Görevden alınan Baykal'dan açıklama; Yavuz’u bombardımana tuttu
Kategori: Siyaset
Tarih:
Okunma: 9797
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 09:49

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal görevden alındıktan bir gün sonra basın toplantısı düzenledi. Baykal, Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı Turgut Babaoğlu’nu eleştirip isim vermeden BBP adayı İrfan Püsküllü’ye destek vereceklerini açıkladı.
Hasan Serdar Baykal’ın ekip arkadaşlarıyla yaptığı basın açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle;
31 Mart Yerel seçim sürecinde Turgut Babaoğlu’nun hem halk bazındaki hem de yapılan anketlerde olumsuz durumu görülmüş olmasına rağmen, ittifak adayı olarak gösterilmesinden sonra teşkilat olarak yapılan her çalışmada kendisine gerekli destek tarafımızca fazlasıyla verilmiştir.
Gelinen noktada bizi yeterli desteği vermemekle suçlayanlara sormak istiyorum, ilçenin birer kıymeti olan MHP Meclis üyesi Av. Ahmet Ay’ ı, Kontenjan Adayı Engin Yapıcı’ yı, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır’ ı, Osman Güney’ i de yanından biz mi ayırdık. Bu isimlerin hiç biri belediye başkanının yanında yer almamaktadır.
YAVUZ’U ELEŞTİRDİ
Belediye Başkanın kendi partisine mensup meclis üyelerini, başkan yardımcısını bile ikna edemediği, kendi yanında tutamadığı ve çalışmalarda destek olmamakla suçlandığımız bir ortamda, Genel Başkan Yardımcımızın teşkilatımızla dahi görüşmeden, gece yarısında Parkshop ‘ta teşkilatın görevden aldırılması konusunda çalışma yapması, her zaman bahsettiği teşkilatçılık ruhunun neresinde kalmaktadır. Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz ‘un tarafıma ilçe başkanlığından istifa ederek, ilk sıra meclis üyesi olmamı isteği teklifi karşında, “Teşkilatımın başında bulunarak daha faydalı olacağımı, SKM’lerin bana bağlanması durumunda seçimi alacağımı” söylememe rağmen, kendisinin “seçimin sonucu önemli değil önemli olan ittifakın yanında güçlü görüntü vermemiz” demesi üzerine, tekrarla meclis üyeliği teklifini reddetmem sebebiyle genel merkez teşkilat başkanlığı aracıyla istifamın istenilmesini sağlamıştır.
CEVABI SANDIKTA ALACAKLAR
Buradan MHP İl Başkanı Sayın Oğuz Alkaş ‘a selam ediyorum. Kendisini Olimpos dağının zirvesinde bir figür olarak gören genel başkan yardımcımızın bize ilettiği sebep, MHP‘nin bize istememe sebebiyle görevden alınıyoruz. Doğrusunu yanlışını önemli ise sözde bellidir, söyleyende bellidir. Bize bu muameleyi reva görenler cevabını 31 Mart’ta alacaklardır
YUNUS TEVER’E TEŞEKKÜR
Bize yapılan uygulama yıllardır patimiz için emek veren yönetim kurulumuza haksızlıktır. Bu süreçte bana il başkan yardımcılığı teklif eden ve her daim desteğini esirgemeyen İl Başkanımız Sn. Yunus Tever ve ekibine teşekkür ediyorum. Görev süremiz boyunca canı gönülden çalışıp destek olan yönetim kurulu üyelerime, kadın kolları başkanım ve yönetim kurulu üyelerime, gençlik kolları başkanım ve yönetim kurulu üyelerime, mahalle başkanlarımıza, delegelerimize, sandık kurullarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza ve burada yanımızda olan kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.
HENDEK’E FAYDALI OLACAK
Basın açıklamasının devamında Hasan Serdar Baykal gelen bir soru üzerine bundan sonra “Hendek’e faydalı olacak insanların yanında yer alacağız” diyerek İrfan Püsküllü’yü işaret etti.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

Siyaset

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

CHP Hendek Bayramlaştı

Siyaset

CHP Hendek Bayramlaştı

Murat Kaya; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Siyaset

Murat Kaya; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Çözüm Müdürü Yağmur; Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Siyaset

Çözüm Müdürü Yağmur; Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ateş; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Siyaset

Ateş; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

MHP İlçe Başkanı Namlı; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Siyaset

MHP İlçe Başkanı Namlı; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun