HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Gazeteci Öztürk’ten Açıklama Kabahat sizde değil
Son Güncelleme: 19.07.2024 07:47
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1906
Yorum: 4
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Kaybedilen puanların faturası Kulüp Başkanı ve Yöneticileri tarafından Sakarya Gazetelerinin Hendek temsilcilerine kesildi.
Maç sonunda Kulüp başkanı Adil Karabulut ve Futbol Şube Sorumlusu Metin Genç, şahsıma ve Gazeteci arkadaşlarıma sözlü tepki gösterdi.
Hendekspor yönetimi, her hafta çaktırmadan içlerindeki kinlerini kusmaya çalışıyorlar.
Nitekim bu hafta sonu oynanan Yenişehir Belediyespor maçında sonlara doğru takımdan atılan bir oyuncu esnasında, takımda Futbol Şube Sorumlusu olarak bilinen Metin Genç adındaki Yönetici Hakemle tartışmaları esnasında takıma zarar verir düşüncesiyle bir büyük olarak Kulüp Başkanı Adil Karabulut’u arayarak bu duruma bir çözüm bulmasını bildirmeme rağmen, “Sen kimsin? Sana ne! diyerek telefonu kapattı.
Maç sonunda Gazeteci arkadaşlarla birlikte sahadan ayrılırken Kulüp Başkanı Adil Karabulut “Siz kimsiniz? Size mi hesap vereceğim?” diyerek şahsıma da hakarette bulundu.
Bende buradan kendisine sesleniyorum, sen ne zaman büyüdün de bana büyüklük taslıyorsun.
Ben senin çocukluğunu bilen, sünnet ve okul fotoğraflarını çeken, bunun yanı sıra Baban ile Aile dostuyuz.
Sen bunları bildiğin halde şahsıma yapmış olduğun hakareti sana hiç yakıştıramadım.
Ama kabahat sende değil, Hendekspor Kulübünü ve Sporu bilmeyenlere teslim edenlerde.
Ayını şekilde bana ve hatta daha önce hazırlık karşılaşmasında rakip futbolcuya hakaret eden Yönetici olarak bilinen Metin Genç kim?
Düne kadar bu kişileri taraftar tanımıyordu. Hakaret edenler şimdi çıkmışlar biz Hendekliyiz, takıma sahip çıkarız diyorlar.
Sizler kısa şortlarla evinizin önünde oynarken ben Hendekspor’un ve Hendekli diğer tüm takımların yağmur, çamur demeden yıllarca peşlerinden giderek destek olmaya çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim.
Gün gelecek sizin bu Kulüple hiçbir ilginiz olamayacak ancak ben İlçemizin takımları ve Hendekspor ile ilgili haberlerimi yapmaya devam edeceğim.
Dünkü çocuklar büyümüşte bizlere büyüklük taslıyor, birde üstüne kabadayılık taslıyorlar.
Öncelikle Yöneticiliği ve Saygıyı öğrenin.
Taraftarlar Hendekspor Kulübü Yönetiminde olduğunuzda sizleri tanımaya başladı.
Taraftarlar tribünde niçin bağırmıyorlar, bunu hiç araştırıp soruşturdunuz mu?
Sporu iyi bilmeyince bu tür sonuçlarda ortaya çıkar.
Ben sebepleri biliyorum. Sezon başlamadan önce bir köşe yazısı yazdım. Gazeteci arkadaşlarda yazdı. Siz bu yazıları kabullenemediğiniz ve eleştirilere açık olmadığınız için, Gazetecilere karşı cephe almaya başladınız.
Bizler her zaman ayakta dururuz ve durmaya devam edeceğiz. Bunu siz düşünün. Eleştiriliyorsunuz diye tepki gösterdiniz. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu mu kabullenemiyorsunuz.
Biz Hendekspor ve Hendek için görevlerimizi elimizden geldiğince tüm gayretimizle yapmaya çalışıyoruz.
Sizlere boyun eğecek değiliz. Sizin bu yaptıklarınıza en güzel cevabı zaman içerisinde sporseverler verecektir.
Sel gider, kum kalır…

