HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hem Vefasızlık, Hem Etik Değil
Son Güncelleme: 19.07.2024 10:33
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 3146
Yorum: 4
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Daha hazırlık karşılaşması oynanmadan karar veren Antrenör neye göre karar verdi anlamış değilim. Oysaki gönderilen Hakan Bekleyen ve İlker Nemli karakterlerinin yanı sıra antrenmanlarda da hırsları ile dikkat çeken iki futbolcuydu. Şampiyonluğun ardından yeni kurulacak takım için özellikle Hendek vurgusu yapan yönetimin ilk neşteri kendi evladına vurması ayrı bir gariplik. Üstelik gönderiliş şeklide bu camia yakışır bir şekilde olmadı.

****

Bolu kampı öncesinde kadro dışı bırakılan iki Hendek doğumlu futbolcunun hiç bir müsabaka yada hazırlık maçı oynamadan hangi kriterlere bakılarak kadrodan çıkarıldığı kamu oyunun merak konusu. Oldukça iyi bir sporcu geçmişi olan kendilerini ispatlamış spor camiasının takdirini kazanmış hatta Hendekspor yönetiminin de Bölgesel Amatör Ligde ilk anlaşmaya vardığı bu sporcu kardeşlerimizin ne amaçla kadro dışı kaldığı konusunda değerli yöneticilerimizden tatmin edici bir izahat bekliyoruz.

****

Daha bir kaç ay önce şampiyon olunduğunda Sayın Belediye Başkanıda, Sayın Yöneticilerde Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek takımımızda Hendek’li sporcular ağırlıkta olacaktır diyerek açıklamalarda bulunmuştur. Biz demiyoruz ki transfer yapılmasın elbette ligi kaldıracak düzeyde tecrübeli yetenekli ve karakterli sporcular alınmıştır. Hendekspor formasını giyen her sporcu Hendek’li kadar Hendek’li olur. Asıl sorun kadroda yer alamayan tecrübe kazanması gereken genç Hendek’li sporculardır. Nihayetinde işler kötü giderse para ile alınan sporcu ilk otobüsle şehri terk eder. Bu tür örnekleri geçmişte çok gördük.

****

Bunlar olmasını asla ama asla istemediğimiz şeyler. Ama önceki yıllardaki tecrübelerimiz bu ihtimalin de var olduğudur. Elbette takımın başına getirilen hocamızda kendinden sonrası için iyi miras bırakmak isteyecektir. Biz yazılarımızda başarı yazmak istiyoruz, sporun güzelliklerini bütünleyiciliğini yazmak istiyoruz. Dışlanan itilen sporcuların amiyane tabirle karga tulumba kapı önüne koyulan sporcuların konularını değil.

****

Şimdi yönetime sesleniyorum elbette kadro insiyatifi hoca ve yönetimde. Fakat ilk defa mücadele edeceğimiz bu ligde bu tip tutarsız davranışlara devam edersek sonumuz pek hayır görünmüyor.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#2730 Ömer Bekliyen - 2018-09-07 18:41:24
Ne belediye başkanı nede Hendekspor yöneticilerinin yorum yapmaması düşündürücü ayrıca gönderilenlerin içinde sigara kullanmayan sporcuda bulunuyor üstelik hendek alt yapısından yetişen üç günlük kondisyon idman sonucunda gönderildiler
#2700 Sinan futbolcu (hendekspor) - 2018-08-18 13:32:58
Zamanında bende hendekspor da altyapıdan a takıma yükseldim.a takımda oynarken ön çapraz bağ sakatlığı yaşadım.halit evin in kulübü aldığı ilk yıl sen sakatsin seni mahmutbeyspora gönderelim dediler.ben para falan istemedim sadece idmanlara çıkıp kendimi güçlendirmek istedim ama fırsat vermediler.böyle şeyler eskiden beri yaşanıyor zaten.o yüzden dışarıdan futbolcu toplanır yıllarca onlara tomarla para verilir ama altyapıya gereken önem verilmez yeterince altyapıdan oyuncu çıkmaz çıkanlarda harcanır fırsat verilmez.3.ligin kapısından dönülür yıllarca.allah razı olsun o zamanki kulüp başkanımız ali inci ameliyatı mı yaptırdı sakat kalmaktan kurtuldum.ama yeni yönetim takımda kalıp idmanlara çıkmama fırsat vermedi.oysa ben hendeğin cocuguydum hendekspor da sakatlık yaşayıp futbol hayatımı bitirdim ne moral bıraktılar ne bir şey.
#2699 Mehmet - 2018-08-18 13:09:01
Bal liginde ve Hendekspor da oynayacak futbolcu sigara içmemelidir
#2698 Ahmet YILMAZ - 2018-08-18 12:40:03
Evet doğru söyüyorsunuz ama eksik yazıyorsunuz.Hendekspor hendek takımıdır yılardır yapılan yanlışlara devam ediiyor .gelen yönetimlerin bir yerleri kalkıyor.yabancı futbolculara verilen paraların kaynagı belli degil.bol keseden belediye cebinde vataşdan çıkıyor.bari hendekli evatlarımıza 3 beş kuruş mu fazla geliyor .ey yönetim topu hocaya atmayın siz ne iş yapıyorsunuz.hocada topçu gibi sizin işciniz sayılırr.taraftar hocaya sormaz sanmayın eger paraları veremezseniz yarın bu gönderilen arkadaşları aramayın gelin siz hendek evlatları gibi laflarla artık kimse kanmaz Yabancı bool bol yerli ... yesin.misali. yazık giden şu paralara bakalım bu triyonluk bütçe ile ne yapacaksınız yönetim takipteyiz taraftarar olarak
Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Hendek Gündemi

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Gündemi

MHP istişare toplantısında bir araya geldi