiz, okumayan, araştırmayan kişilerle ülke sorunlarını tartışmanın ne kadar zor bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Birilerine körü körüne biat etmeden, resmi ve sayısal gerçek verilere dayanarak bazı bilgileri paylaştım. Siz ise ortaya somut hiçbir şey koymadan sadece Recep Tayyip Erdoğan hayranlık kalıbındasınız.Yazdıklarımdan aklınızda sadece “tefeci” tabiri kalmış. Diğer gerçek matematiksel verilerimi atlamışsınız. Sayısal bir hafızaya sahip olmadığınız. Sadece “tefeci” kelimesine takılmanızdan belli. Sultan54, ben tefeci derken, Adapazarı’nda ki tefeci Osman’dan (!) bahsetmedim. Benim bahsettiklerim Londra’da ki uluslararası ile yurt içindeki fon kuruluşlarıdır.(tefeciler veya faiz lobileri) İktidar, IMF’ye olan borçlar ödendikten sonra bu fon kuruluşlarından faizle borç para aldı. 15 yılda sadece Londra’da ki tefecilere 150 milyar dolar, yurt içindeki tefecilere de 675 milyar TL. faiz ödediler. İşte esas faiz lobisi de bu. Kandırılıyorsunuz.
#2585 Nergiz - 2018-05-18 21:32:54
AKP ile 16 yılda yaratılan şu cehalet iklimi ve kibir atmosferi, 24 Haziran'da son bulacaktır. Paniğe hiç gerek yok, sizin için de İYİ olacak...
#2584 Sultan54 - 2018-05-18 18:38:57
Selim bey öncekiler ne yaptı tefeciden aldı buna kim inanır sizin gibiler inanır başka cvb ı yok sizin gibiler değer bilmeyip devletini kötülerse devlet size rağmen ilerleme yaşıyorsa helal bu devlete kilit içerden olunca kilit tutmaz derler ama RTE sayesinde o kilit tutuluo sizin gibilere inat Allah'a şükür boş boş konuşup durmayın az biraz Allah'a şükür edin 12 sene önce RTE gelmeseydi başımıza ülke Afrika gibi dış ülkenin esiri olur du bir şey yapamazdık Allah dan başımızda böyle bir lider var Allah başımızdan eksik etmesin AMİN...
#2583 Selim - 2018-05-18 18:03:07
Sultan54'e-31 Dolar=1 TL. olacak dediler Dolar oldu 4.50 TL.1 Euro oldu 5.28 TL. Benzin oldu 6.26 TL.Motorin oldu 5.72 TL.Bir kilo et oldu 45 TL.Elektrik ve doğalgazı saymıyorum.Ekonomik krizi dibine kadar yaşatıyorlar, devalüasyon aldı başını gitti.Ama sen, gurur duy; bak 16 yılda tuvalet fiyatı hep 1 TL olmuş, hiç zam yapılmamış..!Akaryakıtı boşver sen, nasılsa her defasında 50 TL.lık yakıt alıyorsundur..!Tüm bunları farketmediğine göre; sen, herhalde Jüpiter gezegeninde yaşıyorsun.!Bu ülkeyi 16 yıldır tek başına kim yönetti?Ne hak kaldı, ne hukuk, ne adalet, ne huzur, ne ekonomi, ne itibar.Tüm bunların tek sorumlusu da ülkeyi 16 yıldır tek başına yöneten AKP ve Tayyip Erdoğan’dır. 24 Haziranda elimizi vicdanımıza koyacağız ve yoksulluğa, yasaklara, huzursuzluğa, adaletsizliğe, hukuksuzluğa sebep olanlara ve “TÜRK’ÜM” diyemeyenlere “TAMAM” diyeceğiz.Artık deniz bitti. 24 Haziran'da senin de sultanlığın sona erecek “Sultan54”.
#2582 Selim - 2018-05-18 17:53:16
Sulat54'e-2Ulaştırma Bakanlığının verilerine göre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne günlük 135 bin, yıllık 49 milyon 275 bin araç garantisinin verildi. Köprüden 2017 yılında sadece üçte bir, yani 15 milyon 33 bin araç geçişinin oldu. Bunun da hazineye faturası 413 milyon TL oldu.Avrasya Tünelinde, yıllık 25 Milyon 600 bin araç garantisinin verildi. Tünelden 2017 yılında 15 Milyon geçişin sağlandı. Bunun da hazineye faturası 123 Milyon oldu.Osmangazi Köprüsünde, yıllık 14 milyon 600 köprüden sadece 5 milyon araç geçiş yaptı. Bunun da hazineye faturası 1 milyar 446 milyon TL. oldu.Hasta yatış garantili, yap-işlet-devret şehir hastanelerini sana yazmıyorum bile.İşte sizdeki hastalık da, ne kadar kazık yerseniz yiyin sesinizi çıkarmamanız.Neden?Nasıl olsa, "devletin malı deniz," değil mi?
#2581 Selim - 2018-05-18 17:50:31