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Tuna Kılıç
#3698 Tuna Kılıç - 2019-11-15 12:57:22
Gazeteci büyüğümüze bu denli yaklaşım son derece yanlıştır.Konunun içeriğine ben pek bakmıyorum. Eğer bir kulübü temsil ediyorsanız bu sıkıntıyı adaba uygun bir şekilde çözüme odaklı hareket edilmelidir diye düşünüyorum.Burada zarar gören iki taraftan çok HENDEKSPOR'dur. Birazda teknik konuya değineceğim.Bal ligi Sakarya amatör kümeye benzemez profesyonel lige hazırlanma basamağı olarak ele alınmalıdır.Ve bu ligi bilen oyuncu grubuna hakim olan bir hoca ile anlaşılsaydı daha iyi olurdu.Ya da hakim olan Kişilerden destek alınmalıydı kanaatindeyim.Hendekli olan Hüseyin Bayrak abimin dışarıda futbol çevresini bilen gören biri olarak neden kendisinden destek alınmaya çalışılmadı anlamış değilim.Bunun cevabı malesef Hendek'te herkesin kendine göre çok bilmesidir.
Bora günaydın
#3685 Bora günaydın - 2019-11-12 06:04:55
Ben şahsım adına hiçbir etki tesir yada onun bunun lafı ile yazı yazmam görüyorumki biri senaryo yazıyor bu hasan olmuş ahmet olmuş önemi yok net diyorum HENDEKSPORA BU DENLİ ZARAR VERMEYE KİMSENİN HAKKI YOK BU BEN DAHİ OLSAM GÖRÜYORUMKİ BİR BÜYÜĞÜMÜZÜN UYARISI OLUMSUZ ETKİ YAPTI DİYE DÜŞÜNÜP KIRICI RENCİDE EDİCİ DAVRANIŞ HOŞ OLMAMIŞ Kİ BU KİŞİ HENDEKSPOR KLÜP BAŞKANI İSE HİÇ OLMADI BİZLERE YAKIŞMAZ ARTIK BU HENDEKTE HIR GÜR MÜSABAKALARDA SORUN BİTMELİ GÖRÜLEN KIRMIZI KART GEREKSİZ YİYİLEN GOL SAÇMA GELELİM SEZON BAŞINA HAKAN SOYLU HALEN AKTIV NEDEN HENDEKLİYE SAHİP ÇIKILMADI KALDIKI İYİ İŞLER YAPAN SPORCU YOLLANMAZ ORTADA MADDİ SORUN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM Kİ HAKAN SORUN YAPICAK KARDEŞİMİZ DEĞİL GİDELİM DAHA GERİYE SAMET GÜRSEL BANA GÖRE HENDEK İÇİN CANINI DİŞİNE TAKICAK KARDEŞLERİMİZDENDİR NEDEN BU GENCLERİ KAZANMADIK KAAN OLCAY AYKUT SERKAN BİR ÇOK İSİM SAYARIM HER TAKIMA HAKSIZLIK YAPILIYOR NE YANI BUNUN YASAL YOLU YOKMU GÖZLEMCİ YOKMU BASIN YAYIN ORGANI YOKMU NEDEN TAKIM İÇİNDE KOPUKLUK VAR BUNU GÖRMEMEK İÇİN SAHIR OLMAK DEĞİL KÖR OLMAK GEREK GELELİM İDARECİ BÖLÜMÜNE EĞER METİN GENC BURDA BİŞİYLERE İSYAN ETTİYSE YADA USLUP BOZULDUYSA HATADIR AMA İNANIN BAŞARI BÖYLE GELMEZ ÖNCE İÇİMİZDE BARIŞMALI BÜYÜĞÜMÜZÜ KÜÇÜĞÜMÜZÜ BİLMELİYİZKİ 10 tane gol yesekte koymaz SAHADA SAVASICAK RUH YOK NEYİN HESABI YAPILIYOR YİNE DİYORUM MAÇ BİTSEDE EVE GİTSEK DİYE BEKLİYEN SPORCU KARDEŞLERİMİZ VAR BUNU KİMSE GÖREMİYORMU YA BİRİ ÇIKAR BU KIRGINLIĞI BU KÖTÜ GİDİŞATI AÇIKLAR YADA BU TARZ YORUMLARA MAĞRUZ KALIR ÖNCELİKLE BU GAZETECİ ABİMİZE YAPILAN ADINA BİR ÖZÜR OLMALI SONRA GENCLER İLE TOPLU HALDE BÜTÜN HERŞEY KONUŞULMALI SPOR SADE İDMANLA OLMAZ BU TAKIMA YAPILAN nerdeyse 2 milyon yatırım var BU HALK BUNUN HESABINI SORUNCADA KİMSE KACMIYACAK KİMSE BU PARAYI CEBİNDEN VERMİYOR HENDEĞİN BU TAKIM HENDEKLİ SAHİP ÇIKIYOR SEYİRCİSİ İLK BAŞTA VE HALEN BİR YÖNETİCİ ÇIKIPTA DURUM BU BU BU DİYE AÇIKLAMA YOK BEN GÜNLERDİR SAMİ HOCA İSTIFA DİYORDUM EVET DEDİM AMA BAKTIMKİ SAMİ HOCA İSTİFA ETSEDE BU İŞTE BAŞKA BİŞİY VAR VE BİRİLERİ LÜTFEN BUNU AÇIKLASIN YAZIK OLACAK BU EMEKLERE BİZ PEK BİŞİY YAPMADIK SADECE BU TAKIMDA YETİŞTİK FUTBOL OYNADIK AMA BİZDEN ÖNCELER VAR KURUCULAR VAR BİR COĞU VEFAT ETTİ BU İNSANLARI KİMSE ES GE ÇE MEZ BEN DAHİ OLSAM
Osman Akboyun
#3684 Osman Akboyun - 2019-11-12 00:53:03
Mekkeden selam ve sevgiler yazından dolayı seni tebrik ederim tüm dostlara selam güzel hendeyime selamlar
SERCAN BAŞKAN
#3683 SERCAN BAŞKAN - 2019-11-11 21:29:51
Bir gazetecinin Kulüp Başkanını arayıp her hangi bir bilgi vermesi son derece yanlış. Bunu zaten yöneticiler dışarıdan görüyor ve müdahale edeceklerdir. Siz gazetecilerin görevi bu tarz olayları haber yapmak. Gel gelelim hakem işlerine. Hendek li eski bir hakem olarak, Hakemlere karşı tutum ve davranışlarımızı gözden geçirmemiz gerekiyor. Metin Genç ise kulübe zarar verdiğini kabullenmek zorunda ve bir daha saha içinde kulubede bulunmaması gerektiğini kabullenmek zorundadır. Gel gelelim Kulüp Başkanımıza, belediye başkanı tarafından Başkan seçilen, bir anda sinirlenmesi ile başkanlığı zedeleyici söylemlerde bulunan biri olması Hendekspor kimliğine yakışmıyor. Hendekspor un belediyeden bağımsız bir geliri olup, belediyenin hendekspor a destek vermesi en güzeli olacaktır. Hendekspor a siyasiler dışarıdan destek versinler. Hendekspor da söz sahibi olmasınlar. Yoksa hendekspor siyasete kurban gidecektir.

Önerilen Haberler

SUBÜ 13 akademik personel alacak

Hendek Gündemi

SUBÜ 13 akademik personel alacak

Hendek Vakfından anlamlı hizmet

Hendek Gündemi

Hendek Vakfından anlamlı hizmet

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Hendek Gündemi

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek Gündemi

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Hendek Gündemi

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor