HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Deprem Şehitleri Dualarla Anıldı
Son Güncelleme: 07.02.2025 15:07
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 442
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

11 İli etkileyen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ikinci yıl dönümünde Hendek Belediyesi ve Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) işbirliği ile düzenlenen anma programında depremde hayatını kaybeden Vatandaşlar Dualarla anılırken, deprem bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalar ve bölgede yaşananların yer aldığı video gösterimleri duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.


Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikâh ve Toplantı Salonunda düzenlenen programa Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Vedat Selamet, AFAD Sakarya İl Müdürü Bekir Şen, AFAD Sakarya Birlik Müdürü Selçuk Arpacıoğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Kemal Aydınoğlu, Hendek İlçe Müftüsü Osman Sağlam, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Âdem Öz ve Yönetimi, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve Yönetimi, Anahtar Parti Hendek İlçe Başkanı Bekir Albayrakoğlu ve Yönetimi, AK Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Süeda Keleş, MHP Hendek Kaçep Başkanı Zübeyde Gürbüz, HİMDER Başkanı Okan Karataş, İHH Arama Kurtarma Ekibi Üyeleri, STK Temsilcileri, Vatandaşlar ve SAKE Gönüllüleri katıldı.


Şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Dua


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan program, Rasimpaşa Camii Müezzini Batuhan Eren tarafından Deprem Şehitleri için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ardından Hendek İlçe Müftüsü Osman Sağlam tarafından depremde hayatını kaybeden Vatandaşlar için Dualar edilmesi ile devam etti.


Duygu dolu anlar yaşandı


Duaların ardından SAKE tarafından hazırlanan Asrın Felaketi Video gösterimi ile geceye katılan misafirler deprem gecesini tekrar yaşarken, Deprem Şiiri okunmasının ardından SAKE ekipleri tarafından bölgede gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmaları, bölgede yaşananlar ve Arama Kurtarma çalışmalarında yer alan SAKE Gönüllülerinin bölgede yaşadıklarını anlattığı video gösterimi gözyaşları ile takip edildi.


Rahmetle anıyoruz


Gece sonunda Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Vedat Selamet ve AFAD Sakarya İl Müdürü Bekir Şen selamlama konuşmaları gerçekleştirerek depremde hayatını kaybeden Vatandaşları rahmetle yâd ederek yaralılara şifa dileklerinde bulunarak anma programını gerçekleştiren SAKE Üyelerini teşekkür ettiler.


Konuşmalar sonrası Protokol üyeleri ve geceye katılan misafirler SAKE Üyeleri ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesi ile program sona erdi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Orman Yangınında ev hapsi cezası

Hendek Gündemi

Orman Yangınında ev hapsi cezası

Valilik Ormanlar için yeni karar aldı

Hendek Gündemi

Valilik Ormanlar için yeni karar aldı

Hendek'te Salı günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Salı günü nöbetçi eczane

Serinlemek için girdiği havuzda hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Serinlemek için girdiği havuzda hayatını kaybetti

ZİRAAT ODALARI İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Hendek Gündemi

ZİRAAT ODALARI İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

YENİMAHALLE YOLLARI KÖSTEBEK YUVASI GİBİ DELİK DEŞİK

Hendek Gündemi

YENİMAHALLE YOLLARI KÖSTEBEK YUVASI GİBİ DELİK DEŞİK