HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Dikmen’de Referandum Sesleri
Son Güncelleme: 24.07.2024 18:49
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 3106
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek’e 32 Km mesafede olan Dikmen Mahallesi, Sakarya’nın en yüksek noktası (1727) rakımlı ve aynı zamanda üç İlin birleştiği (Bolu, Düzce, Sakarya) noktasında bulunuyor.

Dikmen Mahallesi sakinleri, çıkan yasa ile Büyükşehir sınırlarına dâhil olduk ama bir türlü hizmetlerden yaralanamıyoruz. Bizlerin en çok ihtiyacı olan yol, oda bu yıl Yamaçlı Mahallesine 1200mt sıcak asfalt Mahallenin yarısından başlanarak yarım şekilde yapıldı. Dikmen Mahallesinin 4/3’nün yolu bozuk. Dokuzuncu aydayız ve hala yollarımızda bir çalışma yok diyerek çağrıda bulundular.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin daha önce Karadere-Dikmen arasında yapacağını söylediği sıcak asfalttan hala bir haber olmadığını belirten Mahalle sakinleri, yollarımızda kaza meydana gelmemesi hem şans hem de mucize. Bozulan yollarımızda kaza riski çok fazla diyerek yollarının bir an önce yapılması gerektiğini dile getirdiler.

Büyükşehir Belediye Başkanımızı Bekliyoruz

Hendek Belediye Başkanımızı arada sırada da olsa Dikmen’de yüzünü görüp azda olsa derdimizi anlatabiliyoruz diyen Mahalle sakinleri, henüz Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımızı Mahallemizde göremedik. Kendisini Mahallemizde misafir etmek istiyoruz, hem bizleri hem de yollarımızı yerinde görüp incelesin diyerek Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na çağrıda bulundular.

Referandum sesleri

Hizmet ederler etmezler bu bizlerin dışında olan bir şey ama bizler Dikmen Halkı olarak kendi aramızda “Referendum” yapıp başımızın çaresine bakmamız gerektiği düşüncesindeyiz diyen Mahalle sakinleri, Büyükşehir’e bağlandıksa artık nimetlerinden birazda biz yaralanalım. Kış mevsimi alçak kesimlere geç, yüksek kesimlere erken geliyor. Sıcak asfalt kaç derecenin altında sağlıklı olmuyor bunun merakı içindeyiz. Bazı Mahallelere hizmet bize göre daha fazla yapılıyor, Dikmen Grup yolunu kullananlar nerelere daha fazla hizmet edildiğini görme imkânına sahip diyerek tepkilerini dile getirdi.

Mahalle sakinleri, ilgili Belediye Başkanlarımızdan Yaz ve Kış Sporlarına aday olan ve Sakarya’nın en yüksek noktası olan Mahallemize biraz daha ilgi bekliyoruz diyerek yetkililerden destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#1394 şıhlarlı - 2016-09-08 11:41:14
biz yıllarca köstebek yuvası yollarda araç kullandık dikmenin hiç sesi çıkmıyordu çünkü rovaşta aksu dikmen vardı onlar kendilerini bilir devletin tüm makinaları aksuya dikmene hizmet verirdi il özel idare hendek belediyesi hep oraya hizmet götürürken biz sadece sanayide araba tamiri yaptırırdık AMA ŞU AN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANIMIZ DA AYRIMCILIK YAPMICAĞI İÇİN DİKMEN HİÇ MERAK ETMESİN BEN ŞAHSIM ADINA BAŞKANLARIMIZ BU KONUYA HASSASİİYET GÖSTERECEĞİMNDEN EMİNİM RAHAT OL DİKMEN HALKI BİZ BELEDİYEYE GİTTİĞİMİZDE MUHATAP BULAMIYORDUK ŞÜKRETMEK LAZIM
Hendek’te silahla yaralama

Hendek Gündemi

Hendek’te silahla yaralama

Emniyetten motosiklet sürücülerine denetim

Hendek Gündemi

Emniyetten motosiklet sürücülerine denetim

Muhtarlar Bakanlıktan Borçların ertelenmesini talep etti

Hendek Gündemi

Muhtarlar Bakanlıktan Borçların ertelenmesini talep etti

Şehrin Nabzı Programın konuğu Bayraktar

Hendek Gündemi

Şehrin Nabzı Programın konuğu Bayraktar

Sakarya Üniversitesine Bir Ödül Daha

Hendek Gündemi

Sakarya Üniversitesine Bir Ödül Daha

Hendek MYO öğrencilerinden sessiz yürüyüş

Hendek Gündemi

Hendek MYO öğrencilerinden sessiz yürüyüş