Sultan54'e-1Doğru, IMF’ye olan borç kapatıldı. Ya tefecilere olan borca ne diyorsun. Türkiye Cumhuriyeti tefecilere borçlanıp faiz ödüyor. Sen hala IMF’ye borcumuz yok diye sevin. Duble yol yapmakla saygın ve gelişmiş ülke olunsaydı, dünyanın en güzel yollarına sahip birleşik arap emirlikleri vb. ülkeler dünyanın en gelişmiş ülkesi olurdu. Hangi köprüyü devlet yaptı. Bilmeden, okumadan, incelemeden ve de sorgulamadan cahil cahil yazıyorsun. Allah’ın sana bahşettiği şu beynini bir kez olsun kullanmayı denesen..Yap işlet devret yöntemiyle yaptırılan ve yıllık yolcu geçiş garantisiyle yaptırılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü ve Avrasya tünelinin hazineye yıllık maliyeti fazladan 1 milyar 986 milyon dolar oldu.
#2579 Sultan54 - 2018-05-18 13:40:45
Bu devlet size ne yapsa yaranamaz yazıklar olsun size yok öyle yok böyle yok dış borç bilmem ne adamlar imf ye olan borcu kapadı üstüne yol köprü hastane ve sayamadığım onca hizmet yaptı 12 sene gibi sürede sizin o savundugunuz partiler ne yaptı bu ülkeye yapanlar belli onları indirdiler hemen bu ülke için kim yararlı şey yapıyorsa onu indirdiler hemen niye ülke batsın diye o adamlara oy da verirsiniz siz RTE yi indirmek için ama bu ülke akıllandı yedirmedi 15 temmuz da bu seçimde de indirtmicez adam gibi adam RECEP TAYYİP ERDOĞAN dır bunu böyle bilin ve yok ülke batıyo yok öyle yok böyle diye yalanlarla kendi kendinizi kandırın başka yaptığınız bir şey de yok yazık az biraz eskiye bakın yerinize bakın ve sonra şimdi ki zamana bakın ve oy atarken elinizi vicdanınıza koyup oy kullanın o zaman hizmet için tamam değil DEVAM dersiniz....
#2578 Selim - 2018-05-18 01:26:56
Senin matematikten hiç anlamadığın belli oluyor. Savurganlık ve israfın en güzel örneklerinden birisidir bu proje. 18 milyon deniliyor. Yani eski para birimi ile 18 trilyon TL. Anlaşılan sen mukayese ve düşünme yeteneğini yitirmişsin. Baksana, yapılan bu anormal harcamayı ve maliyeti bir yana bırakıp, insanları sağ duyuya davet ediyor ve yağ kuyruğundan bahsediyorsun.Bence siz, “Ekonomi batıyor” falan da demeyin…Eğer sana bir soran olursa, “Ekonominin durumun çok iyi olduğunu, yapılan zamları bir kenara bırakıp da yağ kuyruğunda"n bahsedersin..
#2577 Raşit - 2018-05-18 01:11:26
Keşke yine yağ kuyruğuna girseydin de, torununun torununa kadar borç içine sokulmasaydın. Türkiye'nin toplam dış borcu, Eylül 2017 itibarıyla 453.2 milyar doları aştı. bakar kör olarak, sen ne gözlüğü takıyorsun...?
#2575 Hendekli - 2018-05-17 21:41:00
Proje harika olmuş fakat eksiklikler var.Aileyle gidilecek gibi değil şuan. Acil önlem alınmalı. Gençler küfür ediyo. Çok rahatsız oldum şahsen. Mutlaka güvenlik konulmalı. Her türlü sıkıntıya açık şuan.
#2572 Akovalı - 2018-05-17 10:37:54
18milyon TL ?? Allah var hak var,, yazık çok yazık inanmadık
#2571 ZEKİ - 2018-05-17 09:09:16
Yapılan iş hayırlı olsun ama, 18 milyonluk ne var orada?
#2570 Benim vergimle - 2018-05-16 21:00:06
Yapılan yatırım 18milyon pekala, şeffaf olun hakedisleri, kim neyi ne kadara yaptı bir açıklayın?halkımız bunu bilmeli sonrasında helaaaal olsun demek en basiti,,,
#2569 şıhlarlı - 2018-05-16 17:07:36
HENDEKLİ ARKADAŞIM AFEDERSİN BİRAZ KABA OLACAK AMA ARTIK ÇIKARSANDA ATGÖZLÜKLERİNİ YAPILAN HİZMETLERİ GÖRSEN BEN 54 YAŞINDAYIM SENİ BİLMEM AMA BEN ŞEHYLER KÖYÜNDEN GECE SAAT ÜÇTE E 5TE YAĞ KUYRUĞUNDA BEKLEDİM ONUN İÇİN SİZİ SAĞ DUYUĞA DAVET EDİYORUM SAYGILARIMLA
#2568 Hendekli - 2018-05-16 16:28:50
Bide ona buna zam var dersiniz adamlar yapıyor kardeşim, ne demiş bir atasözü yaparken yandaşını zengin edersin ;) Hizmet güzel düşünce güzel ama 18 milyonluk ne var orada sorarlar adama.
Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Gündemi

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu

Hendek Gündemi

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu