HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Ekrem Yüce Farkı
Son Güncelleme: 19.07.2024 08:55
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1327
Yorum: 1
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Vergi iadesi konusuda Bakan Albayrak'a görüşerek dikkatleri üstüne çeken Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce; bir çok Bakanlık'ta Sakarya için görüşmeler yaparak farkını ortaya koymaya başladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin gerçekleştirdiği programda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’la bir araya geldi. Başkan Yüce, görüşmede Sakarya’da ulaşım alanında yapılacak yatırım ve hizmetler için Bakan Turan’dan katkı ve desteklerini talep etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ankara’da Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği tarafından düzenlenen programa katıldı. Birliğin yönetim kurulu üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada Onursal Başkan olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’la da görüşen Başkan Yüce, ulaşım alanında yapılacak çalışmalar için destek ve katkılarını talep etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş

Kaybedecek hiç vaktimiz yok

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği programında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, “Ankara’da şehrimiz için görüşmeler gerçekleştiriyor, toplantılara katılıyoruz. Kaybedecek bir dakikamız dahi yok. Bakan Yardımcımıza Sakarya’da yapmak istediğimiz çalışmalardan bahsettik. Bakanlığımızdan alacağımız desteklerle şehrimizi hizmet ve yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı olan ve aynı zamanda Birliğin Genel Başkanı Mücahit Demirtaş ile bir görüşme gerçekleştiren Başkan Ekrem Yüce, Sakarya için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

 Başkan Ekrem Yüce, yaptığı görüşmelerin ardından şu değerlendirmelerde bulundu: “Ankara’da şehrimiz için görüşmeler gerçekleştiriyor, toplantılara katılıyoruz. Kaybedecek bir dakikamız dahi yok. Her an bu şehre nasıl daha faydalı olabileceğimizi, neler yapabileceğimizi konuşuyor, görüşüyoruz. Ortak akılla hareket ederek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcımız Mücahit Demirtaş’la da bir araya geldik. Sakarya’da yapmak istediğimiz çalışmalardan bahsettik. Bakanlığımızdan alacağımız desteklerle Sakarya’mızı hizmet ve yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç

 “Tarımsal alandaki çalışmalar artacak”

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ile görüştü. Görüşmede şehrin tarımsal alanda yürüttüğü faaliyetlerin arttılması için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı

 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ile görüştü. Görüşmede şehrin tarımsal alanda yürüttüğü faaliyetlerin arttılması için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Başkan Yüce, Bakan Yardımcısı Tunç’a Sakarya’ya gösterdikleri yakın ilgi ve destek için teşekkür ederek, Sakarya’yı tarımda marka şehir yapmak adına çalışacaklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı İbrahim Er

 “Eğitimde başarı çıtası yükselecek”

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı İbrahim Er ile görüştü. Sakarya’nın eğitim durumunun görüşüldüğü buluşmada Başkan Yüce, eğitimde başarı çıtasının daha da yukarılara taşınması için desteğe hazır olduklarını ifade etti.

 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı İbrahim Er ile görüştü. Görüşmede Sakarya’nın eğitim durumu masaya yatırılırken; başarı çıtasının daha da yukarılara çıkarılması adına yapılması gereken çalışmalar üzerinde duruldu. Başkan Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her türlü destek ve katkıyı sunacaklarını ifade ederek, Bakan Yardımcısı İbrahim Er’e teşekkür etti.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
metin elliiki
#3461 metin elliiki - 2019-05-09 09:59:41
tek kelimeyle süpersin başkanım

Önerilen Haberler

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Hendek Gündemi

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

Hendek Gündemi

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

SUBÜ 13 akademik personel alacak

Hendek Gündemi

SUBÜ 13 akademik personel alacak

Hendek Vakfından anlamlı hizmet

Hendek Gündemi

Hendek Vakfından anlamlı hizmet