HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
EVDE KAL ERPA İLE KAL
Son Güncelleme: 19.07.2024 06:31
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1355
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Eğitim Araştırmaları ve Yayınları Derneği (Educational Researches and Publications Associations (ERPA)) Onursal Başkanı - ERPA Uluslararası Eğitim Kongreleri 2020 Genel Koordinatörü olan SAÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Şenol Beşoluk yaptığı açıklamada “2014 yılında İstanbul’da düzenlemeye başladığımız ve takip eden yıllarda sırasıyla Atina, Saraybosna, Budapeşte, İstanbul ve Sakarya’da düzenlediğimiz kongremizin 2020 yılında 10-12 Nisan 2020 tarihleri arasında Belgrad / Sırbistan yapılmasını planlanmıştık. Fakat küresel boyutta yayılım gösteren ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen COVID19 virüsü ile ilgili ortaya çıkan durum ve alınan tedbirler ile birlikte yüz yüze yapabilme ihtimalinin ortadan kalkması sonucunda kongremizi uzaktan çevrimiçi olarak yapmaya karar verdik. 7.si uzaktan çevrimiçi olarak yapılan ERPA 2020, 16 farklı ülkeden katılım ile 23 oturumda 96 sanal sunum ile başarılı olarak gerçekleştirilmiştir” ifadelerine yer verdi. 

 

ERPA-Eğitim Araştırmaları ve Yayınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve SAÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Çalışkan ise “Tüm dünyadan eğitim alanında çalışan akademisyenleri, araştırmacıları ve eğitime ilgi duyan kişileri buluşturmayı, çalışmalarını ve yaşadıkları tecrübeler ile karşılaştıkları iyi örnekleri birbirleriyle paylaşma, tartışma, ortak çalışma ortamları oluşturma fırsatlarını sağlamayı amaçladığımız kongremizde geçmişe dönük gerçekleştirdiğimiz kongrelerde bunu başarmanın haklı gururunu hep yaşadık. Bu yıl ise COVID19 nedeniyle kongremizi yüz yüze yapamamamızın burukluğunu yaşarken, hem katılımcılarımızın sağlığı hem de virüsün bilimin durmaması hız kesmemesi adına Türkiye’de ilk olarak uzaktan çevrimiçi sunumlar ile kongremizi gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşamaktayız.” dedi.

Açılışta Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan ve Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Uluslararası Vizyon Üniversitesi Dekanı Doç.Dr. Kalina Sotiroska Ivanoska’nın uzaktan çevrimiçi olarak katılarak konuşma yaptıkları kongrenin, hem uluslararası hem de ulusal boyutta yüksek katılımla gerçekleşmesi, sunumların çok fazla dinleyici tarafından takip edilmesi, bilimsel toplantılara kazandırdığı yeni boyut ile öne çıkan ERPA 2020’nin kapanış toplantısında tüm katılımcıların memnuniyeti ve sağlıklı günlerde yüz yüze bir araya gelebilme temennileri ise dikkat çekici bir diğer husus olarak göze çarptı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Hendek Gündemi

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek Gündemi

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Hendek Gündemi

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

Hendek Gündemi

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

Hendek Gündemi

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında

Hendek Gündemi

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